Dovlecei veseli cu cadouri in ghetute (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

wow Monis! saru'mana!!!

buna dimineata dragelor!

asa un sentiment de bine imi da treaba aceasta, cu caruciorul pentru copilasi! sa dea Dumnezeu sa reusim sa strangem banutii necesari...incerc sa vizualizez chipul mamicii cand va vedea darul...mii de fluturi in stomac! va dati seama ce bucurie am putea sa le facem?
sa nu va sfiti nici cu un 10 lei! pic cu pic se face marea!

Techila cum stam cu fondurile? cat s-au strans pana acum?
(pe mine sa ma treci cu 50 lei, pe care ii voi vira in seara aceasta..iti dau un semn cand fac transferul)

Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

pot sa iti spun ca am trimis 18 pm la doritori cu contul si ca mai sunt si altii. nu pot sa iti spun exact fondurile pt ca nu au trimis toti si as bate campii. of, sper sa reusim...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monis multumim mult! . Am vazut ca ai mai completat fata de ce ai scris prima data. Munca multa . Eu trebuie sa ma mobilizez sa trec de punctul ala 5, prea obosita ca sa incerc o schimbare . Si poate ar fi bine sa nu mai spui ca ai cartea de la mine, ca va spune lumea ca nu e o carte buna, uita-te la fiu-so cat de rau doarme .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 #350;i Dumnezeu a zis: "Iat#259; c#259; v-am dat orice iarb#259; care face s#259;mān#355;#259; #351;i care este pe fa#355;a īntregului p#259;mānt, #351;i orice pom, care are īn el rod cu s#259;mān#355;#259;: aceasta s#259; fie hrana voastr#259;."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Carucioare ai mai vazut? Ala de pe ebay parca azi expira daca vrei sa ne bagam la el. Sau sunt mai faine alea de la inglesina de pe okazii? Ma enerveaza pe ebay ca nu avem cum sa verificam starea lui. Dar in acelasi timp imi place mult ca are atatea accesorii, inclusiv sacii aia pentru iarna, si landouri.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Techila, am virat si eu acum 100 RON. Am facut plata pe internet de la BCR, asa ca nu stiu cand ajung banii. Daca pana luni nu sunt in cont, te rog mult sa-mi spui.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Techila, am virat si eu acum 100 RON. Am facut plata pe internet de la BCR, asa ca nu stiu cand ajung banii. Daca pana luni nu sunt in cont, te rog mult sa-mi spui.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

saru manaaaaaa!!!

mai, mie pe internet banking nu imi apar deocamdata tranzactiile efectuate...probabil ca maine or sa apara, adica sigur.

tre sa ma apuc sa fac o recapitulare cu cine si cat a depus, sa caut in urla ca sa fac o lista...sper sa fac treaba asta la somnul de la ora 3, daca nu diseara....nu am uitat sa stiti, doar ca nu am timp

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

ma gandeam la o chestie...sa nu mai spunem aici cati bani trimitem fiecare, eventual sa-i trimitem pm Techilei dupa ce am facut transferul si sa-i precizam ei suma; poate ca sunt persoane care nu pot dona mai mult de 10-20 lei si le-ar fi jena sa spuna ca doar atat se poate...si renunta sa mai dea; ar fi pacat! si poate exista si reversul, cand cineva vrea sa doneze mai mult decat media si ii este jena sa nu epateze.

Eventual, sa o rugam pe Techila sa faca un tabel, sa noteze ea pe undeva cat a dat fiecare si daca la un moment dat, vreodata, cineva va avea nelamuri in legatura cu modul in care s-au cheltuit banutii, ea ii poate arata tabelul/fitzuica.

si poate ar mai fi bine ca dimineata sau seara Techila sa ne spuna cati bani s-au strans...asa, pentru motivare!

Techi, draga mea, scuza-ma, ti-am dat o gramada de sarcini

Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...

Mergi la inceput

eu ziceam sa se zica cu voce tare ca sa fie treaba transparenta, nu de alta. cum vreti voi. nu as vrea sa stiu doar eu...nu stiu...poate cineva o sa vrea sa vada lista si o sa ii fie jena sa o ceara. daca vreti fac acum lista secreta....nu stiu, cum vreti si voi. sa stiti ca sunt si uameni care dau si nu vor sa se stie ca au dat. se stiu ei

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

Mergi la inceput

eu eunt pentru lista secreta! saru'mana!

Mergi la inceput

si inca ceva..banuiesc ca toata lumea care doneaza o face din suflet, din dorinta de a face un bine...nu pentru a fi un nume pe o lista si a fi pomeniti si slaviti ca la biserica; imi este greu sa cred ca cineva va avea dubii in legatura cu modul cum s-au folosi cei 50 lei donati...

pentru mine ar fi suficient sa vad poza cu mamica zambitoare si cei 3 prunci in carucior...si nu pentru a vedea caruciorul! nu! pt a vedea mamica zambitoare.

banuiesc ca a-i filma reactia cu o camera pitita ar fi prea mult, nu?! vai! norocos ii cel ce-i va duce darul! o sa se umple de fericire cat pentru un an intreg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Techila virat banutzii

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput