Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut cozonacii mor amu` de foame aci
Carmen, faine pozele, placut scrisoarea

Io raportez un weekend amestecat. Dar se pare ca se intoarce taica`mio acasa Asa ca sunt la turatie maxima si sunt asa de fericita. No, sper sa revina
Si mi iau 3 zile de conced asa ca s si mai happy
Giulik e ok, maine mergem la orl, va rog sa ne tineti pumnii sa fie ok totul

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria de ce mergeti la ORL??De unde revine tatal tau??
Gabi nu mai aveti mare lucru de facut. La noi canalizarea se face cu fonduri UE care-s deja aprobate..plus ca baga ei apa..dar noi nu mai avem rabdare..Sanatate copilasilor..iar au racit??
Carmen vazut tzucureii!!
Monicule eu nu vreau sa vad cozonacii..am de slabit 5 kg pana de revelion..mission imposible!In Cta se cer 1 milion/apartament.
Ioana si cate zile ati pedepsit-o?

la 6 il duc si eu pe Luca la orlist ca toto zice ca aude ceva in urechea cu pricina..si cum tratamentul l-am terminat mergem sa se uite putin cu otoscopul..sper sa fie doar un dop de ceara..sau doar imaginatia lui

Mergi la inceput

Kim, poi la ORL ca Giulik are otita de la muci si azi terminam tratamentul si sa vedem cum se prezinta.
Taica`mio s-a mutat cu prietena lui, ambii avand spre 70 de ani si acum el nu mai rezista Aaa, intre timp au fost si faze care m-au ucis de-a dreptul, de exemplu au uitat ambii ca totusi ziua fie`mi e in august ... dar am trecut peste.

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

daria daca nu se plange este ok,tu cum spuneai ca nici nu o durea..nu ai zis asa? .atunci a fost seroasa si nu trebuia tratament..dar in fine mi s-a spus ca atunci cand pleaca de la medic daca mamicile nu au reteta se supara si nu mai vin la medicul asta incompetent..
Bine ca revine acasa atunci!

Mergi la inceput

otita medie subacuta scrie pe scrisorica.
eu la o ora dupa ce m-a sunat dadaca , k i s a infundat urechiusa am fost la doc stiti ca`st panicoasa si fug la medic, da ?
asa ca sper ca e bine.
si sper ca si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

saru mana de reprimire, adevarul e ca am lasat cateva fete tare dragi aici si macar de dragul lor tot ar trebui sa intru mai des. recunosc ca am fost si un pic depasita de discutiile despre construit case ca n-aveam nimic de zis acum va zic sa va simtiti bine in ele, sa fiti fericite si linistite cu familiile voastre.

noi suntem bine, pe picior de plecare, sotul a prins un job in azore si decolam de aici pe 13 ianuarie. intre timp ocupati cu bagaje, bagajele, vandut casa si masina. de-astea...copiii sunt ok, asteapta Craciunul, mai ales cel mare, manutza lui Nick e ok (cred ca am scris aici ca i-a fost trasa de aspirator si am tras vreo luna cu el), Philip e f bine la scoala, citeste super, vineri intra in vacanta pt doua saptamani. e f bucuros ca mergem mai aproape de bunici, familie, mama vine acolo pt o luna cand ajungem noi.

poze aici:
www.apha.shutterfly.com

cristal, m-ai dat gata cu cozonacii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

saru mana de reprimire, adevarul e ca am lasat cateva fete tare dragi aici si macar de dragul lor tot ar trebui sa intru mai des. recunosc ca am fost si un pic depasita de discutiile despre construit case ca n-aveam nimic de zis acum va zic sa va simtiti bine in ele, sa fiti fericite si linistite cu familiile voastre.

noi suntem bine, pe picior de plecare, sotul a prins un job in azore si decolam de aici pe 13 ianuarie. intre timp ocupati cu bagaje, bagajele, vandut casa si masina. de-astea...copiii sunt ok, asteapta Craciunul, mai ales cel mare, manutza lui Nick e ok (cred ca am scris aici ca i-a fost trasa de aspirator si am tras vreo luna cu el), Philip e f bine la scoala, citeste super, vineri intra in vacanta pt doua saptamani. e f bucuros ca mergem mai aproape de bunici, familie, mama vine acolo pt o luna cand ajungem noi.

poze aici:
www.apha.shutterfly.com

cristal, m-ai dat gata cu cozonacii

Andreea

http://apha.shutterfly.com/18270
ioi da` dulci sunt si ce mare e juniorul
Nu stiam de manuta bine ca e bine acum.
Ce fain ca va mutati intr-un asa loc
Io te am citit dincolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uau, Philip, in Azore?? Acum chiar te invidiez!!! Super! Nu, nu ne-ai povestit de Nick - cum a patit asa la minutza??? Bine ca e ok acum! Pupici multi si sa ne mai spui ce ami faceti!
Kim - da, iar sunt muciosi - si eu la fel, ca sa le tin companie...sper sa nu ajungem tot la febre & Co - desi la ce culoare au acum mucii, cred ca tot spre asta ne indreptam...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Azoreee ?? Oau, ce fain ! (Mai e loc pe lustra, sa m-agatz si io de invidie ??)
Pupici multi baietilor, ma bucur mult ca Nicky e ok cu minutza, nici eu nu stiam de povestea cu aspiratorul ... va doresc numai bine si mutare usoara !!
Gabi, sanatate multa acolo la voi !
Daria si Vivia, si pentru urechiusele refacute, si lui Andrei i-a facut sonograma, fonograma cum s-o fi numind ea cind a terminat cu otita si toate au fost ok !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

philip, pe mine m-ai dat gata cu azore!
Spor la impachetat!
Sanatate multa puiului mic , nu stiam de manuta.

Ma bucur ca v-au placut cozonacii...si da, roxana are dreptate, se fac extrem de usor!
Am dat nucile pentru umplutura la ...blender asa ca a iesit o pasta cu gust de nuca pe care o mananca si fetele! iupii!
(cam ca in phineas si ferb...stiu ce voi face de craciun!)

Daria, Olivia sa treaca repede urechiusele
Olivia, nu e mult 1 milion! La noi la tzara, la magurele, e mai scump

Gabi, multumesc frumos. Nu e mult 3 lei/mp! (e ca e prea tarziu ca sa fac programare pentru curatenia de craciun, pe 21 vreau sa plecam in vacanta, dar e bine de retinut)

Carmen, am admirat tzucureii si casa...da' aveti frate pamant, ce mai livada o sa aveti pe mosie...bravo voua!

Ma duc sa culeg pisicile de pe afara (ca miorlaie de la o vreme mai ceva ca matzele...) si sa ma gandesc la ce fac de mancare.
Domnu' John e la al treilea implant dentar asa ca nu avem voie lactate asta seara, aveam de ales intre mamaligura cu branza si paste cu sos de smantana....hmmm

O seara excelenta sa avem!

Mergi la inceput