Naturiste si homeopate - 37
Raspunsuri - Pagina 7
Chri70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anchusa laptisorul de matca e estrogenic asa ca ar trebui sa iti lungeasca faza foliculara- sa urmaresti in ce zi e ovulatia. ![]() |
anchusa, m-a pus pe ganduri ceea ce ai spus. Este posibil ca in cazurile noastre un surplus de estrogen sa scurteze faza foliculara? Medicul tau ce zice?
Oana, you're an inspiration!
Oana_B spune:
Chri thanks
but neah, eram daca reuseam, dar asa sunt...loser
.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Chri70 spune:
Oana, nici nu vreau sa aud asemenea epitete la adresa ta. Nu s-a pronuntat inca scorul final. 
anchusa, ignora mesajul meu anterior. Credeam ca daca ovocitele se dezvolta din cauza estrogenului, un nivel ridicat provoaca ovulatia precoce. M-am documentat intre timp, si se pare ca ai dreptate. In termeni laici: Un nivel scazut de estrogen provoaca cresterea GnRH (gonadotropin releasing hormone) care, la randu-i, stimuleaza FSH and LH. LH cauzeaza expulzarea ovulului. Extrapoland, un nivel mai ridicat de estrogen prelungeste acest process. Deci, in primele 2 saptamani ale CM urmator voi manca la greu alimente estrogenice, si voi consuma laptisor de matca. Sper sa-mi extind faza foliculara la cel putin 12 zile.
miki-miki spune:
Fetelor aveti grija cu estrogenii, nu-i luati decat dc aveti deficit confirmat de analize. Laptisorul de matca e f estrogenic , la fel si tinctura de marar , cu ele va puteti dezvolta un fibrom de toata frumusetea sau o endometrioza.
Cel mai bine, dc vreti sa va ajutati ovulatia luati MACA (simpla), in Ro a aparuta una de la Nature´s Way . Pana acum cativa ani se gasea una de la Inovatics, f buna dar nu s-a mai importat.
Pe langa ea mai puteti lua omega 3, Q10 , vit E forte 1/zi primele 10 zile ale CM (nu mai mult) Cu Maca mergeti pana la testul pozitiv, este reglator hormonal, buna si pt implantare.
Va rog aveti grija cu estrogenii!!!!
ALTESA spune:
fetelor am hotarat sa mai incerc o IUi de data asta dubla si daca nu da rezultat merg la homeopatul acesta Cosmin Soare si ma tratez vreo 3-4 luni sa vedem ce iese.
Dar pana atunci poate iese
asa ca spuneti-mi si mie ce sa iau incepand cu ziua 1 si pana la inseminare si dupa naturist ca sa imi cresc sansele eu as vrea mai multi foliculi adica nu 3 vreo 4, 5 6 si mari cu totii ce sa iau pt.asa ceva?
dar sa nu ingrase.
precizez ca la mine problema este lipsa ovulatiei .
anchusa spune:
| citat din mesajul lui miki-miki Fetelor aveti grija cu estrogenii, nu-i luati decat dc aveti deficit confirmat de analize. Laptisorul de matca e f estrogenic , la fel si tinctura de marar , cu ele va puteti dezvolta un fibrom de toata frumusetea sau o endometrioza. Cel mai bine, dc vreti sa va ajutati ovulatia luati MACA (simpla), in Ro a aparuta una de la Nature´s Way . Pana acum cativa ani se gasea una de la Inovatics, f buna dar nu s-a mai importat. Pe langa ea mai puteti lua omega 3, Q10 , vit E forte 1/zi primele 10 zile ale CM (nu mai mult) Cu Maca mergeti pana la testul pozitiv, este reglator hormonal, buna si pt implantare. Va rog aveti grija cu estrogenii!!!! Miki MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 s fara clexane, 5 s cu clexane 0.4, 6s cu 0.4x2/zi) |
eu iau maca de la dacia plant-e de 500mg si iau 6cp pe zi si pare sa mearga. Cochetez cu ideea de a lua laptisor de matca deoarece estrogenul (ziua 3) era mai mic de 25 minima fiind 40.Deocamdata mai am rabdare cu maca,o sa vad ce fac pe viitor.
anchusa
anchusa spune:
ALTESA, tratamentul naturist se ia in functie de rezultatul analizelor.In mare iti pot recomanda sa iei omega3 800mg cu vit.E, l-arginina(ajuta sa creasca endometrul)-le iei 10 zile(samira 33 a luat parca inainte de FIV si a avut rezultate bune)
anchusa
ankcta spune:
| citat din mesajul lui Chri70 anchusa, se pare ca numai noi doua cutreieram pe aici ![]() Abia am inceput tratamentul luna aceasta. Rezultatele deocamdata unt incurajatoare. Nu simt nici un efect imediat dupa consum, dar am observat ca libidoul e mai ridicat Ma intriga tratamentul tau pt calitatea ovocitelor, e bine daca functioneaza. Eu nu stiu care-i calitatea alor mele, ca nu sunt monitorizata. Dar am avut o sarcina partial molara anul trecut, care poate nu s-ar fi produs daca ovulul era mai bun, sa se pazeasca bine. Bafta multa! |
Si eu va citesc dar luna aceasta sotul ia un tratament care are clar interdictie la bb .....asa ca am inceput si eu sa iau AC , pt prima data in viata, pt k este posibil k acest trat sa dureze mai multe luni

Ancuta , in curand
hellen79 spune:
buna naturistelor
am si eu o intrebare maca cum se ia in prime 14 zile ale cm sau pe tot parcursul cm, incepand cu luna asta am inceput sa iau si eu, din ce am citit pe prospect e bun si pt barbatii am inceput sa-i dau si sotului el are probleme cu motilitatea si vascozitatea spermei
ceaiul de cretisoara cum se bea in ultimile zile al cm sau pe tot parcursul cm
eu iau si omega am inteles ca face embronii calitativi
anchusa spune:
buna hellen 79
maca si cretisoara le iei toata luna-de ex. eu iau maca 3gr pe zi(2cpx3/zi)si sotului ii dau 2gr pe zi(2cpx2/zi),iar ceai de cretisoara beau dimineata.
omega3 e bine sa o iei in prima parte a CM 10-15 zile.
anchusa