Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Va felicit ca ati plekt cu chirie decat sa stati cu socrii!
Eu m-am chinuit 7 ani, dar a meritat. Nu plateam nik la ei, pt ca ne-am facut casa si toti banii i-am bagat in ea. Acum de revelion facem 1 an de cand ne-am mutat

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

paula
va doresc sa vi se implineasca dorinta cat mai curand posibil

si socri nostri sunt la 300 Km de noi dar nu am de gand sa merg acolo chiar daca as scapa de chirie si de alte cheltuieli pt ca soacra mea este foarte posesiva, se baga foarte mult si la telefon dar daca as fi acolo sigur ar aparea discutii si altele....

ma suna si imi zice ce sa gatesc, ce sa facum cu aia, aia....estc

pai asta viata n-o vreau in nici un caz

imi este groaza ca socrul meu este grav bolnav, are cancer si sigur nu mai rezista mult si dupa ea vrea sa vina sa stea cu noi....cum sa stea ea singura, sa n-o manance bau bau......dar daca doamne fereste se ajunge acolo o sa incers atunci s-o pun la punct sa stea la locul ei si sa ne vedem noi de treburi si fara sfaturile ei

scuze fetelor, mi-am spus offffful la voi

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Salutare, fetelor.
Lorena, ce mai faci? Ai inceput tratamentul pt. trombo?
Laura, ai deschis subiect de TB si iata ca esti deja graviduta! Felicitari!!
Eu va tot citesc, scriu mai putin aici pentru ca nu prea sunt optimista ( vedeti ce semnatura am!). Spunea cineva ca a plans aseara. Si eu am plans in Z1, pe 30/11 in timp ce ne intorceam de la serviciu. Normal, eu bocesc doar in prezenta sotului, ca sa aibe cine ma linisti. Si-apoi mi-am varsat nervii pe el, ca am considerat ca e prea calm vis-a-vis de lamentarile mele. Da vina pe hormoni. Cam asta fac in fiecare luna, de 2 luni de cand incercam iar. Sper sa vina odata si la noi bebel, si de data asta, sa ramana cu noi.

va pup. weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Lorena poti linistita sa-ti spui offul,nu se supara nimeni,ca doar de aia suntem aici sa ne incurajam una pe alta
si soacra-mea a fost bagareata si posesiva,dar am educat-o noi
dupa o cearta mare nu i-a raspuns al meu la tel si nici nu am sunat-o nici unul 6 luni,
a zis al meu ca pana nu-si cere scuze si promite ca nu se mai baga in viata noastra,nu ne mai vede si nu mai vb cu ea
s-a comformat si acum toate-s bine,a vazut ca nu are cu cine
acum vorbesc cu ea in fiecare zii si cate o ora

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

sara, scumpa, calmeaza-te ca vine bebe si la noi

eu aseara am bocit cred ca vreo 2 ore fara incetare ca am cautat-o cu lumanarea......am intrat la "durerea pierderii....." si atat a fost ca plangeam cu lacrimi de crocodil mai ales cand am citit versurile de pe prima pagina am crezut ca mor....mi-am amintit de toata durerea cand am aflat ce bebelasii nu au nici o sansa offff ce tare doare.....ci cum zicea cineva de acolo ca durerea asta niciodata nu dispare ci doar devine suportabila....e aseara a redevenit insuportabila pt cateva ore......imi venea sa ma urc pe pereti si ma gandeam ca daca ar fi fost totul bine acum se apropia de un anisor
mai bine inchei aici povestea ca iar intru in DEPRESIE

sara am inceput tratamentul dar bebe nu mai pot sa fac deocamdata ca mi-am pierdut locul de munca ca am stat internata si m-au dat afara....asa ca mai astept

tin pumnii sa vina repede bebe

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

ma bucur paula ca ai cu cine.....sper sa am si eu

Mergi la inceput

fetelor
am facut o mare prostie....am pus ceva la foc pe aragaz si am uitat.......s-a stins flacara si noroc ca am detector de gaze ca a inceput ala sa urla si mi-a inchis gazul automat.....ce ma fac.....cu ce mai gatesc eu ca imi vine sotiorul flamand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Lorena, fa un orez cu legume. Eu cand sunt in pana de idei, asta fac; pun acolo de toate: ardei, morcov, multa ceapa, ceva rosii, verdeata, le fierb putin separat cu apa si ulei, apoi le pun peste orezul aproape fiert si apoi bag totul un pic la cuptor, sa scada. Daca ai si ceva carnita, e si mai bine.
Cat despre "durerea unei pierderi de sarcina", am tot intrat si eu acolo, mai ales dupa cele doua pierderi, dar nu citesc niciodata versurile alea triste, ca nu suport. Si-asa am eu destule motive de tristete, nu-mi trebuiesc si versuri ca sa pun sare pe rani.
E bine ca ai inceput tratamentul. Iti doresc bafta in gasirea unui job si mai ales, bafta la scopul suprem: un copil sanatos.

Mergi la inceput

Toata lumea valea de langa butoi . Va casapesc pe toate.
Pai nu suntem optimiste pana-n maduva oaselor
Daca bbelusi nostri ne privesc acu ce vor spune. Mai bine asteptam decat sa ne creasca plangacioasele.
Pai al meu ar fi fost la sc primul si ar fi fost si cel mai bun din clasa ca doar seamana cu masa lui. Offffffffff , nu-i vom uita niciodata, dar asta e! Noi ne facem singure rau. Tb sa ne gandim cat de minunati vor fi bbii pe care -i vom tine in brate, dupa care vom alerga prin casa.
abia astept sa nu mai pot de oboseala!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Vom reusi fetelor! Veti veni la mare si copilasii nostri se vor juca cu putele in nisip! Si noi atunci vom uita de toate relele
ne asteapta un nou an in care vom da buzna la odisee
2011 adica 2 in 1. Da , asa va fi!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput