Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
paula_m spune:
Ce frumos ninge la voi!!
In Ms ploua si e urat
Tina, nu esti prima la care i-a venit menstruatia
. Eu sunt la a2a luna deja...
Multa sanatate lui Raducu
Noapte buna tuturor.
Raul al meu inca nu vrea sa doarma
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
ilinca79 spune:
Rodyka, Roxana
Si noi incercam sa iesim cat mai des, iar drumurile scurte chiar nu-l deranjeaza deloc, eu cred ca il oboseste sa vada multa lume agitata in jurul lui si mai ales pe teritoriu strain. De Craciun am putea merge la parintii mei ca 30 km distanta e un fleac, dar ar veni rudeniile in vizita, la colindat si nu pot sa interzic oamenilor sa socializeze cu el [:D. Daca l-ati vedea cum plange, se ineaca si suspina mult timp si dupa ce se linisteste
, mi se rupe sufletul, mai ales ca el in general e destul de cuminte acasa. Rodi ce fain ca nu aveti treaba cu Isa la drum, fiecare copil cu temperamentul lui...
tina, mai sunt mamici carora le-a venit menstruatia (mie inca nu) si nu au zis nimic de intreruperea alaptatului. Eu am citit undeva, dar nu mai stiu unde, ca e posibil sa se schimbe putin gustul laptelui in perioada aceea, dar nu cred sa fie un motiv de refuz al sanului pt. bb.
sa se linisteasca dragul de Raducu.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
adrianaBuc spune:
tina, de alaptat poti alapta fara probleme. Stiu de la alte mamici ca unii bebelusi pot refuza laptele in perioada in cauza pentru ca i se schimba gustul. Cat despre anemie, e bine ca ai descoperit cat e de grav, ca sa poti face ceva. 

carmen, asa imi place cum vorbesti tu. Si in teorie cred ca fiecare dintre noi ar vrea sa aplice metodele tale. Dar practica... uite la noi: dimineata trag de el sa se trezeasca sa plece la munca (chiar daca sunt rupta de obo dupa o noapte grea), tipa la mine ca si cum e vina mea ca trebuie sa plece la munca, fireste ca se trezeste tarziu, fuguta la munca, de unde uita sa mai vina, ajunge seara de multe ori pe la 10, rupt de oboseala, nervos. Daca vine mai devreme spalam copilul, culcam copilul la 9-9,30. Dupa care isi ia laptopul si ba studiaza, ba mai lucreaza nitel, eu muncesc aproape in fiecare seara pana la 12-1.
As vrea si eu sa aiba starea necesara sa ne regasim. Am tot avut discutii pe tema asta si intelege ca ma neglijeaza, dar... nu se poate abtine; are alte prioritati. Asa ca... ![]()
michelle, ce frumos bucatariti voi. Bubu-meu nu ar sta asa cumintica.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
bamboletta spune:
am pierdut mesajul 
Victo-tot de la fitterman ii dau si eu...David inghite tot ce e sirop...la fel era si este Antonia inghite tot nu am probleme cu ea...in schimb la mancare e jale
mofturoasa
Tina-sigur poti alapta...poate ii ies dintii lui Raducu de e agitat si nu vrea papa
eu as zice sa repetati analizele...poate a dat eroare aparatul...multa sanatate 
Michelle-ce a zis pediatra cu suptul la 2 ore...azi David a supt la 2,5-3 ore
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
adrianaBuc spune:
Eu sunt curioasa sa vad cand vine menstra, acum ca nu mai am lapte.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
michelle1981 spune:
Bamboletta - a zis ca e normal, laptele matern nu e asa satios.
A mea mananca ziua cam la 2-3 ore, iar noaptea doarme 11-12 ore cu 1-2 treziri pt masa.
La noi o masa dureaza aprox 10 minute.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! 
michelle1981 spune:
TINA noi am primit rezultate gresite la Medcenter Iasi. Incearca sa refaci analiza la sange..
Multe sanatate

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! 
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Bamboletta - a zis ca e normal, laptele matern nu e asa satios. A mea mananca ziua cam la 2-3 ore, iar noaptea doarme 11-12 ore cu 1-2 treziri pt masa. La noi o masa dureaza aprox 10 minute. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! ![]() |
idem...cred ca sau vb delfinasii nostri
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
am vazut iar poze de iarna ca-n povesti

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Fetelor sper sa treaca toate momentele astea de acomodare, ca pana la urma despre asta e vorba!!
Noi suntem amandoi 2 copii mari care au obiceiul de a-si povesti seara cat de tarziu lucrurile importante sau neimportante de peste zi, asta ne tine uniti. Nebunii facem la ore extraordinare sa nu va ganditi ca vine seara la 7 , mancam si culcam copilul si nebunii.. nu, noi suntem f latini, culcam copilul , il ducem in camera, mancam asta cand nu are o cina de serviciu, si pe urma povestim, noi bem in fiecare sapt o sticla de vin rosu cateodata si 2 pe sapt, cand mancam imi povesteste ce a facut, ii povestesc, si ajungem sa ne dam sfaturi sau sa ne incurajam.
Acum nu scriu ca sa spun ca ne este bine si vai ce bine o ducem ci scriu ca sa spun ca am reusit sa gasim un numitor comun, si rabdarea sa ne ascultam, rabdarea sa nu ne enervam cand nu suntem atenti unul la altul (inca mai primesc flori cel putin o data pe luna).
Eu am libertatile mele,cu prietenele, el are libertatile lui cu prietenii si ne ajuta mult sa facem ce ne place unul fara altul sau impreuna,
Eu sunt pentru tenisul lui saptamanal, pentru cafeaua de duminica dimineata cu prietenul lui, pentru o iesire cand este, sau ii fac o tortilla acasa cand este fotbal si vine cu 3-4 baieti sa se uite, mananca toti merg la el in birou beau bere si se uita la meci, uneori prietenii pleaca pe la 1 noaptea, dupa cateva seri de forbal am inceput sa ma inteleg bine cu ei din cauza tortillei pe care o fac si spatiului pe care il las.
el este pentru sportul meu zilnic si pranzul meu saptamanal cu prietenele, si amandoi votam pentru pranzurile cu Letizia duminica afara !
Week end-urile sunt batute in cuie pentru familie, cafeaua de duminica are loc cand fac eu sport ca fac zilnic dimineata la 10 cand Leti are primul somn.
Asa nu prea avem motive de cearta, bugetul de cheltuieli este fix in fiecare luna, deci de la bani nu ne certam, cheltui din buget pt ca eu il administrez, vacantele sun fara exceptie in familie fara prieteni pentru a putea petrece timp de calitate impreuna. nu ne place sub nicio forma sa mergem cu mai multe cupluri sau familii, noi avem tabieturi pe care ni le cunoastem si respectam nu ne supunem judecatii din afara. familii de prieteni sunt pentru mers la ei in timpul sapt la o cina sau invitat la noi sau la restaurant.
astea sunt reguli pe care le-am batut in cuie . fara ele la noi ar fi haos emotional.![]()
ce sa-i faci al meu sot e jumate spaniol jumate german pune mare accent pe familie dar si pe individualitate.![]()