America (215)
Raspunsuri - Pagina 25
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Vio nuuuuuuuuuuuuuu!!! eu vreau soare MULT!!!cu ce carne, fasolea? ca vad ca tu esti de a mea, mai light asa. Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family |
Cu nici un fel de carne, fasolea Corina. Si mai am o salata de fasole boabe excelent de buna .
Frumoase fetele tale Corina Dar la cea mica tinjesc eu ca deh mare am si eu
iulianm spune:
Cimbru, da, merci ruxij. Si dafin.
Am facut sapaturi, si am gasit on line foi de varza murata, la
parthenonfoods (dot com); vinde si Amazonul, dar tot luat de la pf.
Si daca tot dau linkuri, eu am mai comandat diverse (fara probleme) de la eurofoodmart (dot net) si delicatese de la dartagnan (dot com) (excelenti cind au sale!).
CRISMIR spune:
Corina,superbe pozele!!!Super Raluca,ce gratioasa este,:))......ti-am mai zis,da,ca ai doua fete...sa va traiasca!!!
La sarmale eu nu pun morcovi si pun cimbru,exact ca si Lia,e foarte important cimbru...iar eu cand calesc ceapa pun boia...spor la bucatarit!!!
Vio,nu-mi mai fa sange rau,...ca tare as fi vrut sa venim...da sti tu...offf...eu ma bucur ca macar mergem la Atlanta,si dam o fuga la munte prin zona,sper sa prindem zapada,:)...azi de exemplu a nins si-n Atlanta,hahaha...de-am avea si noi norocul asta
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ruxij spune:
La noi e un mic blizzard:) Speram sa fie inchise scolile lol Desi eu tb sa fac maine Christmas shopping. Am terminat de decorat casa. Mai pe jos asa, pe tufisuri si in geamuri, nu pot sa ma urc pe scara si nici n-am scara. Si facui si bradul.
philip spune:
corina, raluca e o adevarata domnisoara
fetele care calatoriti de sarbatori pe unde va duceti? sotul vrea la zapada...
ruxij spune:
Noi ne ducem in Wisconsin sa il invatam pe fi-miu sa skieze. Skiatul lui o sa fie doar o data anul asta, o sa incerc sa il duc odata pe an. Noi nu avem partii aproape, asa ca trebuie planificata o calatorie, cu hotel si tot restul. Macar putem conduce.
corinadana spune:
Vio, Mirela, Andreea !!!
Au fost ai 85 de grade; dupa show am mers cu bicicletele la plaja :). Frumos.
Vio sigur ca o vreau, reteta!!! O pui aici sau mi o dai pe mesaj privat?
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
buflea spune:
Frumosi brazii vostri - al meu e inca in garaj ... pt ca ieri a fost barbatul la hockey cu copiii si intr-o inspiratie nefericita, cand i-a adus inapoi, am decis ca trebuie sa merg la Sport Authority ca ii cumpar Flaviei casca si ochelari de ski ... acolo eterna problema cu copiii dupa mine. Sa explic de ce nu ii las acasa, pentru ca acasa cu soacra sau barbatul inseamna copiii la TV si ei vazandu-si de treburile lor personale. Macar eu, daca ii car dupa mine, nu stau la TV, stau pe capul meu e adevarat, dar e mai sanatos pentru ei si mai nesanatos pentru mine.
Dupa Sport Authority, am aterizat la Target sa-i cumpar lui Alex sanie, ca avem doar una, de doua locuri evident, dar sa-mi raspundeti mie la intrebarea "cum imparti o sanie e 2 locuri la 2 copii cand amandoi vor sa stea in fata in acelasi timp ?"
Cand am venit acasa, barbatul pleca la Macys sa-si cumpere geaca de iarna - a plecat si s-a mai intors seara la 6:00 P.M. un car de nervi ca i-a luat 40 min sa parcheze masina, ca toata lumea e nebuna in magazine, ca nu aveai loc sa te invarti ...si uite asa de nervi a cuparat un joc video si 2 volane sa se alerge cu fi-sau pe sosele - adio brad ! ! !
Eu cu Flavia am incercat sa fac Gingerbread House-ul ala - baiiii fetelor, ce dezastru ...ce m-am mai enervat cu icing-ul ala care trebuia incalzit, apoi asa cald trebuia sa lipeasca peretii aia ...si am avut la lipituri din astea de facut de m-am facut ca un porc pana in par de icing. Apoi nu va spun ca mai trebuia sa zugravim peretii aia tot cu icing, ca aveam vreo 4 pungi de diferite culori - ratare maxima, nu mai cumpar in viata mea proiecte din astea la care sunt complet paralela de ajunsese sa ma incurajeze Flavia ca e frumos.
ruxij spune:
Buflea, esti o eroaie, eu sincer nu as lua copiii cu mine la cumparaturi pe motiv ca se uita la TV acasa si e mai sanatos sa imi puna mie nervii pe bigudiuri. Oricum se plictisesc de moarte cu tine si nici nu iti poti vedea de cumparaturi. Fi-miu face 9 ani in Feb si eu nu il iau nici la grocery shopping decat in situatii de exceptie, chiar dc. n-am cu cine sa il las. Imi fac shoppingul NUMAI cand e el la Kumon sau chiulesc eu de la servici. Cum tu ai cu cine sa ii lasi, eu iti recomand calduros sa ii lasi la TV. Crezi ca nu stau la TV sa isi prajeasca neuronii oricum cat esti tu la servici?
Saptamana asta cred ca nu ma duc la servici deloc WTF, cine are timp de servici? Azi am f...d up ziua ca am avut 2 hr delay la fi-miu la scoala. Apoi prietenii la care a fost fi-miu cat fosta nanny facea criza de nervi m-au sunat sa ma roage sa stau cu copiii lor ca ei aveau amandoi nu'sh ce mitinguri mega importante. Deci normal ca a tb sa platesc favoarea pe care mi-au facut-o cand n-ar fi trebuit sa am nevoie de favoruri. Mda...I'm not over it. Copiii lor au venit la 11.30, i-am luat cu mine la dentist, i-am dus la Pizza Hut,apoi la inghetata, acum sunt la mine, e 3 dupa masa. Who cares about the job? Maine trebuie sa fac Christmas shoppingul pe care nu putui sa il fac azi din cauza de copii. Deci iar nu ma duc la servici. Ma duc miercuri sa le dau un lunch membrilor grupului, sa evaluam si sarbatorim realizarile lor din semestrul asta, sa facem planul pt. semestrul viitor si sa prezentam noi membri ai grupului. Joi cred ca lucrez (poate) Iar vineri ma duc la cetatenie, deci iar nu lucrez. Deci, inca odata, cine are timp de servici, ca eu nu
arminad spune:
Bey, da ce servici ai..Si io vreau servici d-asta. De fapt eu vreau si mai mult. Vreau sa nu-mi misc nici macar k.. pina acolo, ci doar sa apas pe bumb "Send' si dupa-aia sa ma duc la cumparaturi linistita. Adica sa fiu freelancer( cum ii zice la noi in Oltenia)