Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
diana_n spune:
Luto ma bucur ca David s-a facut bine.
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Am vazut ca vorbeati de copiii mai mari cu fixatiile vestimentare. Eu am avut noroc cu Peter, accepta orice ii dau, dar stiu o intamplare cu un baietel prieten. Parintii lui stau in Toronto, cand avea vreo 5-6 ani a stat vara la Deva la bunici. Se juca cu copiii in fata blocului si dupa vreo luna vine un baietel si-i zice "pai daca esti din Canada, cum de esti asa sarac? de cand ai venit porti aceeasi pantaloni carpiti" Asa-i, si eu l-am vazut cu pantalonii aia vreo 3 ani la rand. Nu vroia si pace alti pantaloni, fie iarna fie vara
Partea buna e ca le trece.
diana_n spune:
Am intrat azi si la forumul lui Peter, si acolo fetele vorbeau de rude apropiate bolnave.
Ori am ajuns eu la varsta la care constientizez problemele celor din jurul meu, ori sunt oamenii mai bolnavi ca acum 20 ani, nu stiu.
In casa din fata mea sunt 3 baieti, 2 sunt gemeni. Unul e sanatos, al doilea are SD si retard. Dimineata la 8 vine bus-ul sa-l ia la scoala, la 3:30pm il aduce bus-ul acasa. Parintii sunt retrasi, o singura data a venit tatal sa ne salute si sa intrebe ce s-a intamplat cu baby, ca a vazut ambulanta atunci in iulie.
Acum Peter tuseste, Nicholas e cu mucii pan' la brau, dar arunc o privire pe geam si apoi mi se pare ca-s cei mai sanatosi din lume.
Sanatate si aveti grija de voi si de cei dragi.
mamideandrei spune:
Neata fetele! las pentru toata lumea si pe toate gusturile! la noi ploua cu galeata! asa zile ....;
Diamar, pupici lui David sa treaca repede peste perioada asta!
Luci ma bucur tare, tare ca si David se simte mai bine, iar tu esti tanara si frumoasa
Alex sanatate multa si soatzei din dotare!
daca aveti timp si nu deranjam, ne mai dati un vot va rugam!
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/ cu w w w adaugat de voi! multumim
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/
lutoniana spune:
Buna dimineata fete dragi,
multumesc pt randurile dedicate mie.
Te salut Diana si sanatate puilor. Ar fi tare bine daca am vedea cat de necajiti sunt altii si cat de norocosi suntem noi.
In ce limba se joaca Peter cu Nicholas ?
Mamideandrei am votat dar mie imi placea mai mult prima poza. Succes la concurs !
Aia cu tanara si frumoasa a fost poanta zilei
Eu vroiam sa va spun ca aseara i-am facut lapte praf lui David . Esec total.
Am cumparat o canuta noua, portocalie pt ca stiam ca e fascinat de canute si m-am gandit ca se va juca cu ea si va bea si lapte.
I-am pus doua perne si l-am asezat asa in fund ...rezemat de ele, eu langa el cu o carticica.
S-a repezit ca un uliu dar a scos-o din gura imediat. Am mai citit noi pe carticica....el a mai incercat de cateva ori ....asa pe buze...si gata.
Mai incerc si asta seara.
Poate imi spun si mie fetele care au intarcat copilasii cum au facut.
Nu exclud biberonul dar ma incapatanez sa mai incerc 2-3 zile cu canuta
Sambata minunata
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Mamideandrei am votat dar mie imi placea mai mult prima poza. Succes la concurs ! Aia cu tanara si frumoasa a fost poanta zilei |
multumesc! si mie imi placea mai mult prima poza dar trebuia una cu o jucarie asa ca...iat-o! te mai astept si maine sa votezi!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
mary_07 spune:
Hello
Pustiu pe aici...se vede ca sunt taticii acasa
Sa aveti un weekend minunat!
Ralu&Vik,abia astept pozele!
2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !
Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !
mary_07 spune:
Alex,e o dulce Alessia imi place tare mult de ea cum se joaca si ce mutrite face .Sa o pupi dulce din partea noastra .
Am vazut si poze noi cu Carinutza ,o dulceata de fata!
Iulika,ma bucur din suflet ca Daniella e bine.Mami,esti o norocoasa!
2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !
Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei Neata fetele! las pentru toata lumea si pe toate gusturile! la noi ploua cu galeata! asa zile ....; Diamar, pupici lui David sa treaca repede peste perioada asta! Luci ma bucur tare, tare ca si David se simte mai bine, iar tu esti tanara si frumoasa Alex sanatate multa si soatzei din dotare! daca aveti timp si nu deranjam, ne mai dati un vot va rugam! prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/ cu w w w adaugat de voi! multumim Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti ANDREI prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/ |
Votat!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
Iulika29 spune:
Buna fetele!!
Diana multå sånåtate si vouå!
Luto ce ma bucur ca Davidutu' s-a facut bine.Nu stiu ce så iti spun in legatura cu bibe sau canita.Al meu a refuzat canuta de la inceput, oricat am incercat.Acum la gradi el bea apå direct din pahar.Acasa la fel dar mai gaseste si biberonul cu apå si se serveste singur.Cand ii este f sete si bea din paharut bea ca un copilas asa mare fara så verse deloc dar daca vrea så se joace iti dai seama ca face bulbuci, scuipa apa...Lapticul il bea tot din bibe.
Da vad ca nu e nimeni pe aici azi.Aveam si eu chef de vorbaraie.Sunt libera pana plec la munca.Bruce e la socrelina.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Votat! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita Vine,vine Mos Craciun!! |
merci, te pup!
si eu sunt pe aici, dar am niste nervi de numa'! ploua de azi noapte intr-una, nu mai suport sa mai stau in casa, toata saptamana a plouat!
masina n-am, deci nu pot sa plec nicaieri! carrefour-ul, singurul mall din Braila, imi ia taxiul 20 lei de acasa, deci dus-intors, mai bine nu mai plec ; puiul meu in schimb e activ si alearga dintr-un capat in altul al casei, noroc ca e lunga!!!
deci in rest, voi ce mai faceti?
ANDREI