Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 11
ellinia spune:
tuturor!
Sa aveti un Craciun fericit, sa va bucurati de colindatori impreuna cu familiie voastre, sa aveti liniste in case!
Intre Craciun si Revelion nu scapati de mine la o intalnire!
M-am intalnit cu Laura azi la posta, nu stiam cine blocheaza Oficiul Postal ! Ii sta foarte bine cu freza noua, va zic eu daca ea nu v-a zis
O zi buna!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
carmenstefi spune:
seara buna fetele!!!!!
dragele mele,va pup tare dulce si va urez (am mai scris ceva si a disparut ,asa sa nu va speriati daca se repeta)oricum,CRACIUN FERICIT!!!!!UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI,IUBIRE IN SUFLETELE CALDE,FERICIRE SI SANATATE VA DORESC!!!!
noi mai revenim pe aici,maine ma suflec sa gatesc ceva romaneste aici pt cei straini,adica o fam de belgieni,asa caa bag mare,in rest suntem bine ,stefi meua spus azi prima poezie in flamandaaaaaaaa si a primit niset bratari de mana de la educatoare!!!!suntem tare mandriiiii(asta de emotii),maine vine mosul!!!si la voi sa vine
Laura ce frizura avem???????am vazut pozici si filmuletul de la camin,superb!!!normal...sa av distrati de rev!!
Criss,pupic la scumpele fete,am vazut si marele tau pompier!jos palaria asa ca trb sa fii super mandra de cei dragi din casa ta!!!
Lora,la bolfuta mica si normal la Iustina,sa av bucurati de sarbatori!!!!
Alexa,nu pot sa zic ca nu ai niste mandrete de baieti!!normal,niste scumpisi ce mare s-a facut Stefanel?oo ce trece timpul....
Cristina,Mihaela pupici la baietisi sa va intalniti cu gasca ca sa beti si pt mine un vinut fert!
vreau sa le imbratisez si pe restul fetelor,emma,adriana,ana,carmen,ianusca,iulia,danuta,piselino,dinubebe si daca am uitam pe cineva sa ma iertati,va
va dedic
http://www.youtube.com/watch?v=-xraIOU5epk&feature=related
carmen si stefii
revenim
crissandrada spune:
'neata.
Fetelor va doresc ca stralucirea stelei de Craciun sa va lumieze, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor. Craciun fericit!
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Adriana_78 spune:
Buna dimineata la Mos Ajun!
Carmen, felicitari lui Stefi! Ma bucur ca v-ati adaptat asa rapid.
Dragi fete din Piatra, va doresc si eu un Craciun fericit, cu sanatate si voie buna-n casa!
Zile de sarbatoare frumoase si un an nou mai bun!
multi pupici
Adriana, Lara si Annika
pisellino spune:
fetele mele de suflet...sper sa aveti un Craciun frumos, sa va bucurati de el, sa fiti sanatosi si sa va aduca numai impliniri!
noi am terminat treburile intr-un fel, mai am de facut raciturile robi e bine se joaca de dimineata cu taica-su si eu ma invart prin casa,febra de sarbatori.va pupam cu drag, cata si robi
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
LoraG76 spune:
Ziua buna de Ajun!
Printre treburi, trec si eu rapid pe la voi sa va salut si sa va doresc un Craciun fericit, cu liniste si sanatate!
Adriana, m-am trezit cu gandul la voi azi! Ma bucur sa te "aud"!
Carmen, felicitari pentru Stefi! (te conversezi noaptea cu-al meu sot, hai?)
Catalina, multi puici lui Robi si sa dea Domnul ca toate visele sa vi se implineasca! Multa sanatate, va dorim!
Ne mai auzim zilele astea, sper!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
uliiasi spune:
Fetele, sarbatori fericite! (in continuare )
Noi am reusit sa ne punem net(care merge tare prost), dar de intrat intru f rar, numai cand doarme David, daca apuc si atunci.
Alexa, ti-am trimis PM.
Ma grabesc acum ca tre sa ma pregatesc pt o cumetrie, sa ma fac bela si rapitoare, acum cat doarme David.
Va pup pe toate si sa aveti in continuare sarbatori minunate!
(sper sa prind si eu iesirea aia la vin fiert intre Craciun si Rev, ca vreo 3 zile o sa fiu pe la SV, dar poate ma sincronizez cu vo).
Pup!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Laura25 spune:
La multi ani Stefania si Stefanii nostri dragi!! Sa ne traiti fericiti si santatosi, sa primiti cadouri minunate si sa va bucurati din plin de aceste zile de sarbatoare!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carmenstefi spune:
saluti fetele!!
LA MULTI ANI STEFANI SI STEFANIIIIII!!!!!!!
Distractieeeeee,cadouri,shoping si musafiri surpriza de acasa!!!!!!
va pupam cu drag
carmen si stefi
aeperju spune:
Craciun fericit si toate cele bune! Va pupam cu drag!
Emma Maria 34+ si Andrei (21.09.2007)