Medic pediatru Botosani

Medic pediatru Botosani | Autor: andicu

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos, cine imi poate recomanda un medic pediatru in Botosani? E pentru nepotica mea de 10 luni.

Cea la care se duc acum i-a disperat, una-doua o trimit sa-i ia sange! in 10 luni de viata i-au facut analize de sange de 4 ori ( la simple raceli, gen rosu in gat). Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

buna eu sunt din botosani ,cred ca intr-un fel e bine ca ii face analize ca sa stie ce are ,spun asta pt ca mai toti medicii dau medicamente pentru orice fleac ,nu pare sa aiba nimica dar hai sa-i dam pentru ca... cred ca sa inbolnavit de multe ori daca mergeti la medic atat de des,oricum daca ii face analize ar trebui sa stie ce are.
eu cred ca d-na doctor CIOFU este un pediatru foarte bun numai ca e putin inganfata dar ti-o recomand
eu aici merg la d-na doctor CHISALITA de la spitalul de contagioase si am mai mers si la d-na dr.AIRIMITOAIEIde la spitalul de copii
dar cred ca pentru probleme "fara rezultat"ar trebui sa mergeti la Iasi eu acolo imi tratez copii de cele mai multe ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc, Oana.
Cum am mai zis, e nepotica mea, nu fetita mea. Din cate stiu eu, nu e chiar asa sensibila, odata a facut infectie urinara si e normal atunci sa faca analize, dar sa ia sange copilului pt orice rosu in gat sa maraiala, nu e ok, cel putin asa zicem noi.
Am sa le zic de recomandarile tale. Multumesc inca o data si sanatate!

Mergi la inceput