Unde ti-ar placea sa petreci Craciunul ?

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Felicitari castigatorilor

Sa aiba fiecare dintre noi parte de Craciunul magic pe care si-l doreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ei, da, asta da surpriza, noroc ca anda mi-a trimis PM, uitasem complet...
Inca o dovada ca Mos Craciun exista, mi-am dorit tare mult un aparat d-asta, Tora a avut ceva tentative, dar s-a blocat...erau alte prioritati.
Multumesc pentru surpriza!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

L-am luat!
Astazi, in Ajunul Craciunului, cand minunile se intampla, cadoul meu a ajuns la mine.
Si, pentru ca, probabil, am fost cuminte, mi l-a inmanat chiar Mosu' in persoana (chit ca Mirela nu arata deloc a mos...)

Pentru ca stiu ca multi si-au dorit sa castige aparatelul asta, dar n-au avut noroc, cine vrea sa bea o cafea buna, il asteptam, Tora si cu mine, sa vina sa ne tina companie. Fac cinste!
Craciun fericit tuturor!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Sa-l stapaniti sanatosi!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Felicitari castigatorilor!

Nu stiu de ce, dar ma bucur in mod deosebit pentru Rufus.
Il si vad cu cafeaua aburinda in mana zambindu-i Torei.
Si asta ma face fericita in ziua asta minunata de Craciun.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Anda08 ne poti zice cum vor fi trimise premiile?

Banuiesc ca acum e toata lumea ocupata cu sarbatorile, zilele nelucratoare si tot restul. Dar as vrea sa stiu daca vin cu curier sau prin posta si daca exista vreo data aproximativa la care ar trebui sa ajunga. Am mai avut surprize cu niste pachete acum de Craciun la care nu am primit mandat desi ele erau ajunse.

Mersi mult!

Un An Nou plin de bucurii, sanatate si fericire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

Am primit premiul si face o cafea minunat de aromata!!

Multumesc Desprecopii.com pentru organizarea acestui concurs si sponsorului evident.

La Multi Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am primit si eu premiul ieri prin curier.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildikoraduly spune:

As vrea sa petrec Craciunul acasa cu familia. Trebuie sa fie pasnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_matica spune:

Mi-ar placea sa petrec Craciunul in jurul unui brad mare impodobit impreuna cu piticii mei si cu toata familia, sanatosi si fericitii, sa vina Mos Craciun cu daruri. Sa vad ochii copiilor plini de bucurie cand desfac cadourile si ii spun poezii mosului.
Mie imi place de Craciun sa fiu acasa alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput