Prietene la bine si la greu - 87
Raspunsuri - Pagina 11
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Ancutz, noi 2 amandoua bantuim pe aici?! noi te iubim, si impodobim Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!! |
daaa, Ralu, pe mine m-a pus naiba sa beau o cescuta de cafea cu lapte pe la 5-6 dupa-amiaza, am avut eu asa o pofta ...acu' n-am somn si am nimerit si o seara linistita pe forum, nu ma pot destrabala singura pe-aici
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
miany75 spune:
am reusit sa descarc aparatul..deci,daca doriti sa ne mai vedeti aici suntem
noapte buna tuturor!!!
Lumi_Richard spune:
Fetelor,sunteti superbe si va multumesc din suflet la toate,m-ati facut sa ma simt....iubita! Si nu exagerez....m-am fastacit toata cand mi-am vazut numele langa sarbatoritii zilei,am avut lacrimi in ochi sa vad atatea inimi alaturi de mine...Va multumesc din suflet si va doresc ca fiecare zi sa va fie inseninata de zambete si de bucuria de a va vedea puiutii sanatosi si veseli!
Am avut una din cele mai frumoase zile din viata mea,si va multumesc pentru toate urarile si toate gandurile frumoase!
Alinus25 spune:
Neata!
Poftiti la cafeluta ...
Repede felcit si eu sarbatoritii de ieri
Laura, Matei Sa cresteti mari si sanatosi sa va bucurati parintii in fiecare zi!
Lumi La multi ani mamica draga, sa fii fericita si implinita, sa ai parte numai de bucurii, te pup cu drag
Cezar Iustin si Cezara Maria!
Revin...
Alinus25 spune:
Siiii Pinky[ s]! Sa cresti mare si voinica!
Shtephy imi pare tare rau pentru voi ca n-ati scapat de varicela . Va pup cu mare drag, sa va faceti bine cat mai repede si sa fie o varicela cat mai usoara...Cu outzul, sper sa fie bine pana la urma.
Smara ma bucur pentru vestile bune de dr
Raluci, Monis pacat cau fost asa putine mamici la protest, dar asa cum zicea si Monis ii foarte usor sa dai din gura dar cand vine vb sa si actionezi, fiecare se fofileaza...
Ancutza la faza cu calcatu si cu ordinea parca m-ai descris pe mine, asa suntem si noi, doi dezordonati, macar daca era numai unu, era mai usor..... Ce scumpa e Sabinutza la baita . Cum a dormit azi noapte?
Dana la voi cum a trecut noaptea?
Dankutza sa-i fie cu folos cadoul lui Pinky, vad ca-i place
Ralu ma bucur ca v-ati petrecut cu bine de ziua lui Matei. Si noi cand a implinit Riana 1 an, i-am tinut acasa, a fost prima si ultima petrecere de copii acasa. Asteptam pozele
Gata, trimit, e ora de plecat la gradi
Va pupicesc
laurairina13 spune:
Angi, Ancutza ce fac fetele?
niatza!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
laurairina13 spune:
La multi ani Cezara Maria!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
Ancutza_Bro spune:
neatza
Alinus, Licu noi suntem bine, Sabina a dormit pana dimineata cu vreo 3-4 treziri, i-a scazut si febra, multumim de grija
vreau si eu sa stiu ce fac Angi si Ana
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)