Stiati ca...
Raspunsuri - Pagina 3
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui analessya13
Pai dragele mele daca ati raportat si nik, inseamna ca va stresati degeaba pe chestii inexistente, va place doar sa despicati firul in 4, atacati doar persoana si nu subiectul. V-as raporta eu la moderator, dar sunt fata draguta |
cred doar ca moderatorii, in acest caz au trecut cu vederea, desi altii au primit avertisment ptr mult mai putin.
eu am raportat exprimarea ta, nicidecum pe tine!
hai relax, ca maine e sarbatoare!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
analessya13 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
hai relax, ca maine e sarbatoare! Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David _M-am nascut pentru succes! |
Maine aici se lucreaza.
viviana spune:
1. Comentariul meu nu a fost rautacios. Ci plin de bun simt. Eu insami cand am o nelamurie cu privire la un articol incerc sa discut cu semnatarul articolului sau sa postez un comentariu asteptand apoi reactiile.
2. Daca stiam ca este un concurs de raspunsuri inteligente nu as fi participat. Nu de alta dar nu cred ca arbitrul se poate ridica la inaltimea postului.
3. Nu ar fi trebuit sa te mire comparatia cu Romania. Pentru ca nu a fost rautacioasa ci a fost mai degraba ceva gen: "Daca Romania, care are un nivel de trai mai scazut decat al nostru, a putut sa ajunga in primele locuri, daca si-a permis investitii in asa ceva, noi de ce nu putem, de ce nu ne permitem? Ce au facut ei bine si noua ne scapa?"
Romania a fost pusa acolo drept model de urmat.
4. Google translate nu este chiar atat de bun. Traduce mot a mot uitand de topica frazei.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Mai am ceva de adaugat: totusi, multumiri pentru ca nu cunosteam informatia.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
analessya13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Mai am ceva de adaugat: totusi, multumiri pentru ca nu cunosteam informatia. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
La aceasta nu pot decat sa adaug ca ai fost inspirata in alegerea titulaturii de langa id-ul tau.
Orice comenatriu mi se pare de prisos. Forumul poate contine si subiecte proaste sau seci si subiecte mai bune, fiecare le interpreteaza asa cum vrea. E si normal, gandim diferit. Ce nu inteleg eu de ce un subiect nu poate fi dezbatut pro sau contra, insa in limita bunului simt. Daca te-ai simtit jignita ca am postat acest topic, puteai foarte frumos sa il eviti, sa nu il deschizi sau sa nu raspunzi. Insa nu, X sau Y au interpretat n motive pentru a gasi scopul topicului.
P.s.1 Personal, comparatia cu tara noastra a fost facuta cu rautate. Asta e parerea mea, asa cum tu crezi altceva si nu am de ce sa te contrazic dat fiind ca ti-ai si argumentat punctul de vedere.
P.S.2 Ma simt ca intr-un ring de box la acest subiect.
viviana spune:
Analessya13,
Am fost doar contrariata de faptul ca ai catalog ceva scris cu buna intentie drept rautacios.
Atata tot.
Cum poti spune ca cineva se poate simti jignit de deschiderea unui topic?
vivi
analessya13 spune:
Viviana, am dedus din primele mesaje care erau ale tale si unul al Abramburikai. Eu am primit-o ca pe un insult in ceea ce ma priveste. Si daca tot am vazut ca, (scuze) comentariile rautacioase erau unul dupa altul, nu imi dadeam seama daca am jignit sau nu pe cineva.