Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
rodyka spune:
eu inca nu m-am gandit la mos Niculaie, pe mine mos Craciun ma mananca... nu stiu nici Mariei ce sa-i iau
, de sot am scapat ca i-am luat masina ![]()
jucarii am saci de la Maria!! iar chestii mari nu prea mai am unde sa le pun, sunt in mare dilema 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Bambo poate e aceeasi firma 

Fetelor,eu nu ii voi cumpara acel fotoliu,ci v-am aratat modelul.Mi se pare cam scump (pt noi) si nici nu e cel recomandat de kineto a noastra.
Ea ne-a aratat poza cu unu diferit cat de cat,mult mai complex fata de cel de pe site,in sensul ca poate fi folosit de la 5 luni si are o tava mult mai mare cu jucarii,care se pot atasa.Si costa doar 150 lei in Carrefour.
Coteasco LA MULTI ANI.Chiar mi-ai facut pofta de visinata,o sa ii spun sotului sa ne cinstim si noi un picut diseara.
App:ce marca e carutul tau si cat ai dat pe el?Cred ca e identic cu al meu.Da-mi un PM.
Pe noi ne-au lasat muncitorii sa dormim
,cred ca sunt in pauza de masa
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
bamboletta spune:
Eu sunt zombi
Antonia mi-a facut febra azi noapte
am stat si am pazit-o...tuseste f des...am fost la pediatra...are si putin rosu in gat..luam eurespal,stoptusin,sinupret si nurofen in caz de febra azi nu a mai facut...am asa un stres sa nu ia si David
Si e asa frumos afara azi si nu putem iesi
de maine au anuntat iar ninsoare si frig 
David asa isi mai suge manutele de zici ca suge o acadea asa ce pofta are ![]()
Michelle-eu as vrea sa-mi iau un sling...tu de unde l-ai luat?
eu nu stiu cat suge David ca nu am cantar pt bb...pt kg il cantaresc pe cantarul meu si il iau in brate
dar tot asa sugesi el la 2 ore...oare sa nu se mai satura cu laptele nostru?
eu lapte praf nu vreau sa-i dau il las asa pana la diversificare 
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
adrianaBuc spune:
paula, apa plata nu se fierbe! O incalzesti atat cat sa faci lapticul si nu mai mult. Kk verde nu e de la apa plata, ci de la LP. Kk mai galben face de la LM.
btz, de ce nu iesi la ei putin? Mai dai incolo de ghiobani.
Pentru masa de ora 4 ii pregatesc prima doza de suc de mar. Uf!
crispro, am inceput de ieri sa iau spirulina, sa vedem daca se simte ceva. Pana acum nici un stimulent nu a functionat la mine asa ca nu imi pun mari sperante.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
baby78 spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI!!!
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee La multe lunite, la multi anni micilor sarbatoriti de azi, sanatate si crestere usoara! ![]() ![]() Tudor Andrei de coteasca ![]() Aida Alexandra de alina2005![]() Denisa Maria de anca_vlad ![]() Azi, de Sf. Andrei, vreau sa le urez un calduros La multi ani si Andreilor, Andreelor, va pupam dulce dulce ![]() ![]() , sa fiti sanatosi, voiosi! (sper ca n-am uitat pe nimeni ![]() Delfinasilor: Andrei, de Florentina_C Andre, de stefania_97 Andrei, de senty_mary Andreea, de anagia Andrei, de sorina_goga Andrei , de imaya Andrei, de emushi Andrei, de cristina97 Andrei, de Coteasca Andrei, de Lalala13 Andrei, de racusor2010 ![]() Fratiorilor: Andreea de Otiliav Andres de aelita Andrei de Tanti ![]() Mamicilor: Andreea (maurice) ANDREEA84 Andreea (Dragaica) Andreea (eladea2005) ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |
multumim si intoarcem si noi urarile[flo]..si apropos..si pe mine ma cheama Andreea!
CarmenAlbu spune:
Buna ziua mamici
La Multi Ani de Sfantul Andrei!!!!
In loc de scaunel pt stat in fund pentru cine nu ia, perna de gravide e la fel de bina, ba mai buna ca o puteti face ca un cerc in jurul copilului!
rodyka spune:
lalala13,
si tie
, petrecere frumoasa!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ilinca79 spune:
Buna ziua delfinariu,
uram si noi
La multe lunite Tudor, Aida si Maria! 
si felicitam toate mamicile, delfinasii, fratiorii si taticii care poarta numele de Andrei si Andreea! Sa aveti o onomastica minunata!
Rodyka
ca ne-ai amintit ca-i sarbatoare, si eu aveam planuri de ordine si curatenie, dar le aman mai bine si stau pe forum ![]()
Adriana, poti sa incerci sa bei lichide in timp ce alaptezi. La mine a ajutat 
noi am vrut sa iesim putin afara, desi e cam frig si mohorat, dar pana m-am tot invartit eu, mi-am cautat haina si ghetele de iarna, Victor a adormit, si mi-a fost mila sa-l trezesc. Asa ca stam la caldurica...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:

Andreea - Lalala
Sanatate multa!
N-am stiut ca esti si Andreea![]()

Babiela, multi ani
finex
Si noi avem un finex, Rares Andrei care implineste 6 ani azi!
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4