Prietene la bine si la greu - 85

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

ola,
cand va aud ce meniuri papa picii vostri, ma apuca nabadaile. Asa cum zicea Ariadna de prietena ei ca la 2 ani cauta blender la restaurant, sigur o sa ajungem noi. Dominic papa la fel de blenduit, cremos, zemos ca si la 7-8 luni. Ba mai mult, cam aceleasi chestii fierte, aburite, nimic nou. Ii dau si eu o bucatica de paine, ia 2 -3 firimituri, pe care le scuipa imediat, cu cascavalul la fel. Cereale aceleasi de 4- 6 luni. Niciodata nu i-am facut perisoare, ardei umpluti, budinci. Are rost sa ma chinui sa le fac, apoi sa ma mai chinui o data sa le super blenduiesc?? Am incercat MBs, pe care a vomat-o din cauza consistentei, desi era asa ca un pasat, gris cu lapte la fel, orez cu lapte tot cahhhh...
Voi cum faceti orezul acela cu carne?? Poate incerc de mos sa ii fac si eu ceva nou, dar la cat de reticent e la orice papa nou, cred ca ma muncesc degeaba.
Eu ma tot mint ca din cauza dintilor tarzii nu papa si el mici bucatele. Mai e vreun copil care a primit dintii tarziu si nu papa bucatele??

Aseara am daruit perechea de cercei pe care am cumparat-o cand am aflat ca sunt insarcinata, fetitei unor prieteni dragi. Toata noaptea am visat ca eram insarcinata si ca urma sa nasc o data cu smaranditza , de data asta eram mai sigura (ca prima data) ca o sa am o fetita .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramona Danut are 8 dinti iesiti de tot si nu vrea sa pape bucatele. Isi face singur greata, dar eu mai insist din cand in cand. Nu cred ca are legatura cu dintii. Eu ieri am vazut o fetita de 1 an care papa bucatele mari de cartof si paste mari intregi si avea doar 4 dinti.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

RamoXXX, am uitat sa-ti multumesc pt raspunsul de ieri. Imi pare rau ca Soricelu nu vrea sa "imbratiseze" bucatelele.

Tina, ai PM

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare. Sa scriu si eu cateva cuvinte...sta zburlita numai agatata de mine Acu' mi-a picat fisa, mai bine ii luam cadou un laptop si poate il lasa pe al meu...

Toata ziua merge in picioare si e fascinata de chestia asta. Vrea sa mearga repede-repede si normal cade non-stop.

Cory, ce ma bucur ca Andrei s-a dat pe brazda cu mancarica.

Am cumparat si eu copilului perle cu branza de la Andechser. Sa vedem ce parere are.

Offf, revin.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Salutare. Sa scriu si eu cateva cuvinte...sta zburlita numai agatata de mine Acu' mi-a picat fisa, mai bine ii luam cadou un laptop si poate il lasa pe al meu...

Toata ziua merge in picioare si e fascinata de chestia asta. Vrea sa mearga repede-repede si normal cade non-stop.

Cory, ce ma bucur ca Andrei s-a dat pe brazda cu mancarica.

Am cumparat si eu copilului perle cu branza de la Andechser. Sa vedem ce parere are.

Offf, revin.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Sa-mi spui si mie daca Ema le-a mancat cu placere. Vlad nu prea s-a omorat dar nici eu nu am insistat, mi s-au parut cam sarate.
Zburli mergacioasa

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Mai, eu cand va aud cu perle de branza si soldatei de paine fac adevarate exercitii de imaginatie pt ca n-am vazut in viata mea asa ceva. Pe aici prin magazine ori nu stiu eu unde sa ma uit, ori nu ieczista.

Ramo, ce tare ai fost cu visul tau. Las' ca vine el tati Stefi acasa si poate proiectati si fetita visata.

