Mamici inimoase de Constanta (134)
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
Vladis Cismelei este aia care duce la gradi??Unde este si o librarie? Tu ai si o fetita in clasa a VIII??? bafta multa!!
Dodo-pui spune:
Vladis
asa ceva nu se uita
...azi am niste copii "sfinti",super cuminti si ascultatori
le este teama sa nu-i ocoleasca Mos Nicolae

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
Noi am facut o mica scrisoare lui Mos Niculae....speram sa o fi primit! 
eu am avut ieri rufe pe sarma....si le-a spalat ploaia de aseara
ma duc sa culc pitica
KIm, vreau si eu PM cu datele medicului-socrul tau! sau pe email: crixia@gmail.com
O duminica linistita in continuare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
Cornelia spune:
Am profitat de faptul ca am descarcat pozele de la botezul nepotelului meu (a fost ieri) si am mai pus ceva poze pe Picasa:
septembrie-octombrie http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010SeptembrieOctombrie?authkey=Gv1sRgCI7etsyYytva-AE#
noiembrie-decembrie http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010NoiembrieDecembrie?authkey=Gv1sRgCJK8lu-U3Zv0SA#
Sa va lustruiti ghetutele in seara asta!
A, caut costum de bradut pentru Stefan! Ajutor!
Dodo-pui spune:
Cornelia 
v-am admirat
sunteti o familie ff frumoasa
Ps:despre costum bradutz....daca aflu de vreun-unul dau semn
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor... deja trece we...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ontica Camelia Salutare! La multi ani Mony, sa cresti mare, frumosa si sanatoasa!![]() Georgiana sa fiti sanatosi, sa va bucurati de toate realizarile puilor vostrii! fata curajosa! Ai gasit jurnal? |
Multumesc Cami!
Am gasit la Histria cu Hannah Montana - 8,5 lei
deci ce rost avea sa-i iau altul scump si sa-l mazgaleasca sau sa-i iau scump si sa nu i-l dau sa scrie...
I-am mai luat si 3 carticele de povesti de la Disney tot la 8,5 bucata, cumparate cu banii de la parintii mei 
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Multumim inca o data de felicitari si urari fetelor 
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRIXIA Mony, la multi ani! Dinti sanatosi si multe bucurii! Noi stim cum e la varsta ei. Am vz si in Carr un jurnal roz cu inimioare, cum le place domnisoarelor la aceasta varsta. Nu stiu pret si nici pozitia la raft, fii-mea mi l-a aratat, ea stie de unde il luase...iar eu ca o mama rea am rugat-o sa- duca la loc si sa treaca pe lista mosului. |
Am fost vineri in Carre4... si am gasit tot cu Hannah unul, dar de la disney la peste 30 ron si sincer nu am considerat ca merita... cand o invata sa scrie si sa-l foloseasca cum trebuie, ii voi lua unul calumea
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Buna seara!
La noi deja a venit mos Nicolae, cu muuulte dulciuri, se pare ca toti am fost cuminti, ca nu am primit nuieluse ![]()
Cornelia: ai niste copii tare frumusei 
o seara frumoasa!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

La multi ani Mony, sa cresti mare, frumosa si sanatoasa!