Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)
Raspunsuri - Pagina 9
michelle_sf spune:
Salutare, salutare. Intru rapid numai sa urez si eu
La multi ani, draga Oanka!!!
Noi avem musafiri din tara
Maine pleaca, si tot maine vine tura 2 care sta o saptamana. Ioi ce fain e! Casa plina, o bericica, o barfa, ne cam impiedicam unii de altii ca e ingust, dar nu conteaza! Va pupacesc, sanatate multa bolnaviorilor. Si Andrei a fost muciulit vreo 2 zile, dar acu vad ca e mai binisor... O duminica super si o saptamana bestiala! 
Mamica lui
Andrei (23.03.2010)
POZE
ami_84 spune:
La multi ani Oana!! 
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
child spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Pai daca e viral de ce v-a dat antibiotic? Alterneaza panadol-nurofen la 4 ore ca sa scazi febra. Sanatate multa! |
YAIA mi-a scris antibioticul sa-l am in casa, in caz ca in 48 de ore nu scade febra, mai ales ca e WE.
Asa am facut, am alternat panadol cu nurofen si de aseara nu a mai facut febra, acum e ok.
Multumim de gandurile bune!
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Fetelor, multumim pentru urarile de sanatate, se pare ca au functionat, Albert de aseara nu a mai facut febra.
Alte semne de boala nu prea are, nu tuseste, nu curge nasul, daca nu ar fi zis doctorita ca e gatul rosu, as fi zis ca nu are nimic, dar in schimb...maraiala la greu.
Se ia de mana cu Eric si Silvana, ca asta noapte m-a facut cu nervii, plangea tot la o jumatate de ora-o ora si zau daca stiu de ce 
Poate il doare gatul, poate ne ies si ceva dintisori, ca tot cu mana in gura este...
Of, of, o sa vina si vremurile alea cand o sa ne spuna ce ii doare.
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
briza_marii spune:
Am uitat sa zic ca si noi suntem in clubul celor frichiniti noaptea...a plans din jum de ora in ora...stiu cum arata toate cifrele de noapte de pe ceas
. Al meu ba isi pierde suzeta..ba se ridica in 4 labe, asa cu tot cu saculet pe el, ba se punea de-a curmezisul patului si ramanea intepenit...

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanaiacovita spune:
Child bine ca nu mai face febra Albert. In stadiul vostru suntem si noi.
Briza eu intru pe net cand doarme el sau e tati acasa. Ca altfel nu reusesc.
Ce am facut noi azi: poze aici
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
bai da ceva de groaza , briza, la fel cum zici tu, in momentul in care ajunge pe burta e in picioare, sau cand e cu sacul pe ea, in 4 labe! o ia rasul , aseara a luat.o plansul, nu e posibil....
ivan n.a fost asa, a plans cat a fost mic , de la 5 luni eu am dormit ca omul, asta doarme mai putin ca ivan la 4 ani...
l-am vazut pe eric bebe craciun! foarte frumos costumasul oana
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
carmickey spune:
fetelor eu scriu cu adelina in brate...mai da si ea cu manuta,vrea sa traga de fire etc
stam pe jos la joaca si mami mai da o raita la laptop pe forum...ne descurcam destul de bine...:)
oana imi place mult costumasul lui eric este superb....il 
gata ma duc la joaca,a venit mosu cu jucarii si am datoria de a i-le explica pe fiecare in parte...
o seara buna
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
andra_s spune:
Oana f faine pozele, se vede ca Eric a fost cuminte
de unde ati luat costumasul de mos? nu am putut lasa comentarii la poze ca le-am vazut doar mici, mari nu mi le mai afisa ...
Si la noi a venit Mos Nicolae, o sa pun diseara dupa ce il culc cateva poze, cat despre somnul de azi-noapte ... a lipsit cu desavarsire 

zici ca a avut un musuroi de furnici in pampers, nu stiu ce o fi avut ... i-am zis ca daca mai face asa nu mai vine Mos Craciun
pe Nicolae l-o fi pacalit ca-i asta-i mai batran 
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

oanaiacovita spune:
Roxi, Stanucel 
Andra de la bazar de aici de pe DC l-am luat de vreo 3 luni :)
Astept pozele 

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...