***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 8

meems spune:
Noi am sarbatorit-o ieri pe Rianna, ne-a dat Dumnezeu o zi superba din punct de vedere al vremii, au fost 17 fetite si mamicile aferente. Rianna a fost extraordinar de incantata, mai mult de prezenta fetelor decat de cadouri. Am trimis poze in contul comun.

crissy77 spune:
meems, frumoasa petrecere, frumoase printese, superbe torturi
. Am vazut o bunicuta tanara care s-a pictat pe fata
. La poza de grup mie mi-a dat doar 14, 3 fete s-au ratacit
, pe la sfarsit am vazut si vreo 2 baietei, asa, de samanta. Sa va traiasca frumusetea!
felicia, nu am reusit sa vad pozele voastre, e album privat.
Ina, pufoasa nu mai e deloc pufoasa, baletul a subtiat-o. Mergi si tu la balet cu Rachel? Ca bag de seama ca si tu te-ai subtiat
Pe 11 dec. a fost ziua lui Gandacel. La multi ani! Nu a mai dat un semn de viata de mult...
Legat de infectia mea, am citit ceva pe net, nu cred ca e infectie ca febra nu am, simt doar ca mi se rasuceste un cutit cand se goleste de tot vezica. Nu stiu de ce aveam impresia ca din cauza sondei poate creste (ulterior) riscul de infectie urinara

corap spune:
crissy, infectie de-aia am avut si eu. si nu trece decat cu ab, din pacate - ca am incercat eu toate naturistele si ceaiurile si plicurile (urinal, uricol) inainte. DAr e musai sa-ti faci antibiograma inainte. Nu e de la cezariana.
Si nu-i musai sa ai febra de la infectia urinara.

bb_alinus spune:
La multi ani si de la noi Maya si Serban!
Sanatate maxima lui Bobitza de Ina!
Anda cum mai e poetul? Tot bolnavior?
Mara condoleante!
Despre noi ca tot vreau sa zic in doua vorbe dar mereu trebuie sa termin mesajul rapid ( ca si acum ca o aud pe missa 2 in interfon, da semne de trezire), suntem ok, mancam tot ca haplea/ buldogel, se pare ca am lapte cat cuprinde ca ia in greutate bine, avem 5.100 la 6 saptamani ( maine), deci aproape 2 kile a luat de la iesirea din spital.
Alaptatul se desfasoara neasteptat de bine avand in vedere inceputul catastrofic si sanii mei ce par ....goi
Ma duc sa o iau pe miss ca plange.
Meemsulici abia astept sa vad poze!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

felicia74 spune:
da, am fost la dr iar, s-a complicat treaba, am dat in pneumopatie acuta. Mi-a dat medical 5 zile, sper sa ma repar. Asa ca o sa tot intru pe net zilele astea
Crissy fa neaparat urocultura si dupa aceea vezi daca e nevoie de antibiotic sau nu.
Alinus mi se pare mie, sau ti-e mai usor la al doilea copil? Pari cu moralul ridicat, nu esti epuizata, ceea ce ma face sa cred ca te descurci super.

lavi02 spune:
Aoleu, Feli sanatate multa!!!
Am banuit-o bine, din pacate.
Ia tratamentul si ai grija de tine!
Crissy fa urocultura neaparat si pana iese rezultatul da-i cu ceaiuri (de cozi de cirese de exemplu, etc) + Urinal.
Alinus super, ma bucur mult! Nici nu-i de mirare ca ai sanii goi ca doar buldogel nu sta degeaba
Vazut poze foarte frumoase de la petrecerile lui Rachel & Rianna!

madau spune:
Lavi multam de intrebare, ma simt mai bine, m-am reparat cu Urinal Acut si ceai de cozi de cirese.
Crissy sanatate multa, sa stii ca nici eu nu am facut febra, nu-i musai
Am alergat de mi-au iesit ochii dupa costumul pt serbarea de maine a Mirunei...am comandat unul de pe net, trebuia sa vina vineri si bineinteles ca nu a venit. Pana la urma am gasit la Obor.
Fug sa vad si eu pozele lui Meems si inapoi la smotruMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

bb_alinus spune:
Wow Feli, nasol diagnostic, ai grija si sa te faci bine ca sa profiti de sarbatori!
Madau succes la serbare! De pe ce site ai comandat costumul? Sper sa poti sa il returnezi!
Lavi au iesit rezultatele? Ca vreau sa stiu cand sa incep galeria.
De dimineata am semnalat aspectele placute cu buldogel, partea mai putin placuta, dar constanta din pacate sunt colicii, sau gazele, tot le avem si gemem si ne scremem pana ne inrosim. Insa cum zicea si Feli, sunt mai cool de data asta, adica nu mai ma stresez asa ca si cu miisa 1 ( bine ca ea n-a avut colici) si incerc sa traiesc in ritmul missei 2.
Vizionat poze de Meems cu o printesa adorabila, de basm si de Ina cu o balerina de vis! Ina ce bine arati mami!
Am trimis niste poze cu noi ( pt cine nu ne vede pe FB), asa de weekend, sedinta foto cu noi fetele .
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

lavi02 spune:
Alinus foarte frumoase sunteti toate 3! Multumim de poze!
Missa 2 a mai crescut, s-a mai maturizat
Analiza va fi gata dupa 1 ianuarie, ma pastrez cu stresul pana atunci. Parca incepe incet-incet sa-si bage codita. Prea tare nu-l las sa se desfasoare inca.

meems spune:
Multumim de apriecieri!
Crissy, ce spirit de observatie ai Cele trei fetite lipseau din poza pentru ca plecasera deja (una) sau nu vroiau poze (doua). Iar baieteii de la sfarsit sunt verisorii care ne-au vizitat dupa petrecere.
Lavi, nu lasa stressul sa-si bage codita, ca usor te demoralizezi. Uite, cam asa am patit-o si eu, m-am tinut tare toata saptamana trecuta (dupa diagnosticurile parintilor) si m-a ajuns depresia din urma in weekend. Sambata m-am ambitionat sa fiu bucuroasa pentru Rianna, dar duminica... am fost total altfel. Corap, poate ne pasezi si noua chinezismele alea ce ti le-a recomandat mama ta?
Alinush, si mie imi pari mult mai relaxata cu missa 2. Abia astept sa vad pozele voastre!
Madau, bine ca te-ai dres. Feli si Crissy, sanatate rapida si voua!