Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 17
allexa06 spune:
Salutare !
Noi am scos un pic afara " ghemotocul " , ca de mult nu a mai fost scos( decat cu masina ) si cand ne-am intors a papat asa bine...si noi la fel
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
Salutari!!!
A inceput votarea la concursul Klorane. Daca va place flacaul meu cum arata in poza , dati-ne si noua un vot. Daca nu va place sau nu va intereseaza, ignorati ce am scris .
Eu am avut ieri copii acasa, din cauza de viroza. Au factu febra amandoi (Rares mai mult si mai tare) si cam atat. Azi i-am dus la gradi si vad ca nu a sunat educatoarea, deci sunt ok.
Am pofta de pizza si de bere. Cine merge?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
uliiasi spune:
Pup la feteeee!
Laura, votat Raresu' elegant !
Eu sut pe fuga, ma duc sa bag cornu-n perna.
Ma doare gatul si ma enerveaza de mor.
Va pupacesc!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
ellinia spune:
Eu de ce nu pot vota? Imi spune sa merg inapoi sa evaluez corect. Trebuia sa mai fac ceva in afara de a alege nr. de puncte pe care vreau sa-l dau?
Laura, n-am mai reusit sa ne vedem. Am ceva ptr tine de inainte de Craciun.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
'Neata!
Multumesc Iuli pt vot.
Cristina, stiu. Chiar azi dimineata cand il imbracam pe Rares ma gandeam la pantalonii aia, daca i-ar fi buni acum sau nu. Poate reusim sa ne vedem intr-o zi ,totusi. Nu stiu de ce nu poti vota, mai incearca odata. Am vazut ca erau probleme cu afisarea clasamentului dimineata, poate au avut ceva probleme tehnice.
Azi mi-e frig si nu am nici un chef. Am niste prostii la servici care nu imi ies si ma streseaza ... si asa as dormi si nu as face nimic
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
Salutare !
Laura- intrat,vazut,votat
Astazi a facut Stefanut vaccinul de la 1 an si a plans , sper sa nu aiba nici o reactie, sa nu faca temperatura...deocamdata e bine.
Are 10,500 kg si 80 cm .
La intalnire ma inscriu si eu , hai, hotarati-va si vin
http://community.webshots.com/user/allexa06
pisellino spune:
votat rares
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Ancutza_Bro spune:
remember me?
vad ca inca mai sunt pe prima pagina chiar daca nu prea merit
adevarul e ca nu prea am timp sa scriu, iote pe la ore dintr-astea, dupa ce adorm mandruta, mai apuc si eu o juma' de ora, o ora de calculator
sa stiti ca va citesc des si ma intreb mereu daca o sa apuc sa va vad si eu la o intalneala prin oras...daca promit ca o sa incerc sa fiu mai activa ma primiti inapoi?
Laura sa stii ca m-am apucat intr-o zi de votat la greu copilasii din concursul Klorane, l-am votat si pe Rares, fara sa imi dau seama ca e strumful tau (mi-a placut zambetul lui "de poza"), iarta-ma ca nu i-am dat decat 3 stelute, dar am incercat sa votez cat mai multe fotografii, ca atatia copilasi frumosi ce-am vazut, nu cred ca imi ajungeau toate stelutele primite pt imparteala
noapte buna mamici, tatici si pitici
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
LoraG76 spune:
'neata!
Anca, te iertam daca vii joi sau vineri la o intalneala!
v-am pupat si revin cand pot!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 'neata! Anca, te iertam daca vii joi sau vineri la o intalneala! v-am pupat si revin cand pot! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
neatza
o sa fac tot posibilul
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)