Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 20
Laura25 spune:
Ramane pe vineri intalneala? Aveti ceva propuneri de locatie? Eu as zice pe la 18-18:30 ca ora de start. La Amadeus vi se pare ok?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
uliiasi spune:
Mai fetele mai...tocmai cand v-ati organizat si voi asa elegant nu pot io veni la beut...da asa-i frumos?!
Eu n-am cu cine-l lasa pe David vineri :(. Asa ca va doresc distractie placuta, faceti-va de cap si beti si pt mine o cana de vin fiert.
Puuup!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
ellinia spune:
Neatza!
Eu vin, cum sa nu! Spun prezent!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Neatza! Eu vin, cum sa nu! Spun prezent! Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Vine si Mihaela ?
Tu ce propui ca loc de intalnire?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Eu, de acord, ora 18.00, Amadeus. Ce 18.30, ce ai de facut pana atunci?
Anca, e ok la Amadeus pt. tine?
Iulia, vino cu David, pleaseeee!!! Suntem atatea care sa-i purtam de grija! Hai, Iulia, te rugaaaaaaam!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Eu, de acord, ora 18.00, Amadeus. Ce 18.30, ce ai de facut pana atunci? Anca, e ok la Amadeus pt. tine? Iulia, vino cu David, pleaseeee!!! Suntem atatea care sa-i purtam de grija! Hai, Iulia, te rugaaaaaaam! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
da, da
e ok pt mine , eu vin unde vreti voi
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
uliiasi spune:
Vai Lora, numai cand ma gandesc cum o sa alerg dupa David printre mese mi se face parul maciuca...Sau daca-l apuca tipatul....nu sta o secunda locului, Iustina statea cumintica la masa la 1 an jumate ?
As veni, serios, dar ma gandesc ca poate o sa deranjeze si oamenii de pe la alte mese, ca de voi nu-mi fac greturi...
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
LoraG76 spune:
Si de aia de ce-ti faci? Ii cunosti, esti datoare la ei? Nope! Te faci ca nu-i al tau, asta-i solutia.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Va asept la o .
Lora imi cer scuze ca ieri nu prea am fost vorbareata la telefon. Eram pe stada cu mama mea si tocmai ne intalnisem cu niste rude pe care nu le mai vasusem de ff mult timp. Recuperam cu alt telefon .
Astazi implinesc 10 ani de cand m-am maritat. De la cununia civila ca nunta am facut-o in august. Doamne, nu imi vine sa cred ca au trecut atatia ani... Parca a fost... nu ieri dar saptamana trecuta sigur .
Gata fug la coafor sa ma fac frumoasa .
Aaa va doresc distractie placuta maine, sa veniti cat ma multe si sa beti si in cinstea noastra.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
ellinia spune:
Neatza!
Si eu tot la Amadeus zic, pe la 18, vin direct de la serviciu. Mihaela nu poate ajunge, din pacate.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Edit: ca acum am vazut la multi ani! criss, multa fericire va doresc!