Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
lucialu spune:
Andreea, sanatate, sa va faceti toti bine!
Si pe tine te-am zarit la odisee, cand retraim momentele aseara. Si pe Adrianafedorca si pe Anne_Mary, AlinaKiss, Nusy, multe mai eram active, toate emotionate pana peste poate.
Giova dc iti spun ca i-am gasit costumas pt iarna, mai exact zici ca e buna pupa de trimes la ski
sa nu ma intrebi cat am dat
si nu e croccodillo
, ca la aia nu am gasit nik sa ne si placa(culori pt fete ft deschise si spalacite).O galagie de bani, dar chiar ne-a placut, si se va putea misca in ea. Mai cizme a ramas sa gasim. Sa vezi ce mandra e dansa si de obicei nu are (inca! ) treaba cu hainutele
dar chiar e bestial costumasul si de calitate.
Super cu Edisorul ca are 2 coltisori!
Sanatate si voua, sa se faca baietii bine!
saracu, el face antrenamente prin Marco, dar poate asa e totusi mai soft imunizarea decat dc lua din comunitate direct. O sa fie Edisor calit pana il dai la gradi.
Giova spune:
Andreea of mai...sanatate maxima si rapida! faine pozele.
Lucialu zi de unde ai luat...am zarit si eu ceva fain prin mall, poate de acolo o fi.
Ma bucur ca e mandra pupa in salopeta. ai zarit pe undeva cizme la preturi accesibile?
Edisorul mic e ok, tot nu papa, dar in rest bine. sa vedem pana maine cum este, sper sa nu vina tat-su cu el inapoi.
Mi-a trimis si mie sotul o poza cu Edi in salopeta cumparata de cumnata. e cam....normalisima...toata gri cu putin albastru la umeri....am vazut eu mai faine in mall, dar la peste 3 milioane. asa ca asta la 20 euro e super buna.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Giova, costumasul este polonez facut de firma asta: http://www.wojcik.com.pl/ noi i-am luat magic forest dar nu il au pe rosu in prezentarea din link. Este magazinul din dreapta magazinului bambino sau reclama - reclama mascata (parca asa se cheama), cum stai cu fata catre ele si cu spatele la locul de joaca. Nu mai stiu dc primul imediat de langa sau al doilea, dar firma sigur te va ajuta, pt ca au multe de la polonezi.Zicea aia ca au si in Galeria magazin.
Cizme am vazut asa ca de guma, dar nu chiar, cu blanita naturala pe interior, erau pt baieti (albastre)si erau frumusele(noua ne-au placut si cu talpa in relief bine de tot), pt fete nu mai aveau.
Nu am intrebat cat costau, dar in general sunt ft scumpi la toate, mama lor, dar chiar ne-a placut costumasul si chiar aveam nevoie. La bambino aveau preturi mai rezonabile si la baieti erau mult mai fainute modelele. Lasa-l in pace pe Edilin, dc e voios e ok. Doar ocupat
si cu gingiute dureroase. Tu chiar nu aveai probleme cu el la papat, sigur e trecatoare faza de greva. Nu te mai stresa.
uite aici e imediat in stanga sub poza cu copii costumasul luat de noi
http://www.wojcikonline.com/wojcik/kolekcja.php?numer=104 . http://www.wojcikonline.com/wojcik/foto.php?id=19120 http://www.wojcikonline.com/wojcik/foto.php?id=19117 Preturile sunt si la magazin separate:geaca, pantaloni ca pe link.
Edit:cred ca era al doilea magazin, parca in primul de langa B nu aveau nimic notabil.
Corinna1982 spune:
Neata fetele!
Intru o fuguta sa transmit sanatate zmeuricilor bolnavioare!
Vad ca sunt codasa la Grey's A. Incerc sa vad macar seria 5 si nu am reusit decat 10 episoade. Lucialu sa stii ca si mie imi place Sloan cel din seria 5, parca nu e asa magar, e un magar de treaba.
