Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/201012182010SerbareCraciunCasaDiverse?authkey=Gv1sRgCILRjMrDwqbSuwE#slideshow/5552352327728601202

poze de o calitate jalnica..pt ca ei erau mereu in miscare..

acum am intrat in casa..am fost sa colindam la Casa de Cultura,in sala de protocol si apoi intr-o locatie privata PNL..Luca a fost fericit ca au fost si alte reprezentatii..a fost f incantat de reprezentatia de scrima si de cadourile primite!

vazut pozele...Daria a fost un ingeras cu sau fara ochii rosii
Gorodica f serioasa...vazut si debutul in teatru!..dar nu am inteles unde mergeti..

Vazut si Gizmo si la mare si la serbare!
am uitat oare pe cineva??

Lia la multi ani Andreei!!! Scuze de intarziere!

si filmulete:

https://www.transferbigfiles.com/880704d5-1bc5-42e3-be20-2b73cf3df76e?rid=a0Pk3m5E0q4FIP4AIV3tEw%3d%3d

https://www.transferbigfiles.com/584a84a4-a76e-4fe8-ad68-4b052794e212?rid=2yZ%2bClXlqLnO1CGZpBcmww%3d%3d

https://www.transferbigfiles.com/1b1f35c5-5beb-4799-9d0e-c68af3cb2f38?rid=aaGL5KUy%2fgHdsXP813yOLA%3d%3d

dati download si open apoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, pozele se vad foarte bine !!
Oau, ce elegant a fost Luca !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Alice multumim de complimente! Toata serbare el mi-a facut semne ca-l dor picioarele..deh pantofii eleganti au ramas mici..pana la urama l-am dat jos de pe scena si i-am pus ghetele..Vezi ca am pus si 3 filmulete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia super Uka la serbaream vazut si pozele si filmuletele....cum adik unde mergem?
Mandra a fost azi cu tati la saniush vreo 2 ore a trebuit sa sun dupa ei sa vina acasa...dupa amiaza mergem sa o colindam pe bona care a pregatit un cadou special pentru mandra sub bradutzul ei:o chitara de lemn albastra
Andreeam eu vream o masina cu covoraspentru Maria...noi numai la carrefour Era mergem ca-i mai uman
pupicei

Mergi la inceput

unde mergeti la teatru...nu ai zis debut???

Mergi la inceput

Am vazut si filmuletele !!
Daa, chiar, ca si io vroiam sa intreb, ce debut, cuscrelo ?? Nu ziceai ceva de prima piesa a mindrei ??
Ma duc sa pun gizmoul la somn si sa vad un film - ca tot intreba Andreea de comedii, va recomand Barry Munday (io am o slabiciune pentru Patrick Wilson ) !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Aaaa m-am prins si io...pai am inscris-o de la inceputul anului scolar la cursuri de teatru de papusi la palatul copiilor...profa lor o actrita tanara si tare simpatica a pregatit cu ei o piesa de sezon cu o fetita care-si neglija jucariile...mandra mea a fost tare incantata sa joace pe scena
Alice am notat filmuletzul

Mergi la inceput

si eu vreau sa-l inscriu pe Luca la cursuri de teatru ...dar cica trebuie sa fie scolar...v-am spus vreodata ce as vrea sa devina Luca??...ACTOR!

io am probleme cu colindatorii...Luca vrea sa deschidem la toti mai ales ca stie si el melodiile acum!..adevarul este ca-s numai tipi care se pricep..nu ca-n alti ani copilasi..

Mergi la inceput

La noi la palatul copiilor se primesc de toata varstele...ei au o grupa mixta cu copii de la 4 ani pana pe la 10 ani...cea mai mica a fost sora mascariciului,un fulgusor de nea de 3 ani...actrita vreau si io sa se faca mandra da' nu-n romanika ci la hollywood..la noi nu au venit inca copii cu colindu...io stau si-mi fac planuri de vacanta,pentru ca tati n-are concediu iar anu asta craciunul si revelul pica rau di tat...o varianta ar fi sa plec io si mandra maine cu trenul la bunici si verisori la Buzau si pe urma sa vina si tati...dar am un cosmar din studentie legat de mersul iarna cu trenul...

Mergi la inceput

Hehe, actori la haliuud ?? Nu-i rau ...
Ioano, poci pleca linistita cu trenul, ca se incalzeste vremea !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput