*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 18
monicus spune:
Multumim draga mamica pentru cuvintele frumaose. Toate cele bune va dorim si nou voua.
| Citat: |
citat din mesajul lui loryd ANA , am admirat printesa dimineata si am uitat s-o urez. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. |
gyne[/red[ am adimirat un cozancel ff frumos.. care tot timpul este cu zambetul pe buze.. si ce bine se distreaza el. Pupici.
[red]Otiliav sa va fie de bine petrecerea. Am admireat trei comori frumoase. Ce ochisori expresivi are mezina.. ce frumos stau printesele mari la pozat. F frumos tortul mi-a placut totul, a iesit foarte frumos. In final a fost foarte bne pentru amandoua.. si ce frumos s-au ajucat ele ... Ce mai.. esti pentru mine o mamica eroina pentru ca tu reusesti sa faci mereu ce iti propui cu trei comori langa tine. Bravo...Mai dar ce rochita supe faina are mezina si ce cuminte sta. si se uita in jur... f cuminte. frasunica de ea... iti vine sa o "papi" dulcica de ea.Ce frumos sta Ana cu invitatele.. este o adevarata printesa.. pe acel scaun.. buna idee cu totul... foarte frumoa arata totul.
manumanu spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri si azi: Diana Elena, ANA de Monicus, Andra Sara Otilia si Andrei George! Sa cresteti sanatosi, frumosi si cuminti!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Darling_ spune:
Matei Constantin de Lucie
Diana Elena de Mirela_1
Ana de Monicus
Andra Sara Otilia de Isaelena
Andrei George de Caterinas
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata implinita si fericita!
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
Darling_ spune:
Am admirat multe poze cu Ana la petrecere, asa cum am mai zis mi se pare asa delicata si finuta Ana , Edi ce mare s-a facut si ce ochisori frumosi si inteligenti
. Si Flory se vede clar ca ai slabit si esti super happy
.
Otilia pfuui ce de poze am admirat. Ce petrecere mare acolo
. Nush de ce ramasesem c ideea ca party e pe 18
Fain si steagul Romaniei in spate
. Otilia ai niste fete s u p e r b e!!!!!! Toate seamana intre ele insa au ceva aparte fiecare. Mi se pare ca seamana cu tine. Elisa are falcute si nu mi se pare slaba, cel putin in poze nu se vede. Cea mica e bestiala in rochita si are niste sunculiteeee
. Ochii cred ca vor fi abastri. Si tu arati tare bine, ai slabit nu-i asa?
Vazut si poze cu cu Sofi cea frumoasaaaa si strengarul Thomas
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
Olivia26 spune:
Uf, ce zapacita sunt, am uitat sa urez restul sarbatoritilor, ce sa fac daca monicus a dat de baut...si-a facut efectul
![]()
Diana Elena de Mirela_1
Andra Sara Otilia de Isaelena
Andrei George de caterinas
Lucie, la multi ani ani lui Matei pt duminica!
Cat de frumosi sunt cozonaceii nostri si ce au crescut!
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Ha ha Adriana ma uitam asa pierduta cand am citit de steagul Romaniei. Acela a fost la petrecerea de Sf. Nicolae cu copii romanilor de prin zona. Sincer aceea a fost cea mai faina dintre petreceri. Aseara cand sa cantam La Multi Ani a fost cam fiasco pentru ca eu nu stiam sa dau startul in norvegiana, in romana sau in engleza nu stiau fetitele. Pe 18 ii vine o prietena in vizita si doarme cu ea si probabil vine si cealalta prietena din Anglia asa ca mai petrecem unpic.
M-am saturat de petreceri pana peste cap pentru ca eu sunt cu toate responsabila, eu conduc, eu le imbrac, eu cadourile, eu responsabila cu mancarea de dus
.