Vad ca vorbiti de cosmonauti. Eu am luat in primavara la reducere de la C&A unul cu 40ron si merge bine in el. Asta:
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/1AN#5550069726039106338
Pupam tufa!
Giova spune:

Eu bine, la ora 7 eram treaza ma gandeam la Edi.
el s-a trezit la ora 6, dar dupa ce a baut lapticul a adormit pana la ora 8. e cumintel, doar ca e tot cu "mama" in gura. a zis maica-mea ca daca tot asa o tine, vine cu el in Timisoara
.
I-am zis sa stea linistita ca el zice mama la orice...se uita in oglinda si se pupa cu oglinda si zice mama....asa ca nu e destinat doar mie.
Lucialu mersi de info. Intr-adevar au haine frumoase, trec si eu azi prin mall si intru pe acolo.
Doamne ca la Marco multe ii mai cumparam si scumpe...asa e la primul...pe urma cand vezi cat le poarta sau cum le distruge nu-ti mai vine sa arunci cu banii. asa ca iau la Marco de firma/calitate, stiu ca raman si la Edi si mezinului haine de la C&A, H&M, la reduceri din Zara si Z.
la noi 
, chiar vazusem de dim. la stiri ca anuntau zapada...aoleu....plec in oras pana nu e prea tarziu.
si ne auzim mai tarziu.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
andra_80 spune:
Hello
Azi ne-am trezit si noi devreme ca am mers sa recoltam sange. Nu mi-a placut deloc dar bine ca i-au nimerit din prima vena si nu au chinuit-o.
De mancat tot nu prea vrea sa manance. M-am uitat la ea in gurita si e dezastru ... e umflata toata. I-a mai spart inca o masea. In total avem 3 masele plus 3 dinti. Mucii si tusea tot nu i-au trecut asa ca azi am inceput sa-i dau si eurespal si sa-i aspir mucisorii, ma gandesc ca si de asta tuseste atat, de la muci.
I-am luat si noi in weekend cizmulite de fas imblanite si combinezon care nu a fost f scump si e chiar dragut.
Lucia - si eu imi amintesc cat am mai stat pe la aspirante, cu emotii si simptome in fiecare luna.
Va doresc o zi frumoasa sa aveti.
Giova spune:
Andra sa scapati rapid de masele/dintisori si sa-i revina pofta de mancare. Bine ca i-a nimerit din p[rima vena.
Lucialu am vazut magazinul...mama ce preturi
, nu sunteti intregi. am vazut si cizmulitele, faine dar la banii astia am gasit la Intersport mai frumoase.
Corinna super cosmonautul si mai ales fetitza care-l poarta
. are cumva si blanita la gluga? cred ca de asta zicea cumnata ca i-a placut...dar am zis sa nu-i cumpere totusi mov la edi, mai era verde dar ala ii era micut.
am nostru e uratel...e naspa griul ala de tercot, dar asta e...fapta e comisa acum.
umblu de nebuna prin oras....mi s-a demagnetizat simul, e pe firma, sotul e plecat...asa ca tipa de la orange mi-a zis ca sa merg doar cu stampila si-mi da altul...pana atunci ma cauta lumea disperata.....noroc ca am fixul...tare rau e fara telefon.
Gio
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
hello,gagici!
La noi e zapada,e atat de frumos....am fost afara cu Balazs,era atat de incantat de fulgii care cad....De n-a balotat zapada
...lua cate un pumna de pe jos si hamm,in gurita....Sper sa nu avem probleme cu gatul
Azi mergem la o prietena,sa le faca cateva poze profi....vreau sa fac cadou bunicilor cate un calebdar 2011 cu pozele lor,sa vedem ce si cum o sa iasa,ca bebe nu prea sta la pozat si aranjat/imbracat/dezbracat
Giova,nu m-ai recunoscut dupa nume,asa-i?![]()
![]()
(pe facebook)Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Am uitat:Am facut ieri tiramisu,a iesit mortalllll

S-a papat in cateva minute.....Asa ca de Craciun voi face un tort tiramisu,e ziua sotului pe 24 si ma scot rapid
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)