cum imbrac bebele la 2 luni?

cum imbrac bebele la 2 luni? | Autor: Ioannoula

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. De 2 luni, sunt si eu mamica de ingeras superb. Sunt in Grecia, iar temperaturile sunt ca de toamna la noi in tara. Nu stiu cum sa imbrac bebitza cand ies afara. De obicei ii dau un body, un costumas cu totul, si un costum gros de-asupra. De unde stiu daca ii e frig sau cald? ajutor!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Pai eu verificam la ceafa daca era transpirat sau burtica daca era fierbinte. Asa stiam cum sa-l imbrac data viitoare. Apoi in timp te obijnuiesti si sti. Bine daca transpira rau ii simti pielea usor lipicioasa (umeda) etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

vezi daca e cald sau rece. sau ii mai pui o haina in plus fata de cate haine ai tu pe tine.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Eu o imbracam un pic mai subtire decat pe mine, stiind ca bebelusii sunt mai "caldurosi", dar din mai multe straturi. Cam asa cum zici tu: body, costumas intreg de bumbac subtire, sau bluza si izmanute, apoi costumas ceva mai plinut, gen bumbac mai gros dublat si o caciulita subtire de bumbac. Asta pe la 10-15 grade. Cand o purtam in marsupiu sau wrap, mai scadeam un pic din haine (dar nu de la picioare)ca se incalzea si de la ele si de la mine. Iti dai seama daca ii e cald verificand la ceafa sa nu fie fierbinte sau transpirata si daca ii e rece verificand manutele sa nu fie reci.

Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu il imbracam mai subtire decat ma imbracam eu pentru ca stiu ca bebelusii au temperatura corpului mai ridicata decat adultii de verificat il verifici la ceafa, la cap sau pe spate daca e incins sau transpirat. stiu ca bebelusii au manutele si talpile mai reci pentru ca inca nu au circulatia periferica reglata. deci, daca are mainile sau talpile reci, nu inseamna neaparat ca ii este frig.

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

il imbraci cum te imbraci tu....zici ca e ca la noi toamna...fuse si se duse, la noi acum 2 sapt erau 20 grade. cum iti mai zic si fetele....il verifici la ceafa, sa nu transpire...mare atentie la umiditate, pt ca in Grecia clima e umeda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Dupa manute nu te poti lua, bebelusii in general au manutele reci. Eu ma orientam (si o fac si acum) dupa nas: daca are nasul usor caldut e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Chiar sunt de ajutor. Manutele le are mereu reci. Chiar si in casa unde e cald. ii pun manusite sa le incalzesc. Eu ma orientam dupa nasuc. stiam ca daca nasul e rece, inseamna ca ii e frig.

Mergi la inceput