Monicus, amandoua au fost sarabatorite, au primit cadou de la cei care organizeaza, au stat pe scaun in capul mesei si au avut coronita. Asta ca si asa isi facea Ana griji nu cumva sa nu aiba ea loc pe scaunul de printesa 
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Darling_ spune:
Ramo ti-au dat fetele sfaturi bune cu TV. Eduard al meu e un copil super activ, pus mereu pe sotii si cearta. Cu cat se uita mai mult la TV cu atat devine mai agitat, obosit, plangaret, in nici un caz nu-l relaxeaza. Sotul meu e mare televizoman
si nu reusesc sa-l fac sa inteleaga ca se poate trai foarte bine si fara TV, asa ca atunci cand e el acasa Eduard se uita mai mult la TV si e mai dificil. De cele mai multe ori cand sunt doar eu cu copiii inchid TV si ne jucam in liniste, cantam, citim, construim si el devine mult mai atent, cooperant, linistit. Nici eu nu cred ca e bn sa lasi TV in camera de dormit a Sarei. Incearca tu sa te linistesti sa iei unele lucruri asa cum sunt, nu-i nimic rau daca, copilul mai plange, nu mananca in fiecare zi, nu doarme la pranz in fiecare zi etc. Daca te stresezi asa nu faci decat sa-i transmiti starea ta de anxietate Sarei. Ai rabdare si incredere in ea. Incearca sa vorbesti calm si ferm spune-i ca o intelegi ca e suparata din cauza de.....chit ca-i explici de 100 de ori acelasi lucru. La mine e singura metoda care merge
. Stiu ca e greu si ca uneori simti a fierbi de nervi
dar tocmai in momentele alea tr sa fii calma si sa o surprinzi cu reactia ta. Se pare ca te stie foarte bine si de aia cu tine face scandal dar cu altcineva nu.
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
alra spune:
Hello, dau si eu cu nasul din motive de timp berechet :)
Pentru cunoscatori: azi fu ok, si cica la ochi liber totul e bine.
Va multumim tuturor pentru urari si ca tot intrebati de madam. E bine mersi, a intrat in crizele de 2 ani, deci e promissing si asta ca si sor-sa. Care sora si- a mai revenit, deci exista o luminitza la capatul tunelului, numai ca tunelu e luung. Si lumina al naibi de palida, da' e.
Anes, eli, fluturasha, darling: bravo fetele!!!! Va pup si pe voi si pe boboci, mult succes in coNtinuare.
Anca, mami, ce seamana sara cu nicooleee. Si elisa la fizionomie, insa sara e si ondulata, fix ca bambola.
Otilica, tocmai ma uitai pe poze, bai, superbe fete ai. Iulia insa nu pare din trib cu alea 2 mari si miros niste ochi caprui acolo.
Ramo si monicus, frumoase petreceri :)
Ramo, nu pot sa nu constat ca ai cate o problema existentiala majora la maxim 2 saptamani. Las-o mai usor mami cu stresu ca iti busesti una alta pan' tine. Si mai da loc la aia cu probleme serioase sa se jeluie ca sunt si chesti mult mai naspa de le poti pati. Parol :)))
In alta ordine de idei nu pot sa va zic nimic de cardio la 2 ani ca nu am apucat sa mergem. Trebuia sa fie azi, insa din motive obiective amanam pe luna viitoare. Revin cu detalii.
Altfel zis, vo 12 kile, inaltime medie pt 2 ani, caposenie cat cuprinde, bucle blonde si ochi albastri, nu vorbeste (da' urla) si cam atat.
Pupam gasca fara exceptii!
fluturasha23 spune:
Oooo, alra, lume noua, te asteptam mai des pe la noi, madam, ca tare bune sfaturi ne-ai mai dat. Mereu cand mi-a iesit cate o chestie, te-am pomenit de bine.
Ramo, nu o sa mai insist si eu, dar fetele au mare dreptate. Parerea mea e ca ar trebui sa ai mai multa rabdare sa-ti intelegi mai bine bubulina si intotdeauna sa te pui in locul ei si sa te gandesti daca tie ti-ar placea cum te porti cu ea. In final tu faci cum crezi, e copilul vostru, voi stiti ce vreti sa obtineti pe termen lung.
Mami fericita si implinita de
Iulia si
Delia
monicus spune:
Multumim tare mult draga mamica pentru tot draga mamica.
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri si azi: Diana Elena, ANA de Monicus, Andra Sara Otilia si Andrei George! Sa cresteti sanatosi, frumosi si cuminti! ![]() ![]() |
multumim frumos pentreu cuvintele calde draga mamica Darlig
oliv deci si-a facut efectul tot ce am oferit.. ma bucur nespus...