Prietene la bine si la greu - 85
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
Lidiuta, felicitari si la mai mare! dupa doctorat ce mai e de facut??Bafta la insanatosit si la trecut la 'treaba serioasa'
Hai poate mai prindem loc liber tu, eu, Many, Raluci, Dankutza la odisee langa Smara!!
Stephy, Ancutz vreau si eu peisaj divin cu munte si muuulta zapada!!!! uoff uoff..mama lor de bani..Ultima data cand am vazut muntele a fost in luna de miere..de atunci pas..
Tina, multam frumos, voiam sa stiu doar ca nu am dezamagit cumva, si daca e de reparat ceva sa repar, sau sa modific. Singura mea nelamurire la cununite e daca nu se lasa in jos, adica cumva sa se faca un oval in loc sa ramana un cerc.
Mai lasa bre calcatu ala ca nu ridica nimeni statuie Eu una sunt cea mai mare puturoasa, intind rufele super frumos la uscat, si cand le iau le impachetez frumos, si raman doar camasi si bluzite mai sensibiloase la calcat. Restu..nu calc neam!bine, eu sunt puturoasa din nastere
Dankutza noi tot painita normala servim, dar fiimea abia de se atinge de ea, la inceput ii placea, acum doar o firmitura doua, in rest arunca pe jos tot! Stie ea ce stie ca nu face bine la silueta Noi luam cascaval Dalia, dar ala e cu sare, oricum nici de ala nu serveste, il dau, il gusta si il scuipa Nu stiu ce as putea sa ii dau de mic dejun, iaurt cah, cascaval cah, branzica cah, out cah..
I-am luat zilele astea un set de construit cu cuburi de alea de plastic de se baga una in alta, nici nu se uita la el, noroc ca am dat fix 11 ron pe ele..Poate mai incolo..In schimb i-am mai luat un set de plastic cu paharele, craticioara, polonice si asa frumos se joaca cu ele, am invatat-o sa imite ca bea din ele, asa dulce e cum se preface ca bea din pahare.Bine ,nici astea nu o tin ocupata mai mult de 5-10 minute, dar tot e ceva acolo in gramada de alte jucarii.
Many, Miany, inca un link cu tricotaje copilasi, sper sa mearga, de nu, cautati pe picasa utilizatorul 'tanilu576'- child knit -albumul
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
laurairina13 spune:
Si pentru posesoarele de catei, ia uitati hainute pt ei
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
monis5 spune:
neatza
pt toata lumea!
Doamna doctor felicitari!!! si spor mult la proiectele urmatoare! . Despre medicamente habar nu am
Smarandita hai mami fruntea sus, ca totul se intampla pentru o cauza nobila
Many cum e la bunici?
Tina spor la somn
Dankutza noi luam cascaval simplu bio-sevis care nu stiu daca nu cumva are sare si nu scrie, dar clar e mai putin sarat decat altele de pe piata . Bafta la inspectie!
Shtephy multa bafta Iustinutului, sa veniti cu vesti bune d ela dr
Ancutza de vis ce povestesti tu acolo, abia astept sa vad si eu zapada ca mi s-a urat de gri
Ramona e vorba de acelasi spital in care ai nascut si tu?
no, eu ma duc cu Dozz la o cafea pe la 3. Cine vrea sa vina, e bine venit, ne vom vedea pe undeva prin P-ta Victoriei or so. Mall cu loc de joaca etc eu numai maine. Azi trebuie neaparat sa ies singura sa-mi spal creierii macar 2 ore.
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
ionelamaria spune:
Buna ziua
Noi am avut o noapte linistita.
Ieri a papat la pranz orez cu carnita Mihnea. Yaaamiii... ras tot. deci secretul era sa mai sar din mesele la san ca ne stresam amandoi la mesele cu solide. A mancat san toata dupa-amiaza dar, eram amandoi relaxati. La pranz intai i-am dat o lingurita sa vad ce si cum ( ca daca ma miorlaia si nu voia sa nu-l mai pun in scaun) si, dupa ce am vazut ca a acceptat am pus castronelul pe masa sa- asez in scaun. A inceput sa planga si sa-mi arate castronul spunand: papa. papa. Imi veanea sa-l mananc tot. a papat cuminte si fericit tot.
Seara a papat o clementina, niste paine cu cascaval... asa... gustarele si san
Eu sunt multumita asa
Dankutza, eu am vazut intrebarea ta si prima data, cea legata de cascavalul fara sare. Problema e ca si eu am cautat si nu am gasit, asa incat ii dau cascaval normal. Nu ii pun inca sare in mancare, dar , la chestii precum cascaval, unt care au deja sare.,... asta e... nu mai mai complic. Suntem mari si oricum cica ar fi voie. Ma multumesc deocamdata cu ideea ca e putina sare.
