Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Ana nu e chiar asa imposibil, greu imi e si mie uneori! D-ra vrea deseori in brate, sus si plimbata! Cel mare e la gradi pana la 4, seara e activ si tati si o dam inainte!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
danaisa20 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela fetele!Sanatate multa tuturor! Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin momente mai grele ![]() Dana,ne-om mai vedea si noi pana la primavara? ![]() Pt.constipatie: dovleac copt-efect garantat!! Edit: nu va agitati cu virgula curatenia de Craciun-daca o terminam pana la Paste,e ok! ![]() |
Zoze am incercat cu dovleac copt, dar idn pacate s-a lasat doar cu gaze si atat...
Da un semn daca mai iesi in parc si daca am varianta ne vedem. Noi iesim zilnic in curte. De fapt duminica am fost si prin centru.
micutzii tai!dana, mamica fericita de gargaritza Mara
Pity27 spune:
alina, sunt in ziua 3 de cura, si am dat jos 1,5 kg. dar acum mai mult ca sigur se elimina apa din corp. 
http://www.tratamenteslabire.com/dieta-max-plank/
aura, mami de TUDOR, 09.09.2010
Pity27 spune:
eu ii administrez lui tudor pentru diaree hydrasec 1 plic x 2/zi, enterol 1plic/zi=5 zile si ceai de menta 20 mlx3/zi.
m-am speriat ca ii iesea kk din scutec si atunci am zis ca sigur e diaree.
pup
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
eveline spune:
PIANNA - cred ca tu ai intrebat cum se calculeaza indemnizatia. este 85% din media veniturilor nete (deci ce ai luat in mana) din ultimul an inainte de a se naste copilul, inclusiv luna in care s-a nascut.
Acu nu am inteles daca se va reveni totusi la 85% de la 1 ian deoarece acest 85% acum e micsorat cu 15% rezultand un 72 virgula ceva
Eu personal voi sta mai mult ca sigur 2 ani acasa. Pe langa bucuria de a sta cu bebele eu sunt avantajata dpdv financiar, deoarece sunt functionar public si am un salariu de kko si ala micsorat cu 25%...si nu vad zau nicio imbunatatire in viitorul apropiat. Indemnizatia imi iese un pic mai mare decat daca as merge la munca deoarece in ultimul an pe langa cele 12 salarii, in marinimia sa Boc ne-a mai dat al 13-lea salariu si am apucat sa iau si prima de vacanta. Plus ca aproape ultimele 3 luni din cele 12 am fost in concediu de sarcina si lehuzie care s-a calculat nustiu cum de a iesit mai mare decat daca as fi luat salariu. Una peste alta se impart la mine vreo 16 salarii la 12 luni si chiar daca e 85% tot iau mai bine decat daca as reveni la munca...nu mai pun si stresul care e.
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
eveline spune:
Barbata-miu e in pofte
..a poftit la ceva ce n-am mai facut de ceva ani, initial am ras cand a zis insa asa e, nu stiu cand a trecut timpul. A vrut clatite umplute la cuptor. Eu le umplu cu carnita de pui fiarta, taiata marunt+ciupercute+smantana+cascaval+mirodenii dupa gust. Si le dau vreun sfert de ora la cuptor, rad si pe deasupra niste cascaval, o nebunie, vi le recomand.
Si daca tot am fiert carnita de pui am facut si o ciorbita.
Azi am fost harnicuta in conditiile in care nu avem apa...de aseara de la 12 pana maine la 7 dimineata, noroc demine ca-m citit presa locala si am oprit apa....31 ore in plina iarna e cam mult.
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
tutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Aveam o rugaminte: parca Tutz nu mai stiu cine zicea ca a facut turta dulce. Nu imi dati si mie reteta va rog? |
Hai ca nu ocupa mult loc, scriu aici reteta
Incalzesti intr-o cratita 250 gr miere, 250 gr margarina si 100 gr zahar pana se topesc si lasi sa se raceasca.
Amesteci 500 gr faina cu 1 lingura rasa de bicarbonat de sodiu, 1 lingura de condimente de turta dulce (scortisoara, nucsoara, ghimbir - nu stiu daca se gaseste in romania, dar poti folosi si amestec pt strudel de mere), razuiesti coaja unei lamai, adaugi 1 ou intreg, 2 galbenusuri si mixtura de miere/zahar/margarina. Nu va speriati ca iese un aluat foarte moale. Se lasa peste noapte in frigider, iar a doua zi tai cate o bucata, intinzi, tai formele si ii bagi in cuptor la 160 grade timp de 10 minute. (160 grade la cuptor electric)
Eu am decorat cu albus de oua amestecat cu zahar pudra - 1 albus 250gr zahar pudra, cateca picaturi de zeama de lamaie (adaug si o poza daca vreti in album :)
Bafta, si scuze de off-topic
edit: poza http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/JuliaTutz?locked=true#5548674868143037602
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
be_one spune:
tutz, multumim de reteta, ca si eu am ramas cu gandul la ea de cand ai spus. Pt turta dulce am gasit o multime de retete, toate diferite si aveam nevoie de una verificata 
Fetele, dupa vaccinul de 2 luni a mai primit cineva recomandarea sa nu faca baie la copil cateva zile? Sau sunt singuraaaa? Nu i s-a umflat piciorul, nu e rosu, de ce sa nu pot sa-i fac?
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
pianna spune:
Da eveline eu eram curoasa cu CIC. Speram sa se ia in calcul veniturile brute nu nete, dar asta este acum. Bine si asa.
Am mai auzit la un moment dat ca se iau in calcul veniturile impozabile si din care ai platit CAS, e adevarat? sau conteaza doar veniturile impozabile?
Andreea82 spune:
Tutz, cred ca si eu am sa fac reteta ta. Sa vedem cand apuc ca de pofta mi-e pofta si parca ar fi potrivite de craciun.
Be_one, noi cand am facut vaccinul ne-a spus doctorita ca putem sa-i facem baie linistiti si i-am si facut ca era zi de baie. Nu a avut nimic ![]()
mamica de
Alexandra-Bianca
http://picasaweb.google.com/101394678195027213458i