PRIETENE FARA TITLU (72)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Noi am fost la un chef,la Expo,unde-s si gonflabile .
Poze aici:http://www.dropshots.com/diatudor#date/2010
Revin.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
Hello,Tudor e la orizontala,Diana coloreaza de zor,dar imediat ne apucam de citit.
Si la noi a nins si ieri si azi Dar n-am iesit la zapada ca am fost la chef acum seara.Sper ca iesim maine dimineata macar.E cam greu ca nu pot iesi singura cu amandoi,iar ca sa merg doar cu Diana,trebuie sa am si cu cine-l lasa pe Tudor.
DANIELA am bagat un pic nasul,dar n-am vazut poze de la serbare.Deci gata,sunteti in vacanta? Eu o sa o trimit si saptamana viitoare,oricum luni merge ca au serbarea.
MIRA n-am apucat inca sa vad pozele,deci aveti zapada din plin!
CRISTINA imi imaginez ce emotionant a fost acolo.Sa inteleg ca ati mers cu autocarul? Poze de la serbare? Si la tine am bagat nasul pe fuga,dar n u le-am vazut.
La cheful de azi a aparut si un mos Craciun cam slabanog,dar Diana mea l-a ocolit ,iar acasa mi-a zis ca ea de-aia l-a evitat,ca ea i-a zis deja ce isi doreste.Dupa care imi zice: "MAMI STII DE CE-S ATATIA MOSI CRACIUNI? CA DACA UN OM SE IMBRACA IN MOS CRACIUN,SE IAU TOTI DUPA EL CA OILE" Asta ca tot i-am explicat aseara cum fac oile,asta referitor la fetele de la gradi care se iau una dupa alta cu imbracatul in roz.
Nu mai stiu ce voiam sa zic,poate imi amintesc mai incolo,merg la citit ... daca binevoieste odata Diana sa lase coloratul ala si sa se echipeze in pijama
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Poze de la zapada http://www.dropshots.com/diatudor#date/2010-12-19
Da' Tudor a fost preocupat mai mult de "hama" vagabonzi din zona.Si unul cand s-a vazut asa bagat in seama,a fost chiar dragut foc cu el: l-a si lins
A fost super,soare,zapada ... m-am dat si eu pe gheata
Din pacate de maine-poimaine se cam incalzeste iar,sigur se va topi.
Acum au mancat si sper sa adoarma ca pe urma plecam la partea doua a chefului de-aseara,cel de acasa,cu bebei.
Denisam spune:
Neatza si o cafea,
Am vazut poze faine de la serbarile copiilor si zapada(CRIS-ursuletul a fost mortal), Daniela-Sow white-superba, Moni-copiii sunt f. fericiti vad la zapada,juniorul pare puti mai rezervat).
Noi ocupati, am fost si la o zi de nastere simbata dar am uitat aparatul, si ieri am inceput ceva pregatiri-fursecuri care tin printre ultimele mici cumparaturi de Craciun-acum trebuie sa ma uit si dupa masuta de cafea ca a avut socrela un accident si a spart geamul de deasupra,oricum ma saturasem de masa aia si cred cape nasii ii rezolvam cu gift card-la sot am lut ceva simbolic, cred ca isi ia restul singur in ianaurie ca vrea sa fac a curs de vanatoare si eu dc reusesc acum dc nu pe 2 ianuarie sper sa imi iau o camera meseriasa din cea cu lentile si un aparat micut de expresso si capucinno-nu sunt exclusiv pt mine, dar de...
Revin mai incolo ca treb sa verific ceva ce am lucrat in WE pt salariile care se platesc maine-va
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
Buna seara.S-a terminat si serbarea Dianei.Nicio noutate demna de semnalat,serbarea a decurs cam la fel ,intai poezii si cantece in engleza,apoi mai mult de-o gramada de cantece/colinde alternand cu poezii,iar spre final dansurile.Dupa care copiii au impartit felicitari mamelor,a venit si mosul cu sacul de le-a dat cadourile si s-a incheiat cu "cheful" cu sucuri si prajituri.Fetele au fost ingerasi,baietii mosi Craciuni,decorul nu mi-a prea placut (cred ca anii trecuti se ocupa Giorgi),iar la coregrafia dansurilor a fost ceva mai harmalaie ca de obicei - erau si inghesuiti pe "scena" si din pacate erau si cu vreo 6 baieti in plus decat fete - ca cei noi veniti "umpluturi" anul asta au fost baieti.Anii trecuti erau perfect echilibrati si drept urmare iesea mult mai frumos la dansuri ,cel putin la cele perechi
Tudor a stat si el cumintel aproape jumatate de serbare,dupa care a ochit sticlele cu suc de pe masa,a vrut si el ,dar cum erau sifonate,cand a gustat s-a cam crizat asa ca l-am trimis cu taica-meu din zona.Cred ca daca nu uita mami acasa bibele cu apa,statea frumusel la toata serbarea ...
Aaa ,a mai fost o noutate,cu mosul (slabanog tare,ca era asistenta medicala Vali ) ca ii cunostea pe copii pe nume, iar pe care nu ii cunostea,aveau grija ingrijitoarele de alaturi sa ii sopteasca numele.
Am pus cateva filme/poze aici in diaserbari
http://www.dropshots.com/diaserbari#date/2010
Dar mi-a fost lene sa filmez toate cantecele,nu mai zic de poezii,plus ca mi-era sa nu raman fara baterie la final ,la dansuri.
