Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)
Raspunsuri - Pagina 6
nico_72 spune:
Buna fetele,
Am si eu o intrebare,mie ar tb sa-mi vina uratii duminica as putea sa-mi fac un test de sarcina azi credeti ca e ok.Si pe mine ma streseaza de fiecare data cand vad ca nu am ramas insarcinata.Simptome vreau sa spun ca sunt ca la ciclu sani umflati si usoare dureri de burtica si niste intepaturi la ovare.Voi ce credeti?Luna trecuta mi-am monitorizat ovulatia si a fost ok adica s-a spart folicul.Astept niste raspunsuri de voi.Sa stiti ca va citesc din umbra foarte rar intru pe forum.
PaulaFrida spune:
Luciana tre sa merg pana la magazin sa-i cumpar nisip pisicutzei,cand vin inapoi iti povestesc ca e mai lung

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
gabyv spune:
Neata si de la mine
A venit iarna, acum nu mai pot nega... e fff frig...asta e bine inseamna ca se apropie Craciunul.
Si mai e putin si vine Mosul
, sper cu vesti bune si liniute duble pentru toate

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lucianamoga spune:
la mine inca nu a venit iarna dar sper ca mosul sa o aduca si la noi
si bineinteles cu multe multe liniute duble
lucianamoga spune:
nico si eu stau destul de prost cu rabdarea.dupa fiecare
as face cate un test
.sunt fete la care rezultatele au fost relevante si inainte de intarziere.bafta sa fie doua liniute
camcris spune:
neata fetele
paula tu consideri Z1 cu spotting, mie mi-a dar ca iau closty din Z5-Z9 cate 1/pe zi, tu cum le iei?
eu consider Z1 cu scurgeri abundente deci nu iau in calcul spotting acum fiecare i-si cunoaste mai bine organismul
sa nu dai cu rosii![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Am citit ca sunt fete care stiu ca sunt insarcinate inainte sa faca un test...multe simt ceva asemanator ca o electricitate interna...
Acum cine stie...
Gata, ies, am ceva treaba, revin dupa-masa 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
SimonaS81 spune:
Buna dimineata...
si o
calda pentru toate fetele sau ceai pentru cele care nu beau cafea.
Nico eu zic sa citesti ce scrie pe testul de sarcina.Sunte teste de sarcina care poti sa le faci cu 4 zile inainte de ciclu.Succes ...sa fie cu 2 liniute.