Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
giorgia23 spune:
Racusor Andrei e absolut superb...imi vine sa/l pap
....numai baietei frumosi avem...am de unde sa/mi aleg ginere![]()
adrianaBuc spune:
La Cat mai Multe Lunite sanatoase!
Andrei Ioan - Delfinasul sef are 6 luni
Stefan Calin, de Ariana
Victor, de Ilinca
Matei Gabriel, de Creatza
Neata
La noi a venit mobila la 8 dimineata.
Asa ca am inceput ziua in forta.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
crispro spune:
Racusorule, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe Andrei... e asa de mare si de scump, si de frumos... m-am topit cand am vazut cum sta in fundic.... si se vede pe el ca e marisor, nu mai e bebe... e copilas acum... ce a trecut vremea... 

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Racusor Andrei e absolut superb...imi vine sa/l pap ....numai baietei frumosi avem...am de unde sa/mi aleg ginereGEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |

mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro Racusorule, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe Andrei... e asa de mare si de scump, si de frumos... m-am topit cand am vazut cum sta in fundic.... si se vede pe el ca e marisor, nu mai e bebe... e copilas acum... ce a trecut vremea... ![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
mercic

lasa, ca imediat si Vladut e flacau si o sa stea in fundulet, o sa mearga de-a busilea
la ce frumos ai scris mi-au dat si mie lacrimile 
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
racusor2010 spune:
La multi ani si din partea noastra delfinasilor:
Stefan Calin de Ariana!
Victor, dragutul baietel al Ilincai!
Matei, scumpul de Matei de Creata !!
Sa fiti sanatosi pui dragi
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
Andrei Ioan de RACUSOR
Stefan Calin de ARIANA 
Victor de ILINCA
Matei Gabriel de CREATZA
fratiorul Eric de ELADEA
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Neata! ![]() ![]() ![]() Andrei Ioan Delfinasul sef are 6 luni Multa sanatate, crestere usoara si sa-ti iubesti si sa-ti asculti parintii! Stefan Calin, de Ariana ![]() Victor, de Ilinca Sa cresti mare si voinic!![]() Matei Gabriel, de Creatza Mami, ce mai faceti?![]() ![]() ![]() Eladea, pupam dulce frumosul Eric! ![]() ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |
Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010
crissy77 spune:
Andrei Ioan de RACUSOR
Stefan Calin de ARIANA 
Victor de ILINCA
Matei Gabriel de CREATZA
La multi ani, Eric!
enik, schimba-ti, mami, semnatura, ca-mi statu inima in loc pana sa citesc pana la final![]()
anca, eu nici nu am vazut lp HIPP, e drept ca nici nu m-am uitat dupa alta marca decat ce folosim noi.
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!! azi e mare sarbatoare, nu?! multumim eladea de tratatie, asteptam sa vedem cu ce vine si racusor...
pufescu, pupam
delfinasul sa iasa repede dintisorul!
cristina, e din ce in ce mai bine 
la noi noaptea a fost ca linistita, s-a lasat cam cu maraiala somnul, am pus-o la san dar tragea cu nervi doar, am incercat cu lp dar mi-l scuipa, asa ca i-am dat pace, poate nu-i era foame. a adormit cu mine in pat (iar m-a adormit) dar m-am trezit la 2 ore si am mutat-o, nu pot dormi cu ea ca ma dor toate oasele dimineata!! ca sa nu mai zic ca da din picioare de-mi face vanatai
. s-a mai trezit la 7 sa pape, aveam 2 pietroi, am mai ramas cu jumatate. am pus-o iar in patut dar i-a luat o jumate de ora sa adoarma, ca tot auzea clopotelul motanului si se intorcea sa vada unde e
, asta pana am reusit de l-am prins si l-am scos afara (vine pisi dimineata dupa ce pleaca tati, stie ca atunci am timp sa-l alint si pe el
). Maria a plecat la scoala, asa ca tre sa fac un plan de bataie pe azi, altfel trece iar timpul si nu fac nimic. cred ca o sa-mi iau perdelele si de pe pereti, sa mai pun la spalat... si vreo ora sa vb cu mama
, daca intra sora-mea pe mess mai stau vreo ora sigur sa ma uit la burtica ei
, sa fac ceva de mancare... si e gata ziua!! ca azi musai sa iesim si la plimbare...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Multa sanatate, crestere usoara si sa-ti iubesti si sa-ti asculti parintii!