De aici in jos incep dansurile:
http://www.dropshots.com/diaserbari#date/2010-12-20/17:14:34
iar aici poezia Dianei: http://www.dropshots.com/diaserbari#date/2010-12-20/16:39:40
monica70 spune:
Aseara am fost cum v-am zis iar la chef,iar Diana si-a facut de cap pe-acolo cu Glad fratele sarbatoritei (5,5 ani).Au sarit,fugit,tipat si au culminat cu ... pupaturi.El pe ea,iar ea nu s-a lasat si i-a dat replica.Da' mi-a placut ca au venit si sa ne dea raportul tare incantati de opera lor Aici e cuplul:
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2010-12-19/17:14:56
Baiatul e mai mare doar cu jumate de an decat Diana si priviti diferenta de gabarit. Diana parca e pui de Gostat
Tudor a fost tare dezghetat,s-a mai duelat pe jucarii cu sarbatorita,dar in general a fost cumintel.
DENISA ala din poza aia nu-i frate-meu,prin urmare nici aia nu-i gagica lui.Da' bantuie p-aci pe la el,desi sper sa iasa ceva.
Abia astept sa pun strumfii la culcare si sa fac si io o baie dupa aia ca-s ko.Si maine dimineata iar am drumuri ...
Am apucat sa vad pe fuga pozele/filmele puse in ultimele zile,dar trebuie sa mai aprofundez ca eram cam cu Tudor in brate sau printre picioare,abia am pus si cate un coment ratacit.
asteryaro spune:
Buna dimineata!
Moni, gata si serbarea voastra, deci. Ma bag imediat ce pot si la pozele aferente. Bravo lui Tudor, a crescut baiatul, acum "gusta" si el serbarile surioarei.
Noi cu diverse treburi prin casa, pe afara, deci suntem bine. Razvan tuseste productiv, inca nu-i dau antibiotic, mai astept sa vedem daca trece si fara, de fapt eu asta sper. La gradi nu l-am mai dus pt. 2 zile, desi as fi vrut, imi mai faceam si eu treburile prin casa, asa le fac cu el, il cam... neglijez, insa el e tare fericit, acum de exemplu se uita la Dumbo in limba romana .
Ieri am frecat mobila prin bucatarie, aragazul... azi mi-am facut curat la lenjeria intima, sosete & stuff. Cu ocazia asta mi-am mai si inoit stocurile .
Bradul eu inca nu l-am impodobit, mai este timp, nah.
Aseara i-am cumparat lui Razvan cu 59 de lei un set de 10 puzzle cu Cars, pana la 70 piese, sa vedem cine le-o face , ca sunt inghesuite toate intro punga mare, din fabricatie.
In rest, suntem bine, din toate punctele de vedere, si speram la mai bine .
Sunt p'aci, mai vorbim.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
Saluti vin si eu la o cafea,ca trebuie sa imi incarc bateriile - is ko.
Tudor e la mami,pe la 18-19 mi-l returneaza si o ia pe Diana.Eu am umblat azi teleleu,doua ture cu treburi prin oras, in prima cu masina,iar in doua am luat tramvaiul ca m-am lecuit ... ce sa fac daca nu ma tin nervii sa tot staaaaaaaaau atat la stopuri in trafic .E crima nu altceva mai ales acum inainte de sarbatori si mai ales pe bucata de traseu de la gara-intersectia centrala a orasului (Podgoria)-centru unde e un blocaj crunt in trafic ! Asa, ma dau jos din tramvai in centru si imi fac treaba lejer, ca io per pedes am o viteza de nu ma ajunge nimeni
Pe Diana am facut-o sa taca ,i-am pus un DVD primit cadou de la Cristina Vantul prin salcii ,avem si cartea care i-a placut si ii place si acum f. mult.Si io-s curioasa sa vad cum e si DVD-ul,dar ma uit data viitoare.
Ce sa va spun ca iar a venit acasa cu cadouri de la gradinita.De data asta o cutie cu cadouri din Germania - insotita de o felicitare ff frumoasa cu trei copii - Julian,Carina si Johannes cu caciuli de mos Craciun pe cap.Am inteles ca si la alte gradinite s-a mai primit asa de prin alte tari.La Diana in cutie numai mosu nu era ,in rest de toate: creioane colorate Herlitz,carnetele,caiete,carte de colorat,periuta, pasta de dinti si pahar,o cutie cu cuburi,niste mentosane,un tricou si-o caciula ce-s bune de taica-su ,o pereche de manusi de zapada ce i-or fi bune peste vreo 2 ani,elastice de par si vedeta pachetului un ruj sclipicios .Cred ca mai erau ceva maruntisuri pe-acolo,dar nu mai stiu ce.
Abia astept sa o ia mami la ei pe Diana ca sa pot face inventarul la cadouri si ornamentele de pom ,ca nu mai stiu pe unde le-am dosit am puse si la noi si la frate-meu.Si sa vad poate apuc sa si ambalez din ele ... Noi ca de obicei vom face pomul doar in 24 dupa-amiaza.
monica70 spune:
Denisam spune:
Moni-what happened,nu dorm strumfii inca?
Cris-ce mai pregatesti,mai baga idei-eu am luat ingredientele ieri pt socrela ca face toba si racituri/piftii ca cica asa trebuie si mai face sarmale si alba ca zapada-eu fac un diplomat si rulada cu brinza/cascaval ca e usoara si mai respiri de atata carne.
Ma gandesc ce aperitive sa mai facin afara de salata de ciuperci si de peste, ca vom fi 14 persone vineri in ajun de craciun cand va veni mosu:)
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani