Va multumesc!

Va multumesc! | Autor: stefan73

Link direct la acest mesaj

In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au raspuns ,opiniile lor atat pro cat si contra ma ajuta catusi de putin sa inteleg si eu nebunia asta in care traim!
Sincer,conform majoritatii mesajelor primite in care sunt vazut ca suspect in acest caz ,am sentimentul ca ar trebui sa ma opresc aici cu argumentele insa nu am s-o fac!
Citeam intr-unul din mesaje ca "un copil se poate face si fara casatorie". Corect ,insa nu in cazul ei! Este vorba de BLAZON,cum sa spuna cei care o stiu ca a facut un copil din flori!
Ba mai mult ,are abilitatea de a se face o victima in fata acestora!
Deasemenea ,as mentiona ca tatal ei traieste singur de la varsta de 40 de ani(sotia a decedat)actualmente avand 66 de ani si a educat-o si pe ea in acelasi spirit,nu de putine ori avand ocazia sa constat acest lucru.Tot timpul ne spunea ca cel mai bine este sa fii independent in viata ,sa nu depinzi de nimeni,sa fii liber iar in momentul in care au aparut cele mai mici semne de cearta intre mine si sotia mea sfatul lui a fost "divortati" fara nonsalanta.
Asta este conceptia de viata a tatalui ei si asa a fost educata si ea!
E normal asa?
O casnicie nu inseamna numai fericire ,bucurii,nu este totul in roz,
implica sacrificii din partea ambilor parteneri nu sa cedezi la cel mai mic conflict,poate fara importanta.
Cu atat mai mult am convingerea ca din momentul in care a aparut acest copil scopul lor a fost sa ma indeparteze total si sa-l creasca numai ei doi,comportandu-se astfel ca si o familie de casatoriti(mentionez ca nu insinuez altceva).
Aceasta convingere este sustinuta de cateva inregistrari telefonice intre ea si tatal ei,din perioada in care se nascuse copilul,inregistrari ce mi-au parvenit pur si simplu intamplator,tatal ei detind la momentul acela un telefon mobil proprietatea mea ,cu functie de inregistrare,telefon pe care ulterior m-i l-a inapoiat.
Datorita nestiintei utilizarii acestui aparat a fost activata functia de inregistrare, parvenindu-mi aceste convorbiri.
Cam atat!Ma opresc aici.
As putea continua toata ziua cu argumente insa nu este cazul .
Va doresc o zi buna tuturor si SARBATORI FERICITE!
LA MULTI ANI !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stefan. Ai doua variante din punctul meu de vedere:
1. Sa lupti pentru familia ta
2. Sa iti vezi de viata.

Dat fiind contextul initial si ceea ce ai completat eu as merge pe varianta a doua. Am sa explic de ce. Asa cum ai spus si tu o familie nu are im fata doar lucruri bun, pozitive ci si negative, incercari, esecuri insa NU UITA o familie este formnata din 2 oameni, 2 parteneri, asa incat daca unul din ei sau chiar amandoi nu mai trag impreuna este chinuitor, nedrept ai ilogic sa mearga mai departe. O familie se bazeaza pe incredere, investitite in cel de langa tine - acestea pot deveni motivatii personale, ori daca nu exista pierzi si motivatia personala deci care este sensul? Stii cum se spune "de buna voie si nesilit de nimeni" - nu sunt intamplatoare aceste cuvinte, poate trecem prea usor peste sensul lor.
Ar trebui sa te intreb si de demnitatea ta dar poate te-as rani. Asa incat o viata merita traita cu multumire, cu satisfactie, cu impliniri, cu sens cu sentimentul de apartenenta, altfel la ce bun? Asa alege varianta a doua pentru ca prima varianta este goala si acum si in viitor.
Aceasta este opinia mea.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

stefan73, ca sa continui la subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158973 la care de fapt cred ca ai vrut sa raspunzi, deschizi subiectul, si in partea de jos a paginii gasesti optiunea "Raspunde la subiect". Apasa pe aia si mesajul iti va aparea in cadrul acelui subiect.

Acum o sa inchid acest subiect si te rog sa continui dincolo.

Multumesc!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput