Dovlecei veseli cu cadouri in ghetute (10)
Raspunsuri - Pagina 21
techila spune:
cu bucurie in suflet va anunt ca deja avem 280 de lei.
sunt donatii de la 5 bucati Mosi Craciuni
LA MAI MAREEEEE!!!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Techila, am virat si eu acum 100 RON. Am facut plata pe internet de la BCR, asa ca nu stiu cand ajung banii. Daca pana luni nu sunt in cont, te rog mult sa-mi spui. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Au venit la mine banutii, e ok
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
techila spune:
ce naiba ma...nu se bucura nimeni??
ia bucurati-va, hai
nasterea a doua putze
monique02 spune:
Techila sa sti ca eu ma bucur mult, sunt sigura ca se vor strange banutii necesari. Asteptam scorul de maine seara
monique02 spune:
Am reusit sa descarc niste poze:
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Iarna20102011?authkey=Gv1sRgCI_OuJan1cLUOw#
Dana15 spune:
uraaaaaa!!!
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
aricelul spune:
yuhuuu..sper sa se stranga cat mai repede toti banutii necesari...si pt asta vreau si eu un PM norocos
...si sa nu uit va salut fetelor !
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
diamar78 spune:
Techila, eu o sa ma bucur si mai mult maine cand o sa ajung la banca ca azi a plouat tare rau la noi si nu am ajuns.
Luto, m-ai facut sa rosesc cu mamica ideala dar sunt departe de asa ceva. Cert este ca-mi dau toata silinta sa nu ma mai enervez asa de repede si parca si David a devenit mai intelegator.
Pacat ca erau descarcati acumulatorii ca asa de scump a fost Matei in seara asta. David dormea si Mateias s-a cocotat pe pat langa el si-l pupa pe obraz. Cand se joaca fiecare cu alte jucarii e bine dar cand merge Matei si darama ce a construit David se ajunge la bataie.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
aricelul spune:
Monis multumim pt informatiile din carte, Doamne ajuta sa inceapa sa doarma bine toti dovleceii.
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
diamar78 spune:
Da Monis, multumim mult pt informatii. Am apreciat dar uite ca am uitat sa spun ceva. Noroc cu aricel ca mi-a adus aminte.
Monique, ce frumoase sunteti.
Aricel, Maria este copia ta in miniatura. Nu-mi vine sa cred ce par lung are.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)