Tahitian juice noni

Tahitian juice noni | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

De curand am achizitionat acest Noni Juice de la o cunostiinta ,in ideea ca imi va creste imunitatea si nu voi mai raci asa des in perioada rece.Este ok cred ,momentan am observat ca dorm mult mai bine si ma trezesc dimineata bine,nu mai am acea stare ca am dormit si dimineata eram praf parca mai obosita,pe parcursul zilei tonusul este ok,nu mai sunt obosita pe la jumatatea zilei si partea nasoala......da pofta de mancare si ..m-am mai ingrasat putin
http://www.produsenaturiste.net/products/Suc-de-Noni-Tahitian.html#
acesta este produl:

citesc pe net ca lumea il administreaza si copiilor pentru imunitate dar pe sticla mea scrie: recomandat copiilor de la 12 ani .Deci nu-l pot da fetitei mele de 8 ani.Am citit ca lumea il administreaza si copiilor de 3-4 anisori.
Deci ?Ce sa inteleg?Ca exista un alt suc noni pentru copii?
va rog mult daca ati folosit ,sau ce alte pareri mai aveti despre acest suc Noni?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nimeni,nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

nu am consumat acest suc/fruct... dar de ce te stresezi? usturoi,catina,afine,mere, morcovi,lamai,etc...sunt atatea produse foarte bune pt cresterea imunitatii:-)



devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns colnago spune:

Originala bautura noni este bautura bioactiva Tahitian Noni de la TNI, fetele mele o consuma de 3 ani, nu au avut probleme cu sanatatea.
http://www.tahitiannoni.ro/2595235/
Se poate administra si bebelusilor, nu are contraindicatii
www.nonitv.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Sa inteleg ca acesta este fals?
http://www.produsenaturiste.net/products/Suc-de-Noni-Tahitian.html#

doar cel postat de tine este adevarat?macar sa stiu pe ce-am dat banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Monica, acesta e al doilea an in care ii dau Dariei Noni de la Calivita (http://www.cali.ro/22-noni-liquid-sirop-din-fructul-minune-noni.html) si sunt foarte multumita. Eu nu am luat pentru mine.



Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

monica,parintii dau copiilor noni de la calivita.

in alta ordine de idei,ce mai face fata ta,i au trecut durerile de burta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns colnago spune:

Buna tuturor. Iata ce scrie la ingrediente suc noni CaliVita:

Un flacon are 946 ml de sirop concentrat si costa 206,80 RON (cel mai mic pret de distributie). O portie de 15 ml de sirop (o lingura) contine:
- 500 mg extract de Noni fruct.
- Alte ingrediente:
Acid citric (0,83 mg), Aromatizant natural de afine si zmeura (0,20 mg), Xanthan (0,20 mg), Metilparaben (0,10 mg), Sorbat de potasiu (0,20 mg), Benzoat de potasiu (0,10 mg), Sodiu (70 mg), Apa (87,54 mg), Fructoza (7,50 mg), Calorii (15 kj), Glucide (2g).

Originala bautura bioactiva Tahitian Noni contine 89% suc din pulpa fruct si 11% afine si struguri rosii. Se poate administra la orice virsta. Este singurul produs care are acordul Novel Food al UE:
http://mindenaminoni.uw.hu/docs/novelfood.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriancadar spune:

Dragilor si dragelor, cititi cu atentie eticheta. Ma mir ca dati 207 lei pe un suc de noni, in flacon de plastic, si avand in compozitie o gramada de aditivi, si mai grav, avand in compozitie chiar parabeni! Voi chiar nu cititi ce scrie pe etichete? Va otraviti copiii de mici cu benzoat de sodiu si parabeni.

Daca tot vreti sa le dati copiilor suc de noni, cautati in magazine produsele ambalate in sticla de sticla, nu in plastic, si mai mult, cautati produse certificate ecologice, BIO.

Vedeti aici toate produsele de pe piata romaneasca cu noni:

http://www.produsenaturiste.net/categories/%252dSuc-de--Noni%2C-capsule-noni/

Doar 2 firme produc noni de calitate, (cele ambalate in sticla pe site-ul demai sus), fara aditivi nocivi pentru sanatate si mai ales pentru bebelusi. Eu vi-l recomand pe cel la 178 de lei, este produs in Belgia, este ecologic, si este 100% suc de noni. Si cealalalta varianta de suc de noni este OK, dar nu este certificata ecologic, si nu este 100% suc de noni, ci 89% suc de noni, restul afine si struguri.

Acuma fiecare face cum vrea, dar intamplarea face ca eu sa cunosc foarte bine piata asta, si v-am spus cum stau lucrurile, mai incolo depinde de fiecare ce face cu aceste informatii, daca continuati sa va indopati cu benzoati si parabeni sau nu:)

Sanatate la toti, si mai cititi etichetele, si pe cat posibil evitati parabenii si benzoatul de sodiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns colnago spune:

Originala si calitativ pe departe cea mai buna este bautura bioactiva Tahitian Noni din partea fiemei Morinda Bioactives. Sticla de 1L, cu 89% suc din pulpa noni si 11% afine si struguri rosii, fara alte adaosuri. Costa 136 Ron/1L. Singura care detine acordul Novel Food al UE. INCC o foloseste ca etalon. Este primul produs pe baza de noni aparut pe piata, in anul 1996, de atunci au aparut peste 200 de contrafacaturi. Firma MB este singura care detine tot procesul: de la cules pina cind sucul ajunge la cumparator si ocupa peste 90% din aceasta ramura.
http://www.youtube.com/watch?v=ulUrRFnKIMc
Arata asa:
http://mymorinda.com/2595235/ro-ro/store/tahitiannoni/index.html

Mergi la inceput