Sa ma ingrojorez?
Raspunsuri - Pagina 11
Crinutz spune:
Si tatal tau prezinta aceste simptome? El ce diagnostic are ? A rezolvat ceva cu tratamente ? Poate e ceva genetic...
stefan1994 spune:
Pai tatal meu tot asa,cred ca facea atacuri de panica.Nu mai mergea/merge cu metrou...Cand iesea cu baietii la o bere la ceva fugea imedia acasa pentru ca ii se facea rau...doar in mintea lui zice.Primu siomptom a fost acum 10 ani.
Si-a facut si tomograf la cap si nu ia gasit nimic grav,in afara ca are 3 veticole sau cum le zice in loc de 2.Nu stia de ce are ameteli,de ce ii e rau tot timpul..Cred ca si mostenesc de la el astea...el de la mamaia eu de la el...dar cu toate astea el pleaca in Suedia 55 de ore de mers cu autocaru,traverseaza si marea Balticac cu vaporu...aaa...sa va spun o chestie:
prima oara cand a plecat el in Suedia,pe vapor ia facut rau de tot,a vomitat,avea panica...cand se apropia sa vina acasa nu stia ce o sa fac cum o sa traverseze el iar cu ala.L-a auzit sefu' lor , tot un roman , de acolo si i-a spus "lasa ma Mitica,ca iti dau eu o pastila si nu mai ai nimic"cand a ajuns la vapor ia dat pastila,dupa ce a traversat la intrebat " cum mai ti-a fost ma " .."Bre,parca nu mai mi-a fost asa rau,m-am simtit mai bine".Si ghici ce i-a dat :)) o aspirina :))..."Bai mitica,eu ti-am dat o aspirina,dar tu ai stat cu gandul ca ai luat pasila si nu mai ai nimic".Ce putere de control are gandul, si creierul...asta daca stii sa il controlezi :(.
stefan1994 spune:
Ieri am fost la sala palatului...cum am plecat de acasa sper autocarul care ne ducea acolo ma luat atacul de panica.Aveam starea aia de ireal accentuata rau....simteam ca ma sufoc....eram cu varul meu..m-am urcat in masina,am mai vorbit cu fete,nici nu stiu cand am ajuns acolo,mai ma linistisem.
Cand am ajuns acolo,m-am urcat tocmi sus de tot,s-au sitins si luminile..iar regretam ca m-am dus...mi-era rau,imi era somn,simteam furnicaturi in fata in maini,n-aveam chef de nimic...norocul meu a fost ca am stat langa 3 fete si mai am vorbit cu ele,si nu a mai fost chiar asa urat...in fine...
Cand m-am trezit de dimineata,aveam o durere de cap foarte tare,acum vad ca mai mi-a trecut,dar totusi nu ma simt bine...nu am chef de vorba cu nimeni,mi-e somn,cand ies afara vad numai zig-zaguri la ochi.....nu imi arde de nimic,am o stare de lesin.Tin si post azi si maine sa ma spovedesc si impartasesc si eu.. :)...mda,cred ca psihicul meu e terminat,e la pamant de tot.Ma gadesc numai la prostii,ca nici un om n-ar trebuii sa se gandeasca...Ma gandesc ca toti suntetm muritori,la ce mai facem chestiile astea....am ajuns in ultimu' hal....:((
stefan1994 spune:
Gata,m-am convins ca nu mai vrea sa imi raspunda nimeni.Multumesc de sustinerea de pana acum.Sarbatori fericite,sanatate si tot ce va doriti:)
XIO spune:
Stefane, nu ai nimic organic, ci psihic. Deci poti sta linistit ca nu vei muri din cauza vreunei tumori, boli organice, toate simptomele tale vin pe baza nervoasa, cred ca e destul sa iti spui asta cand mai ai astfel de stari.
Pt. linistea ta sufleteasca du-te la un neurolog care te va consulta si te va linisti si el, daca va crede de cuviinta va solicita un Ct.
Nimeni u iti mai raspunde pt. ca de fiecare data ti s-a spus acelasi lucru si de fiecare data tu continui sa spui aceleasi lucruri.
It's all in your had!