Sa stii ca Timi are 7 dinti, si nu mananca deloc, dar deloc bucatele! Am incercat de cateva ori sa-i dau cartof fiert pasat foarte marunt cu furculita si amestecat cu alte legume si peste, tot asa, pasate bine de tot. Mi-a scuipat tot si impingea cu manuta. Le-am blenduit apoi pana le-am facut o pasta fina si asa a mancat. Chiar in seara asta i-am facut: morcov, pastarnac, ceapa verde, orez, carne curcan, ulei de masline si i le-am blenduit dar nu ff fin. Mi-a scuipat primele lingurite, pt ca mai erau si jumatati de boabe de orez, dar apoi a mancat cat de cat...tot scuipand cand gasea cate ceva ce depasea standardele lui.

floricik, felicitari pentru Zburly mergareata.
Timi a inceput pe 31 Oct. sa faca primii pasi singur, mergand de la mine la sot prin camera. Insa facea maxim 6-7 pasi, si nu l-am bifat la categoria "mers de unul singur" . Cu timpul a tot facut progrese, tot mai multi pasi, iar de vreo saptamana si-a dat drumul singur si cutreiera toata casa cu mine la fundul lui.

many, multumesc mult de raspuns si incurajari. Macar cu biberonul nu va fi problema, pt ca el bea apa cu biberonul. IN rest...sper sa accepte laptele praf si sa decurga totul cat de cat treptat.

shtephy, multumesc mult de sfaturi. Da, asta ma ingrijoreaza si pe mine: contractiile ce le am; mai ales avand in vedere istoricul gravidoseniei mele... Cu dureri de sani si iritatii groaznice la sfarcuri m-am mai confruntat eu si la inceputul alaptarii, am strans din dinti si am mers inainte.
Probabil marti ajung la gine si vedem ce si cum.

lyly, tot imi rasuna in minte ce mi-ai scris: Timi e baiat mare, trebuie sa am grija si de bebe acum. Mersi!

Multumesc tutror fetelor pentru incurajari si ganduri bune. Sunteti deosebite. Imi cer scuze ca nu va nominalizez pe toate, dar Timi e agatat de mana mea, maraie si ma musca.

you all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare fete dragi. Am zis sa dau un semn de viata, sunt nerecuperata si nici nu stiu daca apuc sa recuperez vreodata.
Drumul a fost destul de greu, Teodora super cuminte (nu-mi vine sa cred ce eroic a rezistat 3000 de km, mie imi venea sa sar din masina, darmite ei...
Drumul in colo a fost horror, am prins zapezi si frig mare cu numai stiu cate ambuteiaje pe autostrazi, am stat 3 ore la Viena si inca 2 inainte de Regensburg plus cate o ora pe ici pe colo in rest (in ambuteiaje, nu de placere). Pruncii mari au fost cumintei acasa, cu buni, doar in ultima zi deja nu mai aveau rabdare ca ne stiau ca ne apropiem.
Am rezolvat ce aveam de rezolvat, mai dureaza inca trei sapt actele plus ca urmeaza Craciunul, din ianuarie merge sotul si apoi dupa vreo 2 sapt vine sa ne ia si pe noi. Eu trag tare cu invatatul ca-s disperata ca tare greu incopeam trei vorbe pe acolo si cand isi dadeau drumul la mitraliera ii pierdeam pe undeva pe drum...
Sper sa apuc sa pun poze cu ce am mesterit ptr copii de mos Nicolae.
Vreau sa urez La multi ani Andreilor si Andreelor si fulgusorilor serbati zilele astea, Iulia Emanuela, Calin, Chiara, Ariana, Maya Teodora, Ruxandra, Raluca, Dragos Andrei, Eva Maria, Eduard Cristian, Ana Maria, Iustin multi pupici mamicilor, sa va traisca voinicii si frumoasele multi ani fericiti si sanatosi!
Va pup, revin...

AAA, felicitari Smarandita! Nu stiu exact ce si cum dar am vazut ca ai un samburel in burtica! Eu as zice s-o iei usurel, sa nu-l intarci, incearca biberon si lapte praf daca accepta, si asteapta sa vezi ce spune si ginecologul. Te pup!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Va pup si va las doua filmulete:

scuzati calitatea slaba, sunt filmate cu telefonul.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor stiti cumva daca pot sa beau ceai verde daca alaptez? As vrea sa fac o dieta detox si include si ceai verde.

Smarandita felicitari, sa-ti traiasca samburelul .

Nici Matteo nu vrea sa manance bucatele, doar printre mese ceva firmituri de paine, bucatele de fructe dar stau cu ochii pe el ca pe butelie ca musca bucati cam mari si nu are nici cu ce mesteca, are doar 3 dinti. Si el isi face greata singur si mesele principale obligat blenduite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ralu ai Pm.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.

Mergi la inceput