Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)
Raspunsuri - Pagina 18
didi32 spune:
Buna fetelor!
La multi ani Bella si Annare, multa fericire alaturi de sotiorii vostri si bebelusii care sunt sigura ca sunt pe drum spre voi!

Lore, ninge la Sibiu? La Buc ploua de rupe si asa a plouat toata ziua 
Gabita, ai un pic de rabdare sa vezi exact ce se-ntampla, poate nu e chiar menstra 
Kitty, multumim ca te gandesti la noi, sa dea D-zeu sa ni se indeplineasca tuturor visul!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
didi32 spune:
Iar nu mai e nimeni pe-aici?
Fetelor, am 3 stelute rosii, sunt membru matur! 

ankcta spune:
Felicitari Didi pentru cele 3 stelute!
Simona eu zic k este posibil sa ai ovulatie in ziua 12.
Ancuta , in curand 
didi32 spune:
Simona si eu zic la fel, ba chiar avem gravidutze care au ramas prin zilele 6,7, asa ca orice e posibil, tu nu rata nimic ![]()
Fetelor, eu va las, ma duc langa sotior sa ne uitam la un film ceva, tot am senzatia ca maine e luni, nu stiu de ce. Noapte buna si vise frumoase! 

SimonaS81 spune:
Multumesc fetelor pentru raspuns...e prima data cand fac un test de ovulatie ![]()
Somn usor didi dar dupa 

lorena_86 spune:
fetelor 

da didisor, ninge in sibiu
intra pe sibiu live si vei camerele web din centru, e super, ca in povesti
simona, draga mea, spor la prestat
este foarte posibil sa ovulezi si mai devreme si mai tarziu de z 14
z 14 este o medie dar mai toata lumea ovuleaza ori mai devreme orima tarziu cu cateva ore sau zile....nu e o regula, corpul stie mai bine cand este pregatit
asa ca eu cred ca ai treaba
http://www.sibiu.ro/LiveOK/cam4.html

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor va urez noapte buna
si spor la prestat
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
Cand am venit si eu, nu mai e nimeni 
Am fost pe afara cu niste prieteni... si cu un bebica de 1an si ceva, super dragut 
Intrebare: imi zvacneste de azi dimineata acolo jos, ca si cand ar fi o durere de menstra, dar ca niste impulsuri si eu sunt abia Z25 din 35, oare de la ce? asa ma doare...toata ziua m-am vaitat...si desi ar trebui sa ovulez, testele de ov. sunt negative ![]()
Va pup pe toate si spor la 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC