America (215)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Fetelor & , sa zice lumea ca ar avea talent, vom vedea mai incolo cand va trebui sa sacrifice multe daca vrea sa faca performantza. Deocamdata ii face placere, merge cu drag ... deci mergem inainte.

Corina, incerca dropshots, te lasa sa pui filmulete mai mari chiar si pe varianta free. De abia astept sa o vad ... mor dupa fetitze si dans
Patrick a facut si el un an de dans iar acum ne distram acasa pe wii dance ca n-am mai avut timp in schedule si de el din pacate.

Miereamara, la Patrick la daycare au in fiecare an party de Christmas si vine Santa, bla, bla, bla. Atunci cand e party-ul trimit la daycare un cos mare (in jur de $70) cu fructe, dulciuri , etc Il iau de la un magazin Italian care au numai lucruri yummy. Este ptr. tot personalul care se ocup de ei (educatoarele, bucatareasa etc) si il servesc acolo. La cos pun o felicitare de Craciun (noi facem in fiecare an cu poza lui Patrick) pe care o scrie el Thank you si le deseneaza ceva acolo. Cam asta este tot si nu e nimic personalizat si ies mult mai ieftin decat daca as lua la fiecare in parte si nici nu omit pe nimeni de pe lista.
La scoala in schimb educatoarei ii va duce Patrick tot asa o felicitare scrisa de el si un Tim Hortons gift card de $15.

Philips, mult noroc in noul inceput. Locatia este absolut superba ... eu am mai zis, daca ajungi acolo nu ne uita si trimite-ne lista de job-uri available si te vom insoti
Multa, multa sanatate lui Nick cel mic, sa treaca si episodul asta cu dintisorii.

AlinaTaroma, multa, multa sanatate celor dragi din tara. Te si imbratisez, sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miha, Sanzi !!!

Miha a trecut?

Am sa incerc dropshots Newmami! iar acum ma invrednicesc sa descarc ceva poze noi in computer.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

New Mami multumesc! eu ma gandeam la un gift card la Barnes and Noble sau Target. Dar are 5 educatoare:))

L-am vazut pe micul inotataor, e nemaipomenit si ce frumusel este, o sa faca furori mai tarziu:)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Miere nu aveti Cotsco? sau acelasi gen? sunt cosuri de diferite marimi, cu diferite chestii in ele - aspectuoase si la toate preturile :)

TANGLED am vazut si noi in 3D! ff dragut si ptr cei mici si ptr cei mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona , de sunat, n-am mai sunat, dar nici pe mess, nici pe aici nu ne-am mai conversat.
eu la educatoare le-am dus plante, bambus in vase de alea chinezesti.
newmami, daca chiar te intereseaza locatia, vezi usajobs.gov
vio, am scris si la subiect, multa sanatate si tie putere.
maine vine prima echipa sa ne faca bagajul, adica ce vor trimite pe avion sa avem imediat cum ajungem acolo. apoi ne linistim pana pe 3 ianuarie.

Mergi la inceput

papusica mea http://www.facebook.com/album.php?aid=44612&id=1832428372&l=60338742af

Vio bolnavioara? am citit la Andreea...Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corina- ce mareee e! si ce seamana cu Ralu

philip- spor la impachetat!
imi permit un sfat incearca sa afli daca au produse gluten free .... ai putea trimite cateva cutii cu produse, pana te instalezi si vezi care-i situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

S-a rezolvat cu pasaportul!!! Traiasca d-na consul!!! A fost super de treaba...s-a rezolvat pe loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Corina, sa-ti traiasca frumusetea de fetita, e tare dulce!

Am primit o veste buna in cele din urma. Dupa doua luni de monitorizare si teste, Dr. mi-a raportat ca nivelul Hcg a ajuns in sfarsit la 0, deci riscurile de boala trofoblastica sunt minime. Am avut ceva probleme dupa mola partiala, am sangerat mult, dar pot sa rasuflu usurata, in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pumba, excelenta ideea, saru mana. eu nu prea mananc produse preparate din comert gluten free, gatesc si mananc acasa dar cateva chestii care-mi plac s-ar merita trimise .
corina, cat de mult seamana cu Raluca. wow.

Mergi la inceput