Prietene la bine si la greu - 84
Raspunsuri - Pagina 6
gabitza35 spune:
Ava, si mie imi place meseria mea,nu imi place cu ce mi-am ocupat timpul cu un an inainte de a ramane in CIC...iar de intors nu ma grabesc,am timp sa tot ma duc la serv si sa muncesc pana la 63 de ani ....sau la cat se va stabili ca e varsta de pensionare... statul toata ziua cu mucosii, asta mi-e teama ca mi se va lua...
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
simina_kin spune:

FELICITARI SMARA.Sa ai o sarcina usoara si fara probleme, sa-i aduci lui Timi o surioara frumoasa si sanatoasa, sau fratior
.Cum o vrea DD, sanatos sa fie!!!!!!!

Asa vesti minunate sa primim zilnic

fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Andrecluj spune:
SMARA Mi-au dat lacrimile, iti scriu mai tarziu ca acu nu vad bine ecaranul. Felicitari de 3 milioane de ori!!! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
many_bani spune:
Andre, parca am vazut ca te-ai ocupat cu tricotatul, ai ceva link-uri cu modele? Cautam de cel putin o luna caciulita si fular ptr. Vlad, nimic nu m-a multumit asa ca vreau sa iau fire de doua culori , la fel ca gecutza si sa-i fac eu, dar nu prea stiu cu ce sa incep.![]()
mami de
Vlad (29.10.2009)
floricik spune:
Smara FELICITARI din suflet!!!!
Ce veste minunata . Hai ca la voi a venit deja
. Asa cum scria Ava, acu ceva vreme, dragostea nu se va imparti ci se va inmulti la 2. Iti doresc sarcina usoara, si bb sanatos . 
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
many_bani spune:
Sunt ravasita, o prietena draga a murit, mama singura care in luna a 3a de sarcina, diagnosticata cu cancer a ales sa pastreze sarcina cu riscul vietii. A fost alaturi de copilul ei sase ani, atat a vrut DD si s-a dus, o femeie frumosa si foarte desteapta. Dumnezeu sa o obihneasca, nu mai gandesc limpede.
mami de
Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Smara, pe cat de dezamagita am fost eu ca mi-au venit rusii pe atat de fericita sunt ca la voi vine bb2!!!!!!!!!!!!

Hai da un pup si la mangalica, sa fim colege de odisee..![]()
![]()
Sarcina usoara, si las ca se aranjeaza toate cum nu se poate mai bine!![]()
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
Firefly's shop
laurairina13 spune:
Off Many...Ingrozitor ce spui..Dumnezeu sa o aiba in paza!Si pe ea si pe puiul ramas singur pe lume!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
Firefly's shop