Cat despre sare iodata, nici nu gasesti neiodata usor. Eu una nu am gasit deloc. Stiu ca a avut o logica 9 nu stiu cat de buna) introducerea iodului in sare in masa.
Smara, tare rau imi pare ca simti disconfort la alaptat. Ufff! nici nu vreau sa ma gandesc cat as suferi. si mamica si Timi sa depasiti amandoi cu bine perioada asta. Cat despre sarcina, pot sa te rog sa gandesti pozitiv? Te rog eu mult! Totul va fi bine si, peste cateva luni veti fi 4
Dr. Lidiuta , sa iti fie de folos doctoratul si sa iti mearga bine si cu celelalte 2 planuri. Abia astept sa facem galerie.
Tina, multumim, dar nu cred ca e rosu in gat. Ca la rosu in gat , vorba ta, nu mananca dare in sensul ca il deranjeaza sa inghita. Ei, Mihnea mananca usor( dovada masa de ieri de la pranz) Apoi, n u a vomat imediat dupa masa ci la cateva ore + scaunele proaste. In fine... alte simptome nu. Eu declar depasita situatia. Acum lucram la problemele: "respingem prima lingura de mancare", "preferam tzitzi in locul mancarii solide"
Ancutza, chiar imi pare rau ca nu am ajuns si noi. Tare as fi vrut sa vin, dar n-a fost sa fie de data asta
Da, peisajul e de vis. Abia astept sa scot piciul la tavaleala prin zapada.
Am vazut pozele de la spatiul de joaca asa ma oftic.
Copiii superbi cum ii stiu.
Gata, merg sa caut ceva de facut... sau, sa aleg ceva din cate sunt
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ralu_seby spune:
Salut,
Tocmai am adormit un copil dulce rau..
Incerc sa vad si eu o comedie ceva, ca simt nevoia sa rad..nu stiu dc reusesc sa ma urnesc din casa azi..singura in niciun caz ca nu am cu cine sa las copilul si husbandul abia a adormit de "seara"..deci...
Lidiutz, FELICITARI!! sa dea DD sa scapi si de stafilococul ala uracios si sa vii cu vesti bune legate de bb
Stephy, multa sanatate si pe voi va asteptam tot cu vesti bune!
Ionela, ma bucur ca Mihnea a inceput sa pape, sper sa se dea pe brazda
Nu mai stiu ce am vrut sa zic..aa, ca acum mi-am bagat nasul in pozele iesencelor...ptiuu ce copii frumosi!
Voi reveni.
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
Ancutza_Bro spune:
neatza gagici...Monis sar'na de cafea, chiar e nevoie ca nu reusesc deloc sa ma trezesc
pana sa ma apuc sa citesc si eu ceva din urma va las putina zapada
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ramonika spune:
Ancutzel si cuscri - ma oftic si eu ca n-am putut veni, noi eram dupa vaccin si cam maraici, nici n-am avt masina. cam greu ar fi fost. poate data vitoare.
ma bucur ca Mihnea a mancat mai bine, orezul cu carne e preferatul cretulinei.
si la noi e un peisaj de vis...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Many cum e la bunici? |
Mare lucru nu s-a schimbat, Vlad nu vrea sa manance si pace, nu sta decat atarnat de mine, nu vrea sa doarma decat cu mine si sa se joace cu tati. Cu mama sau cu tata se joaca un pic apoi scaneaza camera sa vada noi suntem acolo. Nu putem iesi afara, asta este.
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
ariadna33 spune:
fetele, mercic pentru pontul cu farmacia tei, culmea e ca infanrix-ul de la ei le-am luat dar nu m-am gandit sa intreb si de prevenar 13
Ramo, daca te pot ajuta cu ceva in legatura cu prevenarul, scrie-mi. Stiu ca trebuie transportat cu grija si sa nu stea la cald.
ariadna33 spune:
Dankutza, eu le-am dat paine de care mancam noi, neagra sau de secara. Cascaval le-am dat de fapt mozzarella scrie gourmet si delaco pe ambalaj, am gasit la Mega image si arata exact ca si cascavalul dar nu e sarat si e mai moale, le pun cate o feliuta in mana si ei o morfololesc, mananca cam 3/4 din felie, restul le mai cade pe jos, am vazut ca le place si tot din asta o sa le iau.