Ce cred amantele?
Raspunsuri - Pagina 3
ioanamatei spune:
si eu cred ca in general sunt atat de disperat esa nu fie singure incat nu se mai uita ca se combina cu un barbat insurat.sunt genul de femei nesigure pe ele, cate amante, femei cu capul pe umeri ati pomenit?sau sunt si ele casatorite si au o viata proasta in casnicia lor si se gandesc ca o aventura le va face sa se simta mai bine.cunosc si eu o amanta....se facea ca nu vede ca tipu avea si copil..initial mi-a zi sca cica gagiul cel nou e divortat...yeah right....iar tipa a renuntat destul de repede la a mai fi amanta cand si-a gasit unu mai disponibil, adica neinsurat.insa cand era cu tipu asta insiurat si cu copil...era mvai..indargostita peste cap....dar de fapt avea o prb personala, voia neaparat sa aiba si ea o relatie cu cine, sa o bage si pe ea cineva in seama.bine ca i-a trecut ;)
witeflower spune:
Poate ca suna ciudat ca ma preocupa in asemenea momente ce cred amantele... Dar adevarul e ca asta imi bazaia prin cap in seara in care am scris...
Poate nu conteaza ce cred amantele, dar... cu acest subiect am simtit eu nevoia sa-mi racoresc nervii - luandu-le un pic la bani marunti.
Si da, mi-e ciuda pe amanta sotului meu, nu anume pt ca mi-a "furat" mie sotul (pt ca , asa cum spunea cineva, in ultimii ani ne-am cam ratacit unul de altul, exceptand perioada in care l-am conceput pe micut). Dar mi-e ciuda ca aceasta "cireasa de pe tort" le "fura" copiilor mei tatal - asta simt in momentul de fata. Nu e deloc un tata perfect, dar... e tatal lor.
Desigur, eu as fi preferat sa recunoasca - ori el, ori ea, ori amandoi - caz in care decizia mea ar fi fost simpla. Asa insa eu tre sa strang "probe" ca sa nu pic de fazan in fata lor, ca bag divortul aiurea, bazandu-ma pe simple presupuneri.
Mickyyyy, punct ochit- punct lovit - e amanta casatorita, care e, probabil indragostita si care, probabil, vrea sa-si pastreze si sotul, cu care are si copil. Si, da, incep sa ma luminez de ce nu vor sa isi asume relatia - pt ca amandoi ar pierde prea mult, asa se acopera unul pe altul, isi pastreaza relatia lor, dar si familiile. (Cel putin asa cred ei ca merge treaba...).
Si deus - da, aici m-ai prins. Amanta e in aceeasi faza de indragostire oarba ca si o viitoare sotie... cam cum eram deci si eu pe cand iubeam "magarul" (sa-mi fie iertata expresia, asa mi-a venit in seara aceea...). Merci, ma simt cu musca pe caciula, dar... ai dreptate! Si stii... asta ma face sa ma simt mai bine!
mirela0521 spune:
witeflower, dar tu esti hotarata sa bagi divort? mie una nu imi pari, dar poate ca ma insel eu. vezi sa nu treci de cealalta parte. in sensul ca acum zici ca stai ca sa aduni probe doveditoare ca ei sunt amanti, dupa care vei hotara sa stai ca el a promis ca se face baiat cuminte si de casa, dupa care vei sta pt copilasi sa aibe un tata... si uite asa vei ajunge intr-un cerc vicios cu motive care mai de care mai inchipuite sau mai plauzibile si nu vei mai sti ce vrei cu adevarat si cum este mai bine pt tine si pt copii.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
XIO spune:
Dar de ce nu va ganditi si la amantele care vor doar sex?
Exista o chimie intre 2 pers, se lasa prada atractiei, fac sex o data, de 7 ori si gata.
Stiu 3 cazuri de amante care sunt de fapt otii...nu, 4 cazuri. Mai exact, 2 cazuri difrite:
1. El casatorit, el si ea se intalnesc la munca, ea casatorita. Ajung amanti, tot colectivul stie de ei, trec anii peste ei, si s ajunge ca de sarbatori la masa de Craciun sa fie el i sotia, copiii lor, amanta si copilul lor (da, amanta are copil cu el). happy family.
