Buna fetelor
am nevoie iar de sfaturile voastre de mamici mai experimentate ca mine... cu ce curatam tenul bb-ului? Am incercat cu ser fiziologic dar nu vad mari imbunatatiri...Al meu bb (6 luni) are un ten sensibil zic eu..ii apar un fel de cosuri...nu multe,,,cate unul...dar e urat si deranjant..cum as putea sa-i ingrijesc tenul pt ca aceste bubite sa nu mai tot apara..am intrebat si pediatra si imi zice ca e normal sa apara astfel de bubite pana la varsta de un an..dar nu mi-a spus cu ce as putea sa-i ingrijesc fata...Voi folositi ceva pt curatarea tenului copiilor vostri? Va multumesc!
Oana, si lui Linu ii apar astfel de cosuri, eu il dau cu ceai de galbenele si in 2-3 zile ii dispare. O prietena de-a mea mama a unui baitele mai mare, iar acum de 2 fetite gemene, le sterge cu ceai si apoi cu crema de galbenele.
Eu nu am pus niciodata nimic pe bubitele de pe fata lui BB. Cred ca o crema poate fi nepotrivita. Trec singure.
Pentru linistea ta exista niste solutie care nu se clateste, de ex. la Klorane (e destul de scumpa), poti incerca desi eu cred ca nu va avea prea mare efect.
Draga Oana si puiu meu avea pe fata mici bubite, cosuleturi si puncte albe. Acestea apar din cauza hormonilor tai care se transmit in lapte. nu este ceva alarmant!
eu il stergeam dimineata pe fata cu ceai de musetel si a dat rezultate.
si cand se irita la barbita de la mancarica si jucarii roase