Epilepsie(6)
Raspunsuri - Pagina 6
pisellino spune:
buna ziua tuturor
robi e racit rau de tot, sambata si duminica numai a tusit si m-am pus eu luni sa merg la pediatru de dimineata si am stat vreo 2 ore pe hol ca sa intram ca tot veneau copii cu febra si aia au prioritate.robi nu avea febra, pediatra mi-a dat numai niste supozitoare Sobrepin care dizolva tusea, ma gandeam ca ia uite ce repede am scapat da de unde. am ajuns acasa si robi gemea dar nu era nici rosu la fata nici nimic, i-am pus termometrul mai mult ca sa fie acolo si cand m-am uitat am ramas nemiscata (40.8 febra)
am sunat la ambulanta ca eram singura acasa si nu stiam ce sa fac, uitasem adresa de unde stau pe loc si incercam sa le explic cam pe unde stam,numai nu-mi aminteam cum se cheama strada au ajuns aia la indicatia mea si l-au urcat pe robi repede in ambulanta.pe drum a intrat in convulsie, a vomitat si a trebuit aspirat ca se inneca cu voma.am stat la spital vreo 3 ore si ne-a dat drumul acasa cu antibiotic, mi-au spus ca daca "vreau" sa raman pot sta doar ca sunt copii si mai bolnavi si se molipseste si mai tare deci nu am acceptat.ieri am stat ca pe ace, robi a dormit toata ziua, azi-noapte a facut convulsii si acum e terminat, are ochii rosii si umflati,nu poate inghiti nimic decat ceai cald dat cu seringa de nurofen. daca mai continua si azi asa diseara mergem iar la spital dar de data asta mergem la spitalul nostru la Bambino Gesu.
a facut si ciuperci urate tare si multe pe limbuta si cred ca il mananca, e nervos mereu si se motaie
cam atat nou despre noi, sper sa treaca mai repede raceala, acum chiar e vina mea ca l-am dus la pediatru si de acolo a luat febra
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
pisellino spune:
LA MULTI ANI!
un an fara crize tuturor
va pupam cu drag
cata si robi
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
letitia78 spune:
La multi ani! Sper ca ati trecut cu bine in noul an si cu sperante noi si bineinteles fara crize. Cata cred ca s-au molipsit copiii nostri ca si noi mergem la Cluj saptamana viitoare la pediatrie, ca Tudor are deja 3 saptamani de febra dupa o cura de antibiotic, suspensie si inca o tura de antibiotic injectabil.(adica 2 saptamani de tratament).
Va doresc numai bine la toate mamicile si sanatate puiutilor.
Vio_irina spune:
LA MULTI ANI,dragele mele!
Sa va aduca noul an sanatate,putere,speranta.
Aici s-a asternut linistea,poate si pentru faptul ca sarbatorile nu mai sunt un prilej de bucurie si intensifica durerea din sufletele noastre.Cel putin asa se intampla la mine,oricat m-as stradui sa reconstitui atmosfera de sarbatoare ,nu-mi iese asa cum mi-am dorit...
Heeii,dar una peste alta,a mai trecut un an si sper din suflet sa fi luat cu el tot raul si greul,iar de acum inainte sa simtim si noi o usurare,o bucurie,o implinire...cu siguranta asa va fi!!!
Irina-balerina e binisor,s-a refacut dupa o raceala si o recidiva a acesteia.Noi,cei mari eram tare speriati dar ea trecea prin boala zambindu-ne,dandu-ne alta lectie asa cum a facut-o de atatea ori.
A avut momente cand s-a bucurat de brad,jucariile de la mos au inveselit-o iar hainutele primite i-au pus mai mult frumusetea in evidenta.
E mai atenta,cand o strig,isi indreapta,e adevarat cu greutate, capul spre directia de unde pleaca sunetul,sunt mandra de ea si o iubesc la nebunie.
Ieri a ras in hohote,am inregistrat-o pentru a o revedea in momentele de pauza.Ne ascundeam si cand apaream ea radea fara intrerupere,pentru noi e un real miracol.
va doresc sa va gasiti linistea!
Happiness_4_us spune:
La multi ani cu multa sanatate!
Letitia, ieri am trimis Lamictalul. Sper sa fie corecte numele si prenumele si adresa, ca nu am mai primit nici un Pm de la tine.
Mamica fluturasului Andrei si 33+ Maria
Vio_irina spune:
Nana,draga mea,ce-a crescut burticuta!!!
Mai e putin si apare minunea de fetita.
Iti doresc sanatate multa,nastere usoara iar pe fluturas il pup de mii de ori!
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vio_irina Nana,draga mea,ce-a crescut burticuta!!! Mai e putin si apare minunea de fetita. Iti doresc sanatate multa,nastere usoara iar pe fluturas il pup de mii de ori! |
Mercic,Vio!
Te Pup si eu! Multa sanatate!
Mamica fluturasului Andrei si 33+ Maria
Vio_irina spune:
Ioana, nu te-am uitat,e ziua ta astazi si am intrat sa-ti spun din suflet LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa,sa ai parte numai de bucurii langa cei dragi!
Il pup mult si pe Alex si-i doresc sanatate multa!
stefanut-08 spune:
Buna ziua la toata lumea,
S-a cam asternut linistea peste topicul nostru, cred ca nu ne mai ajunge timpul sa facem tot ce ne dorim.
Ioana - chiar daca nu am scris de Sf Ioan m-am gandit la tine.
Stefanut s-a mai linistit dar numai cu ajutorul medicamentelor, acum luam si Timonil pe langa Depakine si Rivotril. Mergem cateva saptamani asa si apoi o sa ii scoata unul din ele. Am incercat sa scoatem Rivotril dar la scaderea dozei incepuse sa aiba iar tresariri la adormire asa ca am renuntat. Vom incerca sa scoatem unul din celelalte doua.
Acum este mai linistit dar saptamanile de agitatie au lasat urme in dezvoltarea lui. Acum nu mai vrea sa stea atat de mult in picioare, nu mai incearca sa paseasca...cand il ridic in picioare se da cu fundutul in spate si se pune in fund si gata..O luam de la capat cu exercitiile de gimnastica sa recuperam ce am pierdut. In rest e bine, nu a mai racit, analizele de sange ii sunt bune. Inca facem analize la ficat ptr a vedea daca medicamentele nu lasa urme pe acolo.
Cata, Vio, Adriana,Leti, Magda - ce fac puiutii vostri?? Este toata lumea bine??
Ma gandesc la voi toate si va pomenesc mereu in rugaciunile mele.
la toti puisorii dragi.