Unde ti-ar placea sa petreci Craciunul ?
Raspunsuri - Pagina 7
adi2003 spune:
Mi-ar place ca de Craciun sa fiu impreuna cu familia la un concert de colinde. E tot ce-mi doresc de la Mosu.
Sa pot sa ii duc pe ai mei la spectacolul de Craciun a lui Fuego.
Stiu ca si eu si-ar dori. Pacat insa ca n-am sa reusesc asta din motive financiare. Insa, chiar daca visul nu va deveni realitate, ma voi bucura ca voi fi cu ei acasa, in formula completa.
nma spune:
De Craciun asi vrea sa fiu la noi acasa (de obicei mergem la socrii), sa fie muuulta zapada, foc in semineu (inca nu am semineul ), miros de cozonac proaspat in toata casa, colinde in surdina. Parca si vad fata copiilor cand intra Mosul cu sacul plin pe usa. Sper ca anul viitor asa sa fie .
Nico
Adriana_MS spune:
As dori sa petrec Craciunul intr-un an la o pensiune in Austria, alaturi de cei dragi!
Dar anul acesta il vom petrece acasa, cu familia, cu noii nostri vecini, care sunt sora, cumnatul si nepotica scumpa Casiana!
Sarbatori fericite, tuturor!
elena2011 spune:
Cel mai frumos Craciun e in mijlocul familiei, sa-i ai alaturi pe cei dragi si sa impartasesti cu ei emotia si bucuria nasterii Domnului ...nu conteaza daca esti la polul Nord sau in Australia sau oriunde in lumea asta, importanta e atmosfera care se creaza in aceasta sarbatoare cu totul speciala...pentru noi va fi cel mai frumos Craciun pentru ca anul acesta vom fi trei in jurul bradului, mami, tati si mica noastra printesa de 7 luni... e visul de Craciun implinit!
ralcat spune:
In Targu Neamt, la rudele mamei, sa ne ducem la Manastirea Neamtului sa ascultam colindele cantate de calugari, sa ne jucam in zapada, sa ne pregatim de Craciun. Si in noaptea de Ajun, sa primim colindatorii cu colaci si nuci sau cu o cana de vin fiert (dupa varsta :)), Sa miroasa casa a cozonaci, carnati, piftie ... sa fim toti verii acolo, de sa nu avem pe unde sta, atat de multi sa fim.
Si sa ne bucuram de inca un Craciun.
Am avut un astfel de Craciun in 2001 si de atunci, mi-e dor de toata nebunia aia minunata.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
Yvon spune:
Mie mi-ar placea o atmosfera de Craciun ca si in filmele americane.
Peste tot lumini, zapada, sa ma alatur cu baietelul meu unui grup de colindatori apoi sa ne intoarcem acasa sa ne deschidem darurile de sub brad si sa cinam alaturi de familie.
sorinsonia spune:
As vrea sa-mi petrec Craciunul intr-un film cu happy-end, unde sa-mi aduca Mos Craciun un cadou deosebit: un sot bun pentru mine si un tata responsabil si iubitor pentru baiatul meu ( care nu a cunoscut bucuria unei familii adevarate ).
Craciun cu brad adevarat, cu multe cadouri si un inel de logodna.
Asta imi doresc!
cristina30 spune:
.. as vrea sa fiu la ieslea din Betleem... si sa fiu martora nasterii Domnului.. doar o oita pe langa celelalte animale si as dori ca spiritul Craciunului, al nasterii lui Isus sa predomine in ziua Craciunului.., tare as vrea sa ajung in Romania, unde de Craciun ma simt 'acasa'...dar nu se poate...
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Donna_Ly spune:
Pentru ca ati dat liber la imaginatie, va spun si eu...
Traiesc cu convingerea ca de fiecare Craciun VOI FI fericita, intrucat pana in prezent de fiecare Craciun AM FOST fericita. E un sentiment dulce si putin amarui, caci imi e tare dor de fericirile alea trecute... si de oamenii care le populau, dintre care au disparut unii de neinlocuit :( ...
Asa ca as vrea, ca in filmele americane siropoase despre Craciun, ca un inger/spirit/whatever sa ma ia de mana si sa ma duca sa ma vad la 5, 12, 15, 25, 30 de ani... si apoi sa trag un pic cu ochiul si la Craciunul 2011 cand sub brad imi va rasari un sufletel cam de 9 luni, cu rochita infoiata si ochisori sclipitori...
Donna_Ly
Saptamana 23 +
Gabrielama spune:
As vrea sa petrec Craciunul, si sa-l simt cu adevarat, in sufletul meu. Si cand am sa reusesc, atunci si focul din soba va lumina perfect, si cozonacul va fi mai mult decat pufos si bradul va mirosi de-a dreptul a padure.
Craciunul asa cum mi-l imaginez; nu o goana dupa cumparaturi, o obsesie pentru mancare, un circ mediatic cu "cat ati alocat anul acesta Craciunului??"
Si sper sa-mi iasa cat de curand, pentru ca pruncii mei minunati sa aiba acel Craciun, de acum inainte, pe care sa-l astepte cu drag.
Craciun linistit sa aveti!