Educatia copilului prietenei mele
Raspunsuri - Pagina 2

Androix spune:
Nu este o supozitie, chiar ea spune in mesajul de inceput: "As vrea sa pot sa o ajut in educatia copilului fara sa o ranesc."
Indraznesc sa spun ca acum acest comportament nu este rezultatul unei educatii defectuase, nu cred ca sunt parintii de genul acela care se distreaza copios invatandu-si copiii sa vorbeasca urit.La varsta asta e normal sa ii faca mare placere sa spuna cuvinte urite de fata cu oamenii mari. Mi-a luat ceva sa inteleg ca se amuza copios nu de cuvinte in sine ci de reactia adultilor. La mine a functionat trecerea timpului si lipsa reactiilor exagerate ci explicat cu o atitudine cat mai neutra ca alea sunt cuvinte urite pe care nu le folosesc copiii si adultii educati. Acum 6 luni ma exasperau aceste episoade, iar acum am si uitat cand a spus ultima data ceva urit.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

caramik spune:
buna mamici.am intrat si eu in discutie la acest subiect pt ca am o problema...sunt mamica unei fetite de 1an si 3 luni.ea este rasfatata noastra si a intregii familii,toata lumea o rasfata si ea a inceput cam sa si dea seama ca toata lumea e la picioarele ei...si cam a inceput sa faca mofturele.eu unaa nu prea stiu cum sa reactionez pt ca nu vreau sa am un copil mofturos si rasfata si de aceea mai tip la dansa si chiar i am dat si o palmuta la fundulet.cand i am dat palmuta a inceput sa dea din picioare si sa tipe si mai tare,dar am incercat sa fiu cat de tare pot si n am luat o repede sa o iubesc...si am lasat o sa planga pana sa potolit singura.am procedat bine?nu stiu ce sa zic nu vreau doamne fereste sa o bag in sperieti,dar vreau totusi sa ii ofer o educatie.astept cu drag sfaturile voastre.va multumesc

ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caramik buna mamici.am intrat si eu in discutie la acest subiect pt ca am o problema...sunt mamica unei fetite de 1an si 3 luni.ea este rasfatata noastra si a intregii familii,toata lumea o rasfata si ea a inceput cam sa si dea seama ca toata lumea e la picioarele ei...si cam a inceput sa faca mofturele.eu unaa nu prea stiu cum sa reactionez pt ca nu vreau sa am un copil mofturos si rasfata si de aceea mai tip la dansa si chiar i am dat si o palmuta la fundulet.cand i am dat palmuta a inceput sa dea din picioare si sa tipe si mai tare,dar am incercat sa fiu cat de tare pot si n am luat o repede sa o iubesc...si am lasat o sa planga pana sa potolit singura.am procedat bine?nu stiu ce sa zic nu vreau doamne fereste sa o bag in sperieti,dar vreau totusi sa ii ofer o educatie.astept cu drag sfaturile voastre.va multumesc |
NU AI PROCEDAT BINE.Deloc!
Nu asa se face educatie, cu palma si cu tipetele.
Edit: acum e tarziu,sunt prea obosita sa argumentez cuvintele de mai sus.
Daca vrei sa discutam despre asta, deschide un subiect separat si vor veni multe fete sa-ti explice exact unde gresesti si cam ce e de facut in situatiile astea.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´