Prietene la bine si la greu - 86
Raspunsuri - Pagina 12
simina_kin spune:
micul dejun
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin micul dejun |
ce tacticos mesteca ea acolo

Anca, mamica fericita de
Sabina Ioana (03 nov 2009)
miany75 spune:
e totala Maya!!! si a papat 2 sau 3 felii de paine?!!! e mancacioasa,nu gluma!!! Simina esti o norocoasa!!
ariadna33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
dar pe cele din maternitate le-ati platit? Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) |
nu, am uitat de alea... nu le-am platit ca am nascut la maternitate de stat... dar la cat am cotizat in alea 6 zile mai bine ma duceam la o maternitate particulara

ariadna33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dienutze
ce firma sunt pastilele? bafta la vaccinari! Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009) |
nu sunt pastile, ci ulei la sticluta si il administrez cu seringa de la nurofen cate 5 ml pe zi, ii zice Cod liver oil for kids de la Child Life si costa o caruta de bani, 120 ron parca sticluta de 237 ml, dar daca pediatra mi l-a recomandat ca fiind cel mai bun, m-am conformat.
mercic

simina_kin spune:
![]()
multumim

Many a 2-a felie nu a mai mancat-o, da a facut-o bucatele si i-a aruncat-o catelului pe jos
, asa tacticos, cu dumicatul, sa nu cumva sa se innece ![]()
.Masa ei a continuat cu 2 mere(mititele)+2 biscuiti // blenduite![]()
Da m-a uimit la pranz

a mancat 350-400gr de ciorbita

fericita de
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Eram fara la 12 si ceva, ma plimbam agale cu fimea pe trotuar.Deodata opreste unu masina in dreptul nostru intr-o vitezaaaaaaa.....m-a si speriat.Iese omul din masina in fuga si-i zice unei femei care era pe banca din dreptul nostru ca o sa vina Salvarea la nevastasa si o roaga sa le deschida ea usa si mai zice :"ca am fost la spital si ne-au trimis acasa ca nu naste azi si na ca naste acum"![]()
Am oooppppssss aici raman pana iese graviduta sa vad dc o cunosc![]()
Vine Salvarea dupa vreo 5-8 min, urca asistenta in bloc, la vreo 2 min iese barbasu , vorbeste cu soferul ambulantei, urca si ala cu o trusa mai mare
, si astept....asteptam..ca se stransesera la mamici cu carucioare si trecatorii![]()
![]()
Cand ma gandeam ca nu mai iese graviduta odata, iese soferul CU BEBELUSUL IN BRATE
, in urma lui sotul femeii cu bagaje, apoi mamica sprijinita de asistenta.........mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut-o plina de sange pe picioare....avea halat si papuci
Sotul ei plangea si radea in acelasi timp si i-a zis : uite mami cata lume te-a incurajat din fata blocului!

Asistenta a zis lumii adunate
ca are baiat si-i sanatos !!
Au urcat-o in ambulanta, i-au pus bebelusul in brate si au plecat la H
fericita de
ariadna33 spune:
foarte tare faza!
sa le traiasca! se mai intampla si in zilele noastre sa nasti si acasa daca se precipita treaba ![]()
laurairina13 spune:
pfoai, Simina m-a pocnit rasu cand am vazut-o ce frumos festelea feliuta de painica, dar cand am citit si a doua postare m-a pocnit plansu, off..abia astept sa mai tin si eu un brate un bebe nou nascut

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
Firefly's shop

Natalia Oana (16.11.2009)