Prietene la bine si la greu - 84

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ana MariaEduard Cristian

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

hai sa va spun, eu pana acum le-am dat numai blenduit tot... afar' de biscuiti care ii mananca singuri, deci stiu sa mestece... astazi, sub spectrul intoarcerii la serviciu (trebuie sa ma pregatesc pentru asta) zic ia hai sa facem schimbari in program... ca de aia voiam schema ca le-as scoate masa de fructe si in loc de ea sa le bag altceva si fructe intre mese... si le-am dat paine cu unt si gem de caise bio, sa muste ei din felie. S-au descurcat binisor pentru prima incercare, dar a durat masa o ora aproape ca le-am dat apoi si cate o felie de cascaval in mana sa molfaie. Ce fete au facut cand au vazut atatea chestii noi! Erau mortali!
Nu vreau sa ajung frate ca o cunostinta care pleca in strainatate in vacanta cu gemenii la aproape doi ani si intreba daca au aia la restaurant blender sa le blenduiasca mancarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

abia am postat mesajul de la lavi si a inceput eva sa povesteasca ceva prin patut....cred ca ii ureaza lui Rares acomodare usoara...acum scriu cu ea in brate ....

nu suporta sosetele in picioare mai mult de 10 min...si gresia in bucatarie e cam rece, ca ea pe acolo vrea sa se catere..nu stiu ce sa-i mai fac..

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

ai incercat dresuri? (ciorapei cu tot cu chilot)?

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

a facut cineva prevenarul cu 13 tulpini?

Mergi la inceput

Raluci_b, ce veselie pe voi ! Frumos filmulet !

_
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Eduard!

LA multi ani, Ana Maria

La multi ani, Zbuciumix! Face 3 ani, azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

abia am postat mesajul de la lavi si a inceput eva sa povesteasca ceva prin patut....cred ca ii ureaza lui Rares acomodare usoara...acum scriu cu ea in brate ....

nu suporta sosetele in picioare mai mult de 10 min...si gresia in bucatarie e cam rece, ca ea pe acolo vrea sa se catere..nu stiu ce sa-i mai fac..

mucosii

ai incercat dresuri? (ciorapei cu tot cu chilot)?

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

cum sa nu...in incercarea disperata de a-i da jos s-a dat cu capul de podea...s-a dezechilibrat tot tragand de ei...

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mesaj de la Ancutzica: e in Iasi si pe la 17 va fi la locul de joaca de la Moldova. Poate ne vedem acolo.
Noi nu stim sigur daca ajungem pentru ca nu stiu care va fi starea lui Mihnea dupa "povestea de aseara", dar, daca nu apare nimic VENIM.
Cine mai vine???

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Meniul zilei: perle de branza, banana, mai tarziu speram borcanel-vita.
Cra-cra: Rares a inceput sa se ridice in picioare pe langa mobila chiar daca nu are de ce sa se agate !
Am ajuns chiar si la progrese intr-un domeniu mai delicat : a inceput sa uite stresul perioadei petrecute in spital si sa devina mai relaxat si mai increzator. Seamana din ce in ce mai mult cu un copil obisnuit, lasand in urma ceea ce a fost pentru el un start in viata atat de dificil.

_

Mergi la inceput

Zbuciumix

_

Mergi la inceput