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
stefan1994 spune:
Craciun Fericit tuturor!!!
in loc sa ma simt bine,mai rau imi e...
am plecat cu ai mei pana la o cunostinta,si n-am avut ce face sa ii zic sa imi dea si mie masina sa conduc pe un camp,ca poate mai uit si eu de rau...De unde,m-a luat un val de emotii,inima batea puternic,simteam k ma sufoc....starea aia de ireal accentuata rau,de parca nu mai eram eu....n-am mers 100 de m ca m-am dat jos si i-am spus ca mi-e rau(la parinti).Am sunat psihologul si a zis ca e normal,de la emotii etc..m-ai m-am linistit,dar cand m-am linistit m-au luat ameteli,adica simt o presiune in cap,nu vad clar pana depate...si am impresia ca se misca obiectele...daca stau in picioare si ma pun jos simt ca imi bubuie capu.Iar mi-e frica....ca poate patesc ceva si mor,de ce am eu ametelile astea si starea sta...simt o pres si in ceafa..ceva pe piept...sunt bulversat rau in cap....si mi-e frica rau...ce sa mai fac???:((:((
stefan1994 spune:
Si acum regret ca am condus ....zic...iaute ma poate fac ceva si mor dintr-o prostie ca am condus :(( nu mai ma urc niciodata pana nu ma fac bine...
S-au strans multe care nu le mai fac niciodata :(((...
stefan1994 spune:
Pe mine gandul ma omoara...am observat,in unele momente chiar stau binisor psihic...dar cand ma gandesc,ca poate mor,si sunt atatea lucruri frumoase pe lumea asta ... ma ia asa cu rau,cu o stare proasta...nu mai imi arde de nimic.
Cred ca am cazut in depresie...Nu mai imi place sa fac ce imi placea inainte...Nu mai imi place sa vizitez sau sa primesc vizite,si nu fac misto,chiar nu mai imi face placere.Nu mai imi place sa fac petreceri....inainte mergeam pe la rude,beam un suc,un pahar de vin rosu,ascultam muzica ma distram acum...ohhhaaa...ma gandesc intr-una ca poate mor si nu mai apuc cutare lucru...si de ce mi-e frica ca mor,pentru ca mai niciodata nu ma simt bine fizic...ameteli,respiratia modificata,starea aia de vis...de parca sunt eu de ma face leguma...
inainte sa fac anxietatea eram constient ca o sa mor,adica ma rugam cand plecam de acasa la durm lung,etc...dar nu ma gandeam ca pot eu sa mor din ceva,nici nu imi dau seama acum cum gandeam atunci...
imi vine sa plang cand ma gandesc la starile astea,la toate prostiile........................:(( :(( :((
stefan1994 spune:
App...pe mine a ajuns sa ma sperie si cand ma simt bine..adica mai binisor.."wow,dar ce e cu mine de ma simt asa bine :-ss" .....
kariguld spune:
nu mai repet ce ti-au spus fetele.doar subliniez faptul ca s-au expus aici experiente similare, pe care tu nici nu le-ai bagat in seama.
repeti ca o moara stricata aceleasi lucruri, iar si iar.....
statul pe internet nu-i o solutie ptr tine, catusi de putin. conversatiile on-line nu te ajuta, ba dimpotriva. la vartsa ta ar trebui sa stai numai pe afara, sa ai planuri si sa fi un adolescent plin de viata. observ ca-ti face placere sa te plangi, sa te vaiti precum babele. si mai constat ca-l copiezi pe tatal tau. e ceva domnule sa ai boli inchipuite!
pacat ca nu iei in seama sfaturile date aici. o alta mare gresala este ca nu comunici cu mama ta. ce garantie avem noi ca ei nu-i pasa ce scrii pe net? iti dai seama ca te afunzi singur? netul nu te ajuta cu nimik, chiar daca tu vrei sa crezi asta. e clar ca ai nevoie de atentie, de asta repeti la nesfarsit aceasi placa, dar atentia nu o vei gasi pe net. nici chiar experientele expuse aici nu-s de folos ptr tine, ptr ca nu iei in seama ce ti se spune.
ajutorul il vei gasi numai in viata reala, la medici si familie.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!