2. El casatorit, ea necasatorita, se intalnesc la locul de munca. Ajung sa fie impreuna, doar sex. Anii trec, ei d fapt unt impreuna ca si cupu, toti stiu de ei inclusiv sotia. Cand merg la petreceri sotia e doamna, amanta nu bagata in seama dar e supravegheata cu dragoste de el.
Si inca o poveste, cu happy ending pt. amante:
El casatorit, ea nu, se intalnesc la locul de munca. Ajung sa fie impreuna. El cu ea, dar el si cu alta colega de la alt departament. Cele 2 colege stiu una de alta si se porcaie pe unde apuca. Sotia apare la el la lucru i le vede pe cele 2 aproape batandu-se in fata cladirii pt. el. Se duce la directorul otului si ii spune ca e inadmisibil ca acesta o inseala cu femeile d la lucru. Mai raman casatoriti, el renunta l a adoua amanta pt. prima si in final la sotie pt. amanta. Cel putin asa presupun, ca i-am vazut plimbandu-se pe trada si e tineau de mana, l-am intrebat pe un subaltern de-al lui si a spus ca "X e cu y(amanta" , si pe langa cu nevasta-sa".
Mai sunt si oameni destepti sau cu mai mult bun simt care daca fac ceva (sex cu altcineva), aleg o pers. necunoscuta, din alta tara sau oras cu care nu tin legatura deloc. Adica un one night stand. Daca tot inseli macar sa o faci cu cap.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui witeflower Si da, mi-e ciuda pe amanta sotului meu, nu anume pt ca mi-a "furat" mie sotul (pt ca , asa cum spunea cineva, in ultimii ani ne-am cam ratacit unul de altul, exceptand perioada in care l-am conceput pe micut). Dar mi-e ciuda ca aceasta "cireasa de pe tort" le "fura" copiilor mei tatal - asta simt in momentul de fata. Nu e deloc un tata perfect, dar... e tatal lor. |
Fa-te in continuare ca nu vezi nimic si cel mai probabil relatia copiilor cu tatal nu va suferi modificari. Si daca pana la urma, in ciuda faptului ca ii vei da pace, omul va pleca dupa amanta...tot nu se cheama ca amanta le-a furat tatal...ci ca tu nu ai inteles ca nu poti pastra un barbat doar ca sa fie tatal copiilor tai.
Deus spune:
"Desigur, eu as fi preferat sa recunoasca - ori el, ori ea, ori amandoi - caz in care decizia mea ar fi fost simpla. Asa insa eu tre sa strang "probe" ca sa nu pic de fazan in fata lor, ca bag divortul aiurea, bazandu-ma pe simple presupuneri."
tu-l iubesti si te intelegi bine cu el si ai vrea sa divortezi doar daca ai dovezi clare: spovedanie, poze, etc?
1 cum te simti cu el ? esti fericita?
2. este un tata bun ?
3. crezi ca poti sa-ti refaci viata sau ti-e frica de asta si de aceea te cramponezi in relatie?
4. asta este modelul pe care vrei sa-l aplice si copilasii cand o sa fie mari?
5. ce vrei sa faci concret?
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
AgnesLuca spune:
citat din mesajul lui witeflower Si da, mi-e ciuda pe amanta sotului meu, nu anume pt ca mi-a "furat" mie sotul (pt ca , asa cum spunea cineva, in ultimii ani ne-am cam ratacit unul de altul, exceptand perioada in care l-am conceput pe micut). Dar mi-e ciuda ca aceasta "cireasa de pe tort" le "fura" copiilor mei tatal - asta simt in momentul de fata. Nu e deloc un tata perfect, dar... e tatal lor. |
Witeflower imi pare rau de ceea ce se intimpla.
Stii ce cred eu ca le poate fura de fapt amanta copiilor tai ? Linistea mamei lor, dar asta numai daca ii dai tu voie sa o faca. Stiu ca este greu, foarte greu, mai ales cind nu ai o certitudine 100% si inca mai speri in fundul sufletului ca nu e asa.
Iti doresc multa putere, indiferent de drumul pe care hotarasti sa o apuci.
MariaG spune:
citat din mesajul lui witeflower Si da, mi-e ciuda pe amanta sotului meu, nu anume pt ca mi-a "furat" mie sotul (pt ca , asa cum spunea cineva, in ultimii ani ne-am cam ratacit unul de altul, exceptand perioada in care l-am conceput pe micut). Dar mi-e ciuda ca aceasta "cireasa de pe tort" le "fura" copiilor mei tatal - asta simt in momentul de fata. Nu e deloc un tata perfect, dar... e tatal lor. Desigur, eu as fi preferat sa recunoasca - ori el, ori ea, ori amandoi - caz in care decizia mea ar fi fost simpla. Asa insa eu tre sa strang "probe" ca sa nu pic de fazan in fata lor, ca bag divortul aiurea, bazandu-ma pe simple presupuneri. |
Stiu ca doare, dar exact de aceea ti-e ciuda pe amanta sotului tau (presupunand ca ii este amanta) caci tatal copiilor tai va ramane tatal copiilor tai indiferent cu cate femei se va culca de aici inainte si relatia lui cu ei nu se schimba odata cu schimbarea patului in care se culca. Daca este un tata pentru copiii tai va ramane un tata pentru copiii tai. Daca doar locuiti in aceeasi casa si nu se comporta ca un tata atunci n-ai un tata pentru copiii tai si nu se schimba nimic.
Cat despre stransul probelor, daca si sotul tau este de acord sa divortati atunci nu-ti trebuie probe pentru nimic. Divortati din culpa comuna si crutati copiii de niste traume.
Sa-mi fie iertat tonul apasat dar am vazut atatia copii victime in razboiul asta intre mama si tata si folositi pe post de paravan incat ma revolt de fiecare data.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
ioanadara spune:
Accept, situatia pe care o pomenesti tu, adica aceea in care doua persoane angajate deja intr-o casatorie se intalnesc si isi dau seama ca pot"trai fericiti pana la adanci batraneti" si renunta fiecare la fostii parteneri pentru ca nu pot trai in minciuna si pentru ca se iubesc, nu poate fi aceeasi cu cea descrisa aici de witeflower pentru ca cei doi porumbei din povestea ei (din nefericire reala) nu au deloc de gand sa faca asta ,vad. Ei se complac bine merci in situatia asta in care au si familii dar sunt si impreuna ca amanti. Deci, sunt magari.
Este cu totul altceva.
irinabobe spune:
citat din mesajul lui justmeawoman As vrea sa faci o definitie a amantei, sunt convinsa ca mi se va sari in cap dar in urma cu cateva zile mi s-a spus " Secretul unei casnicii de durata este amanta/amantul". Nu spun ca as fi deacord, nu spun ca sunrt deacord cu amantele, dar consider ca nu dopar barbatii respectiv femeile care au amanti sunt de vina. Eu cred ca adevarul e intotdeauna undeva la mijloc, de ce o persoana merge sa caute pe alcineva? Raspuns: pentru ca acasa nu i se ofera ce ii poate oferi alcineva. eu zic sa nu mai dati atata in amante, si ele au suflet , si daca mai sunt si imature.....uneori inimii nu ii poti comanda. Aici ma refer la un tip de amanate, nu cele de lux, nu cele doar pentru sex, nu n si n alte cazuri. |
ca dati in amante ok inteleg, da de ce dati fratilor in magari, ce vina au ei? ce vina au bietele animale sa le comparam cu unii soti? treaba voastra da vedeti ca se va sesiza protectia animalelor...
whiteflower cu ce te ajuta sa stii ce crede amanta si cum gandeste ai de gand sa o iei de suflet? problema ta este daca stai in continuare in aceasta casnicie dat fiind circumstantele sau nu...