Prietene la bine si la greu - 87
Raspunsuri - Pagina 9
Ancutza_Bro spune:
nu mai stiu daca am pus filmuletul asta sau nu
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dana n. spune:
Pana acum a fost bine...s-a trezit pe la 20.30 a marait putin si a adormit la loc...acum doarme.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro nu mai stiu daca am pus filmuletul asta sau nu Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
ce distractie pe Sabinuta...
Si al nostru este fericit tare la baiata, cere singur: "ba, ba"
Ancutza_Bro spune:
Dana bun asa, Sabi s-a trezit de vreo 4 ori pana acum, ridicata in fundulet chiar, dar a adormit inapoi relativ repede, cred ca si din cauza febrei e mai agitata
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui dana n. ce distractie pe Sabinuta... Si al nostru este fericit tare la baiata, cere singur: "ba, ba" Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
cere singur la baita? ce tare !
dana n. spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Dana bun asa, Sabi s-a trezit de vreo 4 ori pana acum, ridicata in fundulet chiar, dar a adormit inapoi relativ repede, cred ca si din cauza febrei e mai agitata Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
cu siguranta este mai agitata din cauza febrei
si multa sanatate.
ma duc si eu la culcare. noapte buna!
Ancutza_Bro spune:
noapte buna Dana
si gata? am ramas singura? helloooo hellooo, echooo
dankutza spune:
Traian Basescu a completat apoi ca "in ultima vreme, Romania nu mai are femei, are mamici, si nu mai are copii, ci bebelusi. Toata tara asta a devenit o tara de mamicute si bebelusi. Sunt femei care trebuie sa aiba sansa reintegrarii sociale dupa nastere. Varianta dinamica va fi mult mai cautata de femei".
No comment....
floricik spune:
Repede, repede ca trece ziua si trebuie sa felicit fulgusori dragi+ 1 sexxy mamma
MATEI
LAURA
mami LUMI
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009