Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)
Raspunsuri - Pagina 8
cixinica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nico_72 fetele multumesc,dar sunt nerabdatoare.Cred ca o sa-mi fac maine dim un test.Va tin la curent.Doamne da sa se intample ca numai am timp de asteptat ca am si eu o varsta. |
Buna fetele!
nico iti urez bun venit si sa stai cat mai putin la aspirante. Iti doresc sa vina
cat mai curand. In legatura cu varsta te inteleg perfect 

la toate fetele!
bellasamoyed spune:
neata fetele
aseara am fost tristuta rau da mi-am revenit un picut dupa ce am plans un pic in bratele sotului. ma incarca de energie si optimism al meu sot.
au inceput parca durereile care mi-ar da de stire ca vin uratii...sper sincer sa vina sapt viitoare sa pot face si eu hsg-ul ca deja simt ca o iau razna cu analiza asta.
paula tu ai facut hsg? si eu vb cu dr meu sa imi de-a stimulare da a zis ca intai vrea sa vada cum sunt trompele. si eu am tot ovare micro polihistice
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
PaulaFrida spune:
Luciana nu ma deranjat intrebarea ta,nu-ti face griji

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Luciana nu ma deranjat intrebarea ta,nu-ti face griji ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |

PaulaFrida spune:
Bella nu am facut Hsg
daca o sa-mi recomande medicul o sa fac

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Bella nu am facut Hsg daca o sa-mi recomande medicul o sa fac ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
esti o norocoasa...si eu as fi preferat varianta asta da dr meu vrea intai hsg
asta e macar sa reusesc sa il fac odata
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabita_84 spune:
buna, fetelor! Am repetat testul, de data aceasta am luat sure check pt ca nu ma mai incred in barza. a iesit si a doua liniuta dar se vede foarte putin, nici nu stiu ce sa cred.nu vreau sa ma bucur degeaba."musafirii" nici gand sa apara..am deja 5 zile de intarziere.mai astept cateva zile si o sa repet testul.voi ce credeti?
ankcta spune:
Dragutelor suntem la optimiste 

Noi vom deveni foarte curand mamici asa ca tb sa fim fericite, oricat de greu ar fi, tb sa ne impunem aceasta stare de spirit!![]()
Ancuta , in curand 
Lia73 spune:
FELICITARI GABITA 

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR