Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 20
lorena_86 spune:
simo, draga si eu am luat raceala
m-am trezit cu o usturime in gat si am crezut ca trece dar acum am inceput sa stranut si imi curge nasul
offffff mi-ai dat si mie

![]()
glumeam
fetelor vedeti ca de vineri vine frigul in romania....numai temperaturi negative...inclusiv ziua....si avertizari de ninsori in toata tara
pai numai gaby sa se bucure de atentionari ![]()

pupici la toata lumea

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
da, la noi sunt deja 5-10 cm de zapada pe jos si se pare ca cei de la meteo zic ca avem furtuna de zapada
, eu incerc sa-mi conving sotul sa iesim pe seara la o bulgareala, dar el nu vrea ca daca sunt cu
... ce dragut e el 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
uberbax spune:
Ce frumos ca ninge la voi...imi place iarna doar cand ninge!
Gaby e foarte frumos unde stai tu,am fost si eu in vara si mi-a placut in mod deosebit!
uberbax spune:
Vroiam sa va intreb ceva,daca stiti,sa nu radeti de mine..e posibil sa ovulezi de doua ori intr-o luna?
lorena_86 spune:
fetelor, de fapt, m-am mai gandit si nu cred ca este raceala.....cred ca am facut alergie de la prea multe solutii puternice folosite la curatenie
a mai patit cineva asa.....am gatul umfla si ma ustura cu tot cu nas
cand a venit sotul de la serviciu mi-a atras atentia ca mirosea prea intepator de la atatia detergentii
oare ce sa iau
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
uberbax spune:
Eu patesc mereu...de aceea evit sa folosesc prea multe substante sau stau cu geamurile deschise!Bea un pic de lapte cald...mie mai imi trece cu el!
gabyv spune:
eu am sters odata in baie cu un spray cu clor si am facut o alegrie puternica: usturimi de gat, nas si imi lacrimau ochii...exact cum a zis Uberbax, mi-a trecut cu lapte cald si un pic de aerisit.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
merci mult, merg acum sa-mi incalzesc
am incercat si cu miere si nu merge
am folosit in exces o substanta toxica pe baza de soda caustica triumf
imi e asa de rau.....cred ca am inhalat mult si e toxica
ce proasta sunt
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Uberbax eu auzisem ca e posibil, dar sunt cazuri rare. Adica de regula ovulezi o data pe luna.
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!