Sporturi pentru copil de 3 ani - idei, experiente

Sporturi pentru copil de 3 ani - idei, experiente | Autor: Roxxy80

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Am un baietel de 3 anisori (proaspat impliniti ). Doresc foarte mult sa-l inscriu la o activitate sportiva, dansuri, ceva care sa implice miscare. Nu ma intereseaza sa faca performanta ci sa-l ajute la o dezvoltare armonioasa fizica si psihica, la socializare etc. Nu am nici cea mai vaga idee la ce fel de sport sa-l inscriu, unde se primesc copii cu varsta de 3 ani, daca este prea devreme sa ma gandesc la asa ceva.
Va rog mult sa-mi dati idei, sa-mi vorbiti si din experienta dvs, sa-mi spuneti daca ma grabesc. Orice sfat, idee sunt binevenite. Mentionez ca sunt din Bucuresti (asta daca cineva are sa-mi indice vreun club sportiv sau altceva).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marius123 spune:

patinaj la Liberty Center cu Daniela Nita sambata si duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu am dat-o pe Sophia la balet. Alta varianta era dansul (sportiv). IN Buzau pentru orice alt sport trebuie sa aiba de la 4 ani in su

Edit : salutari puiutilor tai (si tie)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Karate in regim de semicontact. Pana la 10 ani nu-l pune nimeni nici sa simuleze lupta, dau mai mult in gol, dar e f distractiv pt ei, se pune accent si pe partea de disciplina, onoare etc plus ca este unul dintre putinele sporturi care stimuleaza in mod egal cam toate grupele musculare. Aproape toate cluburile permit un antrenament gratuit de proba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu zic sa-l dai la inot.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai avand in vedere ca e baiat cred ca singurul sport ok pt el la varsta asta ar fi inotul. Sau dansul daca il pasioneaza. Si daca il primeste de la 3 ani. Un club foarte bun pt inot ar fi la Berry Fitness, e pe la Iancului, acum nu stiu in ce zona stai tu. Sau Club Daimon, la Palatul Copiilor. Ref la dans, nu stiu...la Miruna la balet primeste doar de la 4 ani incolo.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

De la 3 ani jumate ii primeste pe pitici la tenis. Stefi va merge din primavara. Apoi mai vedem daca ii place.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

buna,

Eu recomand inotul, e un sport complet, dezvolta toate grupele de muschi, respiratia, in plus socializeaza cu alti copii decat cei de la gradinita sau din parc. In plus , e intotdeauna bine sa stii sa inoti, e o chestie de siguranta. Acum prind foarte repede, Dani e in al doilea si deja inoata fara ajutor. Noi mergem de 2 ori pe saptamana, o data mi se pare prea putin, curs de 45 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La cluburile "de stat" (adica mai ieftine) nu prea primesc copii decat de la 5 ani. Aici includ Lia Manoliu - inot, karate. Poti gasi dansuri la Palatul copiilor unde sunt primiti copii de la 3 ani (30 lei/luna).
La cluburile private primesc copii de la 3 ani. In ce zona stai? Ar fi bine sa cauti ceva aproape de casa ca sa poata ajunge mai usor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai, 4 ani. La Lia Manoliu ma refer. Si pentru inot si pentru aikido, alte sporturi nu stiu ce se mai poate face pe-acolo ca eu doar cu astea am avut legatura si m-am lovit de refuzul antrenorilor de a-mi primi si pitica de numai 3 ani. In schimb la dansuri a luat-o de la 3 ani jumate. Doar ca sunt doar fetite, baieti nu au, decat unul singur care vine cu sora geamana. Banuiesc ca fac in paralel si un sport mai baietesc

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru sugestii, sfaturi .
La inot ma gandisem si eu initial, dar nu-mi permiti un club privat (am inteles ca sunt f piperate preturile).
La dansuri mi-ar placea (mai ales ca eu si sotul parca avem 2 picioare stangi cand vine vorba de dans si poate ne salveaza copiii onoarea ). La tenis mi se pare ideal.
Puisorul, unde va face puiul tau cursurile de tenis?
Eu locuiesc in sectorul 2, Teiul Doamnei, dar sunt dispusa sa merg si mai departe de casa (insa doar dupa orele 17.00 sunt liberi si in weekend).

Mergi la inceput