Nu vrea sa se imbrace

Nu vrea sa se imbrace | Autor: remuspr

Link direct la acest mesaj

Sunt tatal a doi copii o fetita de 6 ani jumatate si un baietel de aproape trei ani .
De o buna bucata de timp (aproximativ o luna) fetita mea in varsta de 6 ani jumatate , nu vrea pur si simplu sa-si mai puna chiloteii pe ea(spune ca o deranjeaza). Se imbraca numai cu ciorapi cu chilot si cu fusta cind merge la gradinita. Toate incercarile noastre de a o determina sa se imbrace se lovesc parca de un zid . In plus chiar daca afara este frig nu se imbraca nici macar cu pantaloni peste ciorapi ci merge tot in fusta .
Trebuie spus ca toate hainele care le are , inclusiv chiloteii , sunt cumparate īn deplin acord cu ea . De foarte multe ori nu le īmbraca nici macar o data dupa ce i s-au cumparat.
I-am facut analize , am zis poate are ceva , infectie urinara sau altceva , nu i-a iesit nimic .
Trebuie spus ca probleme de genul asta a mai facut si in trecut , si ca un facut numai īn perioada de iarna. Acum doua ierni cāt timp statea īn casa nu se imbraca deloc ci statea īnvelita numai cu patura Nu mai stim ce sa facem . Un sfat va rog .

*nota moderator:

Bine ai venit pe www.desprecopii.com! Te-as ruga sa redactezi textul direct pe forum sau sa nu utilizezi diacriticile - textul devine greu de priceput.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Ceva s-a intamplat in una din ierni...a fost lasata prea mult timp uda s-au altceva, au stranso chiloteii etc.
Daca nu e nici o iritatie inseamna ca e o trauma ceva, ar trebui sa stati de vorba cu ea incet si calm de ce nu vrea ...ce o deranjeaza probabil ca va inceca sa schimbe subiectul sau sa-l minimalizeze sau il i-a pe nu vreau in brate dar trebuie insistat pt ca se poate alege cu o raceala destul de urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Incearca sa vorbesti cu ea despre subiectul asta in mod indirect. de ex, cine se mai imbraca asa, poate dintre personajele ei preferate? cine poarta si cine nu poarta chilotei? In niciun caz n-o luati la interogatoriu. Si evitati intrebarea "de ce", e foarte posibil sa nu stie nici ea.

Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24

Mergi la inceput