***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 16

bianca_mo spune:
la multi ani, SORANA! sa ai o viata buna si fericita!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, SORANA! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Feli, sper ca esti mai bine!
Mara, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca pe bunicul tau!
Edit: Trimit si eu in contul comun cateva poze de sezon... Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Ina869 spune:
La multi ani sarbatoritilor:
Orlando-Andreas
Serban Matei
Stefan
Tudor
Mihai
Sorana
sa cresteti sanatosi, voiosi si sa aveti o viata frumoasa!
Sa va traiasca puii sanatosi, mamicilor!
pup toata gasca!
Ina

maria_alexia spune:
cum am putut uita??
La multi ani, Tudor !!!
La multi ani, Sorana !!!
La multi ani, Mihai !!!
Sa aveti o viata frumoasa si fericita, cu sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi voua!
Leea, sper sa mai intri sa ne povestesti despre voi. Si sper ca ti s-a indeplinit marea dorinta pana acum.
Soanso, sa va traiasca Sorana cea frumoasa si cumintica!
Alexandrina, sa-ti traiasca puii, sa aveti parte numai de bine. Si sper sa ne auzim mai des.

crissy77 spune:
Azi am vazut pe PRIMA "Festivalul international de circ". Pacat ca am prins doar ultimele 20 min. Elise nici nu a respirat. Il da maine in reluare, la 11.30.

felicia74 spune:
La multi ani, Tudor de Leea, Mihai de Alexandrina si Sorana de Soanso
Nu sunt mai bine, tratamentul nu si-a facut efectul, in plus am luat si antibiotic degeaba. Maine ma duc la pneumolog sa fac alte investigatii, sper sa dea de urma problemei, ca n-am chef s-o mai lungesc.
Din pacate si sinuzita nu ma lasa de o luna, simt capul infundat continuu, bleah, urasc iarna, nici chef de sarbatori nu prea am.
Si Ilinca muceste dar e mult mai bine, e voioasa si plina de energie. Nu mai merge la gradi ca oricum nu mai faceau nimic.
Stiu ce-as vrea de la Mosu': un card cu multi-multi bani, sa-mi ajunga inclusiv de o vacanta intr-un loc torid. Pot sa-i scriu o scrisoare?
De fapt nu s-a inventat mosul ala care sa fie in stare sa-mi indeplineasca visele.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.

felicia74 spune:
Bic felicitari pentru job! Dar... nu regreti ca nu mai lucrezi acasa? Mie mi-ar placea, desi nu am incercat niciodata. Cu Sma ce o sa faci?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.

maria_alexia spune:
Feli, sanatate multa! Sa ne mai spui ce afli.
Cu sinuzita, din pacate nu cred ca o sa te lamureasca pneumologul - din cate am vazut niciodata ORL-istul nu se coboara sprea aria pneumologului, dupa cum acesta nu urca mai sus cu investigatiile .
Cred ca am mai spus si poate ai incercat si tu: eu in ultimii ani am reusit sa tin sinuzitele sub control cu sinupret.

corap spune:
la multi ani, tudor!
la multi ani, mihai!
la multi ani, sorana!
sinupret - si eu sunt fan!
bicule, multa bafta la job!
cu mosul de la gradi si fratii - de fiecare data am pregatit un cadou si pentru celalalt pe care l-am bagat pe sub mana la mos - in ceilalti ani am platit la gradinita contravaloarea unui pachet; anul asta le-am pregatit de-acasa ca oricum ar fi primit acelasi lucru de doua ori. nu mult, cate o carte, dar ceva de la mosh.
Aseara am mers dupa acvariu - pana acu 600 de lei - fara plante, fara pesti, fara buturugi si pietroaie mari. le-am pus acvariul cu bilet de la mos craciun cu instructiuni - ca doua saptamani tre sa filtreze apa si sa se acomodeze plantele (pe care o sa le cumparam) si dup-aia o sa fie si pesti. uh, mult mai simplu era cu o pisica.

lavi02 spune:
Feli sanatate multa!
Du-te si la pneumolog si la ORL-ist!
Corap uau, curajoasa esti sa te bagi la acvariu, jos palaria!