Naturiste si homeopate - 37

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_s spune:

Buna ziua . Va citesc de mult , dde pe vremea cand credeam ca voi fi cea mai fericita mamica din lume. Dar n-a fost asa , urmand o perioada in care credeam ca nimic si nimeni numai are sens , deoarece puiul meu a devenit ingeras , DD iubindu-l probabil prea mult. de atunci au trecut 2 ani si tot incerc cu trat. alopate sa raman insarcinata.
Ma confrunt cu amenoree de cauza hormonala si cu ovare infantile(atrofiate). Mai este cineva pe aici care are aceeasi problema?
De 2 luni urmez un trat. homeopat cu Donavital si Multigland caps si amenoreea tot persista.Am luat Arefam si inca nimic. Nu stiu ce sa fac ptr ca vreau sa-mi dozez hormonii ptr a vedea statusul hormonal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Enza spune:

cixinica, eu zic ca ar trebui sa mearga si sotul la un control. Dupa doi ani de incercari nereusite de a ramane insarcinata, se impune de urgenta o spermiograma. Daca la tine totul e in ordine, se prea poate ca el sa aiba o problema. Infertilitatea masculina e la cote din ce in ce mai alarmante, cel putin in Europa. O statistica austriaca mentioneaza ca in 60% din cazuri infertilitatea este masculina, in cca. 22% feminina, iar in restul mixta. Deci nu mai asteptati, chiar daca o faceti cu strangere de inima. Mult curaj si te asteptam cu vesti bune!

loredana_s ai incercat un tratament cu cretisoara? Consuma 3 cani de ceai pe zi, iar daca iti este prea incomod sau nu-ti place, incearca cu picaturile. Cretisoara e un bun reglator hormonal. Incearca cu convingere, caci planta te va ajuta cu siguranta, iar autosugestia ii va spori eficacitatea.
Am mai mentionat pe acest forum medicina chinezeasca, care poate face minuni, tot cu ajutorul homeopatiei. Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

In speranta ca mai citeste cineva acest subiect as dori daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri.

Am inceput si eu sa iau un tratament naturist compus din:

- napraznic pastile
- branca ursului pastile
- tinctura de marar
- extras de zmeur

Tratamentul l-am compus singura citit pe internet informatii despre aceste plante. Eu imi doresc foarte tare un bebe si luna asta am facut monitorizare pt ovulatie, si se pare ca ovulez tarziu ziua 16-18 la un ciclu de 24 de zile.

Va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa iau respectivele plante. Le pot lua toata luna sau trebuie sa iau unele din ele inainte si altele dupa ovulatie?

si multumesc!

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-R spune:

Salutare tuturor!
Ma numesc Alina si ma bucur sa gasesc asa o comunitate stransa de mamici sau viitoare mamici.Inca nu avem copii, desi casatoriti suntem de 8 ani, dar speram sa fim si noi binecuvantati cu un bebe.Incercam mai intai tratamentul prof Andritoiu in acelasi timp cu acupunctura.
Ma intrebam poate stie cineva de pe-aici daca ziua a 8-a a menstrei este buna pentru analize hormonale si de calciu. Stiu ca ar fi trebuit sa aleg a 3-a zi sau a 14-a dar nu am avut o alta zi libera.
Va pup!

Mergi la inceput

Va redau un text din cartea "Kinderwunsch - Natürliche Wege zum Wunschkind", de Dr. Med. C. Gnoth si A. Noll.

Un ceai pentru fiecare jumatate a ciclului
Prima parte a ciclului este perioada dintre sfarsitul menstruatiei si ovulatie. In aceasta perioada, pentru a imbunatati sangele, puteti folosi un amestec de ceaiuri avand urmatoarea componenta: angelica chinezeasca, pelin negru, frunze de zmeur si frunze de salvie. Din fiecare ceai se foloseste o cantitate de 25g.
Perioada dintre ovulatie pana la urmatoarea menstruatie marcheaza a doua jumatate a ciclului. Pentru aceasta perioada este nevoie de urmatorul amestec: cretisoara, coada soricelului, roinita si seminte din piperul calugarului. Din fiecare din nou cate 25g. Acest amestec are rolul de a relaxa si de a regla fluxul sangvin.
Este bine ca ceaiul sa fie proaspat preparat. Din amestec se iau 1-2 lingurite de ceai, peste care se toarna apa calda, nu clocotita. Ceaiul se poate consuma dupa 10 min., cu inghitituri mici si nu in timpul mesei. 2-3 cani de ceai pe zi sunt suficiente.

Piperul calugarului sau fructul castitatii (Vitex agnus castus) are rolul de a echilibra sistemul hormonal feminin. Fructele (samanta)normalizeaza prolactina si stabilizeaza producerea corpului galben. In acest fel, planta stimuleaza si ovulatia.
Se poate consuma cate o ceasca de ceai in fiecare dimineata sau se pot folosi picaturi, conform descrierii de pe ambalaj.

O planta universala pentru femei este cretisoara (Alchemilla vulgaris). De preferat, conform autorilor, este tinctura de cretisoara. Bineinteles ca planta poate fi folosita si sub forma de ceai. (detalii despre rolul plantei am mentionat anterior, in alte postari)

irmaria eu am luat in paralel tinctura de branca ursului si tablete de napraznic. Citisem pe undeva ca asocierea celor doua plante este buna. Nu aveam un ciclu prea neregulat, dar in urma tratamentului s-a stabilizat la 29 de zile. In prezent folosesc doar tinctura de cretisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Buna, fetelor!
Exista un tratament naturist pentru spargerea foliculilor ? Eu produc foliculi maturi, care la ovulatie nu se sparg. Am incercat cu Pregnyl 5000UI si Ovitrelle 250 si n-am reusit sa raman gravi.

Multumesc mult !

Mergi la inceput

Avand in vedere ca procesele care au loc in corpul femeii sunt dirijate de hormoni, eu as sfatui fetele cu diverse probleme de acest tip, sa apeleze la preparatele naturale pe care le-am mentionat. Cretisoara si piperul calugarului , de exp., sunt reglatoare hormonale. Apelati cu incredere la ele, iar dupa o durata de 3 luni repetati analizele.
Homeopati cu experienta (din pacate nu va pot face nici o recomandare in Romania), nu sarlatani, va pot recomanda in functie de situatia individuala, amestecuri din plante.
Va doresc mult succes !

Mergi la inceput