Dovlecei veseli cu cadouri in ghetute (10)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila ca sa va fac sa va simtiti si mai mosi craciuni va zic si ca mamica asta nu stie ca se aduna banuti pt caruciorul puilor ei. si sper sa adunam la timp...cat sa trimitem sa ajunga de Craciun Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
nu stiu sigur daca am inteles bine, dar daca e din Constanta mamica, propun ca Uky sa mearga imbracata in Mos Craciun la usa cu caruciorul si sotul doamnei Uky sa filmeze .....
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
Andrecluj spune:
Salut si pup si eu dovlecimea, Techila te rog trimite-mi si mie contul tau, multumesc Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
mary_07 spune:
Vreau si eu numarul de cont .
Techi,foarte frumos gestul tau!
2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !
Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !
monica_dicut spune:
Laura, pe la ce ora vrei?
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Mai corect ar fi sa spun ca eu as putea ajunge in jur de 3 jumate/4. Acum Zagti face . Dupa ce se trezeste, papa si tzup spre parc . Chiar ii spusesem lu injineru ca vreau sa mergem azi in IOR sa vedem luminitele. Ce zici, te coafeaza ora?
Anamaria nu cred sa vina ca am vorbit cu Alexandra si imi spunea ca nu iese ca Alex mai are niste mucisori.
SI sa sti ca si Zgati are niste mucisori transparenti pe care ii duce de mai bine de o luna . SIncer nu cred ca sunt transmisibili dar acum noah, cum crezi si tu.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluci_b spune:
Techila - si la masa noastra un cont te rog
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
suede spune:
Exact acelasi program il avem si noi,acum .
Ar fi super sa ne vedem!
Stai linistita cu mucii,ca daca ieri a facut vaccin ia nurofen,asa ca nu cred ca-i problema .
Ne auzim mai tarziu!
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Mai corect ar fi sa spun ca eu as putea ajunge in jur de 3 jumate/4. Acum Zagti face . Dupa ce se trezeste, papa si tzup spre parc . Chiar ii spusesem lu injineru ca vreau sa mergem azi in IOR sa vedem luminitele. Ce zici, te coafeaza ora? Anamaria nu cred sa vina ca am vorbit cu Alexandra si imi spunea ca nu iese ca Alex mai are niste mucisori. SI sa sti ca si Zgati are niste mucisori transparenti pe care ii duce de mai bine de o luna . SIncer nu cred ca sunt transmisibili dar acum noah, cum crezi si tu. Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Mami si puiul asteapta
raluci_b spune:
monique- salut u back poate facem o intalnire cu toate colegele cu